Najlepsia futbalova 11

O športe...
Stoffo10
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Vigor napísal:stoffo to akoze myslis vazne, ze Etoov gol vo finale padol po Van der Saarovej chybe? :shock: Si prvy clovek, ktory v tom vidi chybu brankara...

Ako uz niekto pisal, Valdesov vykon na Stamford bridge povazujes za neskutocne uzansy asi iba Ty, ale to vsetci berieme, kedze Tvoja "objektivita" je tak zjavna, ze nam tu vyraza dych. Valdez nie je nicim vynimocny brankar. Cassilas, Buffon, Van der Sar a podla mna aj Palop z FC Sevilla su o triedu ci dokonca triedy nad nim.

K Anelkovi asi tolko, ze odkedy odisiel do Realu tak je to priemerny utocnik a kazdu sezonu odvtedy by nebol problem naratat mnozstvo lepsich utocnikov, aj ked tato sezona mu ako tak vysla, no za nic vynimocne jeho vykon nepovazujem.

A teda uz dodam moju jedenastku.

Van der Sar (Casillas)

Alves (G.Johnson) Ferdinand Terry-Lahm
Gattuso
Iniesta Xavi Gerrard
Messi Torres

A len jedna otazka, co vidite na tom A.Coleovi? Ved ten hrac nevie centrovat, co od krajneho obrancu ocakavam.

pozrite si to - a väčšina zákrokov bola v najťažších zápasoch resp. za nepriaznivého stavu čím Valdés potvrdzuje, že je psychicky odolný

a to s tou objektivitou som tu už raz vysvetľoval- ja nemôžem za to, že Barca vyhrala treble a za to že Valdés prežil super sezónu ale objektívne by to malo byť od vás to priznať tak potom si polož tú otázku s objektivitou na seba- a ja som NIKDE nepísal, že Valdés je výnimočný resp. najlepší - písal som svoju 11 za sezónu 2008/2009 a tam Valdés jednoducho patrí v KAŽDOM veľkom zápase z práve skončenej sezóny bol hlavnou hviezdou a počas celej sezóny podával vyrovnané výkony tak čítaj poriadne- najlepší v sezóne 08/09 nie najlepší na svete celkovo to je dosť veľký rozdiel- najlepší je suverénne Casillas a to dlhodobo spoločne s Buffonom , ale najmä Casillasovi táto sezóna absolútne nevyšla napr. v porovnaní s Valdésom
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ale taky Van der Saar tiez nemal zlu sezonu, rozhodne podaval stabilnejsie vykony ako Valdez, ktory ako som uz povedal mal aj dobre zapasy ale mal aj velmi strasne zapasy najma ten s Espanyolom.
nestik napísal:TAk dam aj ja :

Brana: Buffon
Obrana: Puyol, Ramos, Nesta, Terry
Zaloha: Kaka, Xavi, Messi, Anelka
Utok: Villa, Torres
Clovece vsak ta jedenstka nema logiku, utocnikov davas do zalohy? Este Messi dobre, ale Anelka? Obrana detto, vsetko stredny obranocvia aj ked Puyol a Ramos vedia zahrat aj na kraji. A Nesta ten je uz davno za zenitom.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

stoffo zases si s par vecami nedovolim suhlasit s tebou najprv co si pisal ze v kazdom velkom zapase bol hviezdou ... ak ratame medzi velke zapasy Barca vs Real tak tam ani nemal pracu
potom 1 zapas Barca vs Chelsea tak tam mal dobre zakroky ako ked isiel tusim Drogna sam na branu to mu nemozem odopriet
v druhom zapase bolo hlavnou hviezdou by som povedal Iniesta
vo finale tam taktiez nemal vela tej prace a ked mal tak to tazka praca nebola a to musim spomenut este zapas s Lyonom kde dostal velmi lacny gol od Juninha s priameho kopu

druha vec ako si myslel to ze Cassilasovy nevysla sezona ?? sezona nevysla Realu tym ze nebol schopny proti velkym muzstvam nic uhrat Iker odvadzal v takychto zapsoch minimalne 100% a len on drzal real ked mohol nieco chytit tak to chytil a niekedy chytil aj to co sa cytit nedalo ... mal proste tento rok smolu ze real bol neschopny

nechcem Valdesa nejako tymto podcenovat ale podla mna takyto brankar by v najlepsom klube planety chytat nemal hodil by sa skor do takeho mensieho klubu ako Villareal prip AS RIm ci Tottenham do Barcy by som postavil najradsej asi Reainu ktoryje aj jej odchovancom
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:stoffo zases si s par vecami nedovolim suhlasit s tebou najprv co si pisal ze v kazdom velkom zapase bol hviezdou ... ak ratame medzi velke zapasy Barca vs Real tak tam ani nemal pracu
potom 1 zapas Barca vs Chelsea tak tam mal dobre zakroky ako ked isiel tusim Drogna sam na branu to mu nemozem odopriet
v druhom zapase bolo hlavnou hviezdou by som povedal Iniesta
vo finale tam taktiez nemal vela tej prace a ked mal tak to tazka praca nebola a to musim spomenut este zapas s Lyonom kde dostal velmi lacny gol od Juninha s priameho kopu

druha vec ako si myslel to ze Cassilasovy nevysla sezona ?? sezona nevysla Realu tym ze nebol schopny proti velkym muzstvam nic uhrat Iker odvadzal v takychto zapsoch minimalne 100% a len on drzal real ked mohol nieco chytit tak to chytil a niekedy chytil aj to co sa cytit nedalo ... mal proste tento rok smolu ze real bol neschopny

nechcem Valdesa nejako tymto podcenovat ale podla mna takyto brankar by v najlepsom klube planety chytat nemal hodil by sa skor do takeho mensieho klubu ako Villareal prip AS RIm ci Tottenham do Barcy by som postavil najradsej asi Reainu ktoryje aj jej odchovancom
tak si toho videl fakt veľa :D
Barca-Real 2:0 ( nou camp)
za stavu 0:0 ide drenthe sám na bránu-Valdés nohou vyráža, za stavu 0:0 ide Palanca z uhla na bránu, Valdés vyráža- niet tých zákrokov bolo by 0:1 a víťazstvo pre real

iniesta?? tak ako to chodí v mediálnom svete- Iniesta dal gól a najväčšia hviezda- ak si nepamätáš ten zápas a nepozeral si to video čo som hodil tak tu nepíš bludy

opäť dávam osnovu:
chelsea-barca 1:1
Drogbov priamy kop- Valdés vyráža nohou preč, Drogba ide úplne sám na bránu tak ako v 1.zápase a Valdés tak ako na nou campe drogbu skrýva dole a chytá! a myslím ešte jeden skvelý zákrok proti maloudovi

finále LM- ronaldo za stavu 2:0 mal možnosť na kontaktný gól, z uhla ale vo výbornej pozícii- Valdés skvele vybehol a ronalda vychytal + výborné zákroky pri priamych kopoch a zdravá agresvita pri výbehoch napr. pri parkovi atď proste v každom veľkom zápase alebo Paríž 2006, kde totálne vymazal Henryho

casillasovi nevyšla sezóna vôbec- a podľa tvojích slov vidím, že la ligu nesleduješ- to čo casillas vymyýšľal celú jar bolo oproti valdésovym výkonom na smiech- to sa nedá porovnať s casillasom spred roka

všetci špičkoví gólmani priznali, že juninhov gól bol nechytateľný a takisto bolo mnoho "protivaldésovských ankiet" v španielskych médiách - a bývalí hráči, tréneri a brankári sa zhodli, že Valdés je najlepším brankárom po Zubizaretovi aký v Barcelone chytal a zároveň psychicky najodolnejší- čo je tiež pre Barcu kľúčové ale to tu vysvetľovať nemienim-

reina??

:D :D :D lepší vtip nepoznáš?

//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 21:25 )
kali520 napísal:Ale taky Van der Saar tiez nemal zlu sezonu, rozhodne podaval stabilnejsie vykony ako Valdez, ktory ako som uz povedal mal aj dobre zapasy ale mal aj velmi strasne zapasy najma ten s Espanyolom.

Clovece vsak ta jedenstka nema logiku, utocnikov davas do zalohy? Este Messi dobre, ale Anelka? Obrana detto, vsetko stredny obranocvia aj ked Puyol a Ramos vedia zahrat aj na kraji. A Nesta ten je uz davno za zenitom.
no urobil jednu veľkú chybu s espanyolom :shock: :shock: :shock: :shock: no bóooože - van der sara beriem, ale ostatných čo tu spomínate ako čech, casillas a spol. urobili desaťkrát väčšie chyby ako valdés
- eXo -
Light Professional
Light Professional

sledujem kazdy tyzden zapasy Barcelony a aj zapasy Realu takze asi tak ... dalej ... vlastne nemam ani co dalej povedat mi dvaja sa nezhodneme ty proste si taky typ fanusika co si neda povedat ... neries to uz dalej a ak budes tak ja uz na teba s touto temou nereagujem preto lebo to nema cenu nezhodli by sme sa

// edit

a co mas proti Reinovy ... VAldesovy vysla jedna sezona a robis tu s neho super brankara ked si vezmem dlhodobejsi pohlad tak ti viem vymenovat aspon 10 brankarov co su lepsi ako on ... a este jedna vec keby bol Valdes pod takou castou palbou ako Cassilas tak by urcite nemla take zakroky ako on a Barcelona by nevyhrala

that's all uz nereagujem
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:sledujem kazdy tyzden zapasy Barcelony a aj zapasy Realu takze asi tak ... dalej ... vlastne nemam ani co dalej povedat mi dvaja sa nezhodneme ty proste si taky typ fanusika co si neda povedat ... neries to uz dalej a ak budes tak ja uz na teba s touto temou nereagujem preto lebo to nema cenu nezhodli by sme sa

// edit

a co mas proti Reinovy ... VAldesovy vysla jedna sezona a robis tu s neho super brankara ked si vezmem dlhodobejsi pohlad tak ti viem vymenovat aspon 10 brankarov co su lepsi ako on ... a este jedna vec keby bol Valdes pod takou castou palbou ako Cassilas tak by urcite nemla take zakroky ako on a Barcelona by nevyhrala

that's all uz nereagujem
keď nereaguješ potom tá diskusie nemá zmysel- práve o tom je tá diskusia, aby sme si vymieňali názory a nie aby si tu "nereagoval"

no daj tých 10 brankárov

pozri mne nerobí problém nájsť na youtube pár casillasových omylov z tejto sezóny

reina na valdésa nemá aj preto bol predaný :)

niet Valdésa, Barca by nevyhrala el clásico doma, nepostúpila by cez chelsey a aj vo finále s manchestrom by mala veľké problémy
- eXo -
Light Professional
Light Professional

mno dobre ukecal si ma na dalsi koment :)

no tak tu mas tych brankarov - Cassilas, Buffon, Cech, Van der Saar, Reina, Julio Cesar, Andres Palop ... no dore nie je ich 10 ale urcite su lepsi ko Valdes s dlhodobeho hladiska napisal by som aj viac ale nechce sa mi rozmylsat

ehm a k tym Cassilasovym kiksom ... chces tym povedat ze Valdes nemal hrybky ?? a ked sa ti nepaci Reina na vymenu co takto Sergio Asenjo ???
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:mno dobre ukecal si ma na dalsi koment :)

no tak tu mas tych brankarov - Cassilas, Buffon, Cech, Van der Saar, Reina, Julio Cesar, Andres Palop ... no dore nie je ich 10 ale urcite su lepsi ko Valdes s dlhodobeho hladiska napisal by som aj viac ale nechce sa mi rozmylsat

ehm a k tym Cassilasovym kiksom ... chces tym povedat ze Valdes nemal hrybky ?? a ked sa ti nepaci Reina na vymenu co takto Sergio Asenjo ???
z dlhodobého hľadiska : casillas,buffon a dajme tomu van der sar súhlasím- čech,reina,palop v žiadnom prípade- julio cesar tak narovnako to je môj názor

na akú výmenu? najnovšie správa hovoria, že Vicky podpísal takže je to super a ak nie tak Asenjo by bol dobrý ale to už radšej Julio cesar/diego lopéz ale Vicky podpíše- on je srdciar
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Podľa mňa sú všetci spomenutí z dlhodobého hľadiska lepší ako Valdés :oops: Plus prihodím meno Friedel napr.. :P
- eXo -
Light Professional
Light Professional

ja viem ze podpisal nehovoril som ze Barca podpisala s Asenjom ale hovorilo sa to a podla mna by aj mohla aspon by mal konkurenciu v tej brane konecne lebo taky Pinto alebo Jorquera tazko mozu konkurovat
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:ja viem ze podpisal nehovoril som ze Barca podpisala s Asenjom ale hovorilo sa to a podla mna by aj mohla aspon by mal konkurenciu v tej brane konecne lebo taky Pinto alebo Jorquera tazko mozu konkurovat
Pinto je IDEÁLNA dvojka vo všetkom = 1. nevadí mu byť aj pol roka na lavičke- cez to všetko bude žiť s tímom a fandiť valdésovi
2. ak dostane šancu chytá perfektne a je navyše skúsený čo je u dvojky dôležité, pretože ak brankár pol roka sedí a zrazu ide chytať tak tie skúsenosti mu pomôžu trocha dorovnať tú "neprax"

a ty si fakt myslíš, že Asenjo (najväčší bnrakársky talent v španielsku a jeden z najväčších v európe) bude sedieť pol roka na lavičke a čakať kým sa valdés zraní alebo kým dostane šancu v pohári?? nebuď smiešny
- eXo -
Light Professional
Light Professional

nie nemyslim si ze bued sediet na lavicke ja si myslim ze sa kvalitou blizi ku Valdesovy a obaja by sa snazili podavat co najlepsie vykony aby si miesto udrzali ja som to nemyslel ze by som ho chcel ako dvojku ale ako brankara ktory by konkuroval Valdesovy a nutil ho vylepsovat vykony pretoze takto moze lahko "zaspat na vavrinoch" ked nema priameho konkurenta
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:nie nemyslim si ze bued sediet na lavicke ja si myslim ze sa kvalitou blizi ku Valdesovy a obaja by sa snazili podavat co najlepsie vykony aby si miesto udrzali ja som to nemyslel ze by som ho chcel ako dvojku ale ako brankara ktory by konkuroval Valdesovy a nutil ho vylepsovat vykony pretoze takto moze lahko "zaspat na vavrinoch" ked nema priameho konkurenta
nj ale je tu veľká pravdepodobnosť, že hoc by mu konkuroval Valdés by formu chytil a chtiac-nechtiac by sa aj tak stala z asenja čistá dvojka
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Stoffo10 napísal:nj ale je tu veľká pravdepodobnosť, že hoc by mu konkuroval Valdés by formu chytil a chtiac-nechtiac by sa aj tak stala z asenja čistá dvojka
tak to popriet nemozem ...
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Stoffo pri všetkej súdnosti tvrdiť, že Valdés patrí k brankárskej špičke je hlúposť. Ako môže byť top keď vôbec nevie vybiehať napríklad čo sa týka centrov, to nemôžeš poprieť a vyrovnané výkony v živote nepodával ani podávať nebude šak on je majstre kiksu a robí ich podstatne viac ako iný top brankári. Jediné v čom je dobrý, je pružnosť na čiare, ale to na brankára ani zďaleka nie je dostatočné.

Poznám hrozne vela fanúšikov Barcelony, aj fanatických ale každý z nich mi povie, že Valdés je na taký veľkoklub proste slabučký. Veď ani v repre nemá čo robiť a chvalabohu to tréneri repre vedia.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

jerichoo napísal: Poznám hrozne vela fanúšikov Barcelony, aj fanatických ale každý z nich mi povie, že Valdés je na taký veľkoklub proste slabučký. Veď ani v repre nemá čo robiť a chvalabohu to tréneri repre vedia.
hh tak toto si definoval mna teraz .. a vidis stoffo nie som jediny kto si mysli ze Valdes nie je spicka
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:hh tak toto si definoval mna teraz .. a vidis stoffo nie som jediny kto si mysli ze Valdes nie je spicka
ale ja vaše názory PLNE rešpektujem ale poprosím rešpektuje aj názor môj - graciás! :)

//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 14:28 )
jerichoo napísal:Stoffo pri všetkej súdnosti tvrdiť, že Valdés patrí k brankárskej špi*ke je hlúposť. Ako môže byť top keď vôbec nevie vybiehať napríklad čo sa týka centrov, to nemôžeš poprieť a vyrovnané výkony v živote nepodával ani podávať nebude šak on je majstre kiksu a robí ich podstatne viac ako iný top brankári. Jediné v čom je dobrý, je pružnosť na čiare, ale to na brankára ani zďaleka nie je dostatočné.

Poznám hrozne vela fanúšikov Barcelony, aj fanatických ale každý z nich mi povie, že Valdés je na taký veľkoklub proste slabučký. Veď ani v repre nemá čo robiť a chvalabohu to tréneri repre vedia.
Valdés do špičky patrí určite- čech a v tejto sezóne casillas robili viac chýb

koniec-koncov je úplne jedno čo si myslíme my fanúšikovia - bezohľadu na to kto je vo vedení Barcy a bezohľadu kto je trénerom Barcy - vždy títo ľudia tvrdia, že Valdés je jeden z naj na svete a pre Barcu ideálny a tým ľuďom verím viac ako "obyčajným"fanúšikom a koniec-koncov je to aj pravda :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Dobre ale ja som k tomu dal argumenty a tvoj jediný argument je, že aj Čech a Casillas robili chyby..

Čech mal slabšiu sezónu to je pravda, ale stále porovnávať Casillasa s Valdésom to súdneho človeka sledujúceho futbal v živote nemôže napadnúť..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Stoffo este raz pripomeniem jednu vec a to Valdes vs Cassilas

Dobre tvrdis ze Iker robil chyby ale vezmi si zas s akym tymom hral on a s cim hral Valdes keby nebol Cassilas v Reale tak by to dopadlo s nim zle vo vela zapasoch Real udrzal skore alebo neprehral len vdaka tomu ze Cassilas vychytal niekolko cistych sanci a v porovnani s Valdesom mal neporovnatelne viac roboty

Preto by som aj v tejto sezone povazoval za lepsieho Cassilasa lebo si nemyslim ze keby mla Valdes taku situaciu ako Cassilas tak by dokazal tym tak podrzat

that's all
Stoffo10
Light Star
Light Star

jerichoo napísal:Dobre ale ja som k tomu dal argumenty a tvoj jediný argument je, že aj Čech a Casillas robili chyby..

Čech mal slabšiu sezónu to je pravda, ale stále porovnávať Casillasa s Valdésom to súdneho človeka sledujúceho futbal v živote nemôže napadnúť..
ja hovorím o sezóne 2008/2009 ! nie o celkových kvalitách :)
Napísať odpoveď