Hotspot
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hotspot
Ma niekto s tymto skusenosti? Ja som sa dnes skusala napichnut v Burgeri a napriek tomu, ze sa mi podarilo napojit na wifi a signal bol vyborny, tak som sa nemohla dostat ne net. Je tam na stene vycapene nieco, ze ked si otvorim internet browser, tak tam mam potvrdit nejake podmienky a odpovedat na nejake otazky a potom mozem bezplatne surfovat, kolko chcem. Ale ked som otvorila Operu alebo Google chrome/ine nemam/, tak mi tam nic take neukazalo a dalej som sa nepohla.
Zeby to fungovalo len s eckom?
Zeby to fungovalo len s eckom?
-
Andrew007
Guru wannabe
No ono je to tak ze kazdy provider ma to inak nastavene..unas v meste mam tiez "E-Net HOTSPOT" nar. ked sa pripojim cez book tak mi vyhodi index a tam uz len zaciarknem suhlasm s podmienkamy dalej a uz mozem surfovat..ale ak cez psp sa napojim tak mi nevyhodi tu stranku tak nemam pristup bohuzail na net...viem trosku tazka otazka ale prideluje ti provider IP automaicky rep.vypise ti ze pripojnie uspesne, ak ano tak to musi fungovat alebo vyhodit prvu stranku kde to potvdris.. 
-
Deafboy
Darca
Niektoré free wifi fungujú tak, že do siete ťa pustí automaticky, no pri snahe dostať sa na akúkoľvek stránku ťa to presmeruje na nejakú predvolenú adresu, kde si buď odklikneš nejaké voľné minúty, vyplníš login a podobne. Ak to cez operu a chrome nefunguje, skúsil by som IE. Ak IE namáš k dispozícií (na windowse sa podľa môjho názoru odstrániť nedá), môžeš skúsiť ešte firefox. Ak nepomôže, myslím že ak sa spýtaš niekoho kompetentného, ruky ti neodhryzne
.
Ak by mi nevedeli poradiť, skúsil by som sa po pripojení na sieť by som skúsil adresu http://192.168.1.1 , alebo niečo podobné.
Ak by mi nevedeli poradiť, skúsil by som sa po pripojení na sieť by som skúsil adresu http://192.168.1.1 , alebo niečo podobné.
-
pryja
Darca
no vies, v piatok vecer, ked tam stoja metrove rady a nevedia kam skor skocit, zrovna tam bude niekto riesit internetDeafboy napísal:Ak nepomôže, myslím že ak sa spýtaš niekoho kompetentného, ruky ti neodhryzne.
A nemoze to byt tym, ze notebook nebol kupeny v Nemecku? Ze je nejako nekompatibilny?
//autoeditácia príspevku ( 19 Jun 2009, 22:51 )
Ano, ked mi vyskoci, ze wifi siet najdena a kliknem na nu, ze pripojit, tak ma bez problemov pripoji a pise, ze signal je vyborny, len po otvoreni Opery mi tam nenabehne ta registracia, ako by mala.Andrew007 napísal:No ono je to tak ze kazdy provider ma to inak nastavene..unas v meste mam tiez "E-Net HOTSPOT" nar. ked sa pripojim cez book tak mi vyhodi index a tam uz len zaciarknem suhlasm s podmienkamy dalej a uz mozem surfovat..ale ak cez psp sa napojim tak mi nevyhodi tu stranku tak nemam pristup bohuzail na net...viem trosku tazka otazka ale prideluje ti provider IP automaicky rep.vypise ti ze pripojnie uspesne, ak ano tak to musi fungovat alebo vyhodit prvu stranku kde to potvdris..
Tym, ze bol notebook kupeny v nemecku to byt nemoze...wifi je standard...funguje vsade.
Skor to bude tym, ze access-point nebol kompatibilny s browsermi co si pouzila.
Teda, ze nefungoval redirect na ich login stranku cez browser, ktorym si to skusala.
Ako uz pisali, skus pouzit internet explorer, alebo si do Firefoxu nainstaluj tento addon (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419) ten ti dovoli otvarat stranky v Internet explorery cez Firefox.
- netusim, ci Opera alebo Chrome maju daco podobne k dispozicii (nepouzivam).
Druha moznost je, ze mali dajaky problem oni na svojej strane (posahany access-point)..treba checknut ci okolo teba je niekto s laptopom a spytat sa jeho ked je personal obsadeny.
//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 10:52 )
Opera usery sa budu rehotat ze som objavil ameriku...ale existuje vec co ma nazov "Neptune" LINK..s tymto by ti ten login mal ist aj na Opere.
Je dost mozne ze ten login mali rieseny prave cez ActiveX
Skor to bude tym, ze access-point nebol kompatibilny s browsermi co si pouzila.
Teda, ze nefungoval redirect na ich login stranku cez browser, ktorym si to skusala.
Ako uz pisali, skus pouzit internet explorer, alebo si do Firefoxu nainstaluj tento addon (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419) ten ti dovoli otvarat stranky v Internet explorery cez Firefox.
- netusim, ci Opera alebo Chrome maju daco podobne k dispozicii (nepouzivam).
Druha moznost je, ze mali dajaky problem oni na svojej strane (posahany access-point)..treba checknut ci okolo teba je niekto s laptopom a spytat sa jeho ked je personal obsadeny.
//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 10:52 )
Opera usery sa budu rehotat ze som objavil ameriku...ale existuje vec co ma nazov "Neptune" LINK..s tymto by ti ten login mal ist aj na Opere.
Je dost mozne ze ten login mali rieseny prave cez ActiveX
-
Deafboy
Darca
presne tak
Presne tak som to myslelhojko napísal:Deafboy: Internet Explorer sa odstanit da, ale jadro IE (IE Core) uz nie. Staci preto skusit do prikazovaho riadku napisat iexplore (bez R na konci!!!) a malo by sa zapnut IE, resp. by malo stacit aj kliknut na Tento pocitac a hore zadat nejaku adresu.
-
pryja
Darca
Takze problem je u Nemcov, lebo som sa skusala napojit v Ba a teraz momentalne vo Viedni a ide vsetko ako po masle. V Mnichove som skusala na troch miestach a vsade trva min.pol hodiny, niekedy aj dlhsie, kym sa mi internet rozbehne. A na stanici nadavalo viac ludi, ze im to nefunguje. Hlavne, ze Hotspot skoro na kazdom kroku