Vigor napísal:stoffo to akoze myslis vazne, ze Etoov gol vo finale padol po Van der Saarovej chybe?Si prvy clovek, ktory v tom vidi chybu brankara...
Ako uz niekto pisal, Valdesov vykon na Stamford bridge povazujes za neskutocne uzansy asi iba Ty, ale to vsetci berieme, kedze Tvoja "objektivita" je tak zjavna, ze nam tu vyraza dych. Valdez nie je nicim vynimocny brankar. Cassilas, Buffon, Van der Sar a podla mna aj Palop z FC Sevilla su o triedu ci dokonca triedy nad nim.
K Anelkovi asi tolko, ze odkedy odisiel do Realu tak je to priemerny utocnik a kazdu sezonu odvtedy by nebol problem naratat mnozstvo lepsich utocnikov, aj ked tato sezona mu ako tak vysla, no za nic vynimocne jeho vykon nepovazujem.
A teda uz dodam moju jedenastku.
Van der Sar (Casillas)
Alves (G.Johnson) Ferdinand Terry-Lahm
Gattuso
Iniesta Xavi Gerrard
Messi Torres
A len jedna otazka, co vidite na tom A.Coleovi? Ved ten hrac nevie centrovat, co od krajneho obrancu ocakavam.
pozrite si to - a väčšina zákrokov bola v najťažších zápasoch resp. za nepriaznivého stavu čím Valdés potvrdzuje, že je psychicky odolný
a to s tou objektivitou som tu už raz vysvetľoval- ja nemôžem za to, že Barca vyhrala treble a za to že Valdés prežil super sezónu ale objektívne by to malo byť od vás to priznať tak potom si polož tú otázku s objektivitou na seba- a ja som NIKDE nepísal, že Valdés je výnimočný resp. najlepší - písal som svoju 11 za sezónu 2008/2009 a tam Valdés jednoducho patrí v KAŽDOM veľkom zápase z práve skončenej sezóny bol hlavnou hviezdou a počas celej sezóny podával vyrovnané výkony tak čítaj poriadne- najlepší v sezóne 08/09 nie najlepší na svete celkovo to je dosť veľký rozdiel- najlepší je suverénne Casillas a to dlhodobo spoločne s Buffonom , ale najmä Casillasovi táto sezóna absolútne nevyšla napr. v porovnaní s Valdésom