RC - Vselico na dialkove ovladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lordsoft
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lordsoft »

Tak som si nakoniec objednal na HeliPale Bee Kinga 3 nejake Combo za cca 220EUR. NA moje zdesenie som samozrejme hr hr neuvazil co vsetko obnasa takyto nakup, tak kazdy kto budete takto objednavat.. Pripocitajte si k tomu este 19% DPH a clo. Do 150EUR si pripocitajte len DPH. Takto mi to teda lacnejsie nevyjde :'( Za blbost sa plati.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Este si prirataj dalsie rotory, swashplate leveler, pitch gauge, blade balancer atd...

Mimochodom pod 150€ sa neplati nic (ziadne dph). A ked uz sme pri tom tak mna vysiel Bee King 3 este drahsie nez 220 a poplatky som neplatil aj tak.
lordsoft
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lordsoft »

VEd prave, rozmyslam ci to radsej nestornujem :-/ a nekupim to tu, pripadne ebay z UK.. :roll:

Edit: No na viacerych forach som sa docital, ze od 1.4.2009 plati to co som napisal. Pokial si nic neplatil, tak potom si mal asi stastie, vacsina ludi co objednavala z Ciny platila minimalne DPH.
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Neviete prosim vás niekto na aké čísla má byť nastavený 4 kanálový ovládač, s plynom a otáčaním na mieste v lavej ruke a náklony v pravej ruke? Mám Real Flight RC Simulator G4.5 a nedarí sa mi to stále nastaviť :?
Potrebujem to na vrtulník, tak ak by mal niekto nejaký návod, alebo ten simulátor hráva bol by som mu vďačný, ak by mi odfotil svoje nastavenie... Ja mám tákéto...
Prílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu1.JPG
Gangy
Darca
Darca

lordsoft napísal:Edit: No na viacerych forach som sa docital, ze od 1.4.2009 plati to co som napisal. Pokial si nic neplatil, tak potom si mal asi stastie, vacsina ludi co objednavala z Ciny platila minimalne DPH.
Ja viem, ja som nenapisal ze to neplati, ale ze ja som neplatil (a stastim to nebolo) :smt047
mrsairus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mrsairus »

Stoporko napísal:a prečo chceš ovládať simulátor, ktorý je určený na výcvik pilotáže s RC vysielačom klávesnicou??? Veď tam napoj svoj vysielač alebo ak nemáš, tak si ho požičaj, prípadne kúp tréningový, ktorý je len určený len na simulátor a stojí pár stoviek.
problem je vtom ze nemam ani cvicny ani normalny

inac otazocka normalny vysielac sa da tiez napojit ku kompu?

planujem si kupit RC set CESSNA 480 PC, a pochybujem ze tam je nejaky profi vysielac a bude sa dat napojit, alebo ano? ma stym niekto skusenosti? thx
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To sme tu uz kdesi rozoberali, ale tema je dost rozsiahla, takze ti to zopakujem :)
Existuju vysielace iba do usb, cena sa pohybuje tak do 30€ a su vacsinou 4 kanalove. Je to v podstate joystick s packami.
Normalne vysielacky mozes k PC pripojit tiez, ale musis mat specialny kabel, ktory stoji cca 20€ a navyse sa ti vysielacka opotrebuvava. Preto ti radim zainvestovat do usb vysielacky, lietat sa s tym naucis a usetris si drahsiu RC supravu.

//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 19:52 )
Tak dnes som sa konecne dostal k lietaniu s mojim ASWckom, bolo krasne pocasie, takze sa lietalo vyborne. 2 pakety bateriek som nabil za cely den asi 4x :)
Na konci som ho vsak skoro rozbil, lebo prisiel nejaky otec s detmi a chceli nech pristanem, tak som pristal a ked som chcel znova odstartovat, tak baterky uz mali co-to za sebou a nemal som poriadny tah, takze som 3x spadol po kridle do vysokej travy :D Nastastie je model z polystyrenu, takze znesie vela :)
Tak do 2ch tyzdnov budem mat este combata, to bude este viac srandy.
Prílohy
IMGP4732 [Desktop Resolution].JPG
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Ahoj, vedeli by ste mi poradit nejaky RC vrtulnik pre zaciatocnika do takych 50€ (+,- 15€). Akosi ma to zacalo bavit kamos mi jeho minule pozical (bol to nejaky lacni model s lietanim som nemal problem, asi trojkanal).Hlavne to chem teraz na leto samozrejme Outdoor, nejaky lacni sikovni typ premna ako pre zaciatocnika...planujem stym lietat a venovat tomu viac casu cize nebude sa prasit doma na stole...este som rozmyslal ci by to bolo lepsie objednat z SK shopu lebo cez paypal nemam ziadne skusenosti a ani znamich. Cital som ze treba ktomu dokupit nejaky ovladac+simulator, najlepsie by bolo keby uz to bol komplet aby som nemusel nic dokupovat ci vymenit..za odpovede vopred dakujem a sry za stupidne vyjadrenie sa....

:)
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Zdravim som tu novy a diskusiu mam precitanu celu a teraz by som chcel poradit nieco lacne z DEALEXTREME...
Hladam nieco do 24$ max (len ako zabavku) + pocul som ze je nieco ako ochrana k vrtuli co sa nasadi a aj ked naburate nic sa jej nestane ... (alebo aspon suciastky ktore sa budu dat vymenit alebo ich bude treba vymebnit vrtule a tak neviem ktore budu sediet.)
Ako je to s tym nabijanim z ovladaca? kolko tam vydrzia tie baterky ?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

zeto750 napísal:Zdravim som tu novy a diskusiu mam precitanu celu a teraz by som chcel poradit nieco lacne z DEALEXTREME...
Hladam nieco do 24$ max (len ako zabavku) + pocul som ze je nieco ako ochrana k vrtuli co sa nasadi a aj ked naburate nic sa jej nestane ... (alebo aspon suciastky ktore sa budu dat vymenit alebo ich bude treba vymebnit vrtule a tak neviem ktore budu sediet.)
Ako je to s tym nabijanim z ovladaca? kolko tam vydrzia tie baterky ?
Co by si rad poradil moj?
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kurnik som ale blby myslim RC model helikoptery :D sorry
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tie male helikopterky sa nabijaju 15-20min a vydrzia 5min ... jednu taku mam, nic moc.
tiez by som si rad zalietal na niecom vacsom :) bojim sa ale ze do toho vrazim peniaze a roztrepem to

...na rychlo som nasiel nejake review
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nj uz len nejaku poradte a este ze kolko vydrzia baterky v tom ovladaci?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som od Vianoc nemenil baterky v ovladaci, ale mam tam nejake drahsie Duracelky no....inac vydrzi to po nabiti viac ako 5min....tych desat by som povedal, a u tychto modeloch je jedno ktory si kupis, kedze iny je iba vyzor , respektive ta penova 'karoseria' cize ked najdes niektoru ktora sa ti paci, kup si ju :)
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ale myslim podla skusenosti ktora najviac vydrzi a tak?
+ ake prislusenstvo?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ake prislusenstvo by si chcel?Si kup k tomu balik bateriek nic viac....ked sa bavime o tychto veciach co si pisal ,tak sa baviem o hrackach...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6818

alebo mate lepsi navrh? len aby to vydrzalo co najviac ...:D v ramci moznosti...
Gangy
Darca
Darca

Strasne tazke precitat si uzivatelske recenzie, vsak?
Cons: * Easy to broke
* Not so easy to have it in control in the air
* Short flying time
* Charging cable is flimsy but its not like I would move it while its charging.
* Don't expect to get real control
jd5820
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jd5820 »

Neviete niekto, či ubrať alebo pridať zisk gyra na vrtulníku keď sa točí okolo svojej osi? Mám walkeru HM59D.
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Strasne tazke precitat si uzivatelske recenzie, vsak?
nj ale jedna recenzia hovori za druha proti a vyber si spravnu :D
Ja myslim ci nemate niekto vlastne skusenosti s nejakm RC z DX ?..

http://cgi.ebay.com/METAL-3-Channel-RC- ... 1|294%3A50

take nieco na DX alebo Focalprice nenajdem co?
Napísať odpoveď