Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Cydia haprovala, ale potom sa sama dala do poriadku... nevsimol som si ziadne viditlene chyby, takze som s cervenym snehom spokojny :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nikde som to na nete nenasiel.. bratranec si kupil iPhone 3G an springboarde, ked scrollne smerom dolava, tak sa mu otvori search. ako je to mozne? je to tym novym OS 3 ? alebo mi nieco unika? :p diks
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

i-cube napísal:nikde som to na nete nenasiel.. bratranec si kupil iPhone 3G an springboarde, ked scrollne smerom dolava, tak sa mu otvori search. ako je to mozne? je to tym novym OS 3 ? alebo mi nieco unika? :p diks
jj, to ma byt vyhladavanie v celom iP... teda netusim preco by to inak bolo aj v cistom OS 3 :wink:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

da sa iphone zapnuť a JB keď tam nieje sim karta ?

Alebo sa spýtam takto : mam iphone blokovaný na Tmobile verzia fw 3.0 a chcem tam vložiť orange kartu bude sa dať zapnuť a JB - ovať ?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Boze ludia chcete nieco mat a neviete o tom ani hovno (pardon za vyraz). Jukel preco si najprv neprestudujes nieco o tom na co sa pytas? Vsak je toho plny net...

Jailbreak nie je na odblokovanie iPhone! Sluzi len na pristup do suborovej struktury iPhone nic viac.

Ty potrebujes urobit unlock aby si tam mohol vlozit inu sim kartu ako tu z T-Mobile. Ak ho chces odblokovat tak musis pouzit yellowsn0w (ak mas este FW 2.x (su tam aj ine podmienky na odblok treba nastudovat)) alebo redsn0w ak uz pouzivas FW 3.0. Ak na to najdes na forum.iphone.cz alebo na strankach iclarified.com.

dodo
jukel
Professional
Professional

Dodo_mt :

Ja viem že sa JB neodblokuje mobil na ine sim karty. Pytal som sa iba či sa spusti lebo chcem spraviť JB a nahadzať tam aplikacie. Čakam na Ultrasn0w ale na ten už musim mať JB tak si zatial chcem spraviť aspoň ten JB a na ultra si počkám aj bez volania.

Ide mi oto či viem spraviť JB aj s orange kartou či sa Iphone vôbec zapne alebo iba nebude mať signál inak bude plne funkčný . -- Toto som sa pýtal možno som sa iba zle vyjadril ale iphone.cz fórum čítam.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Asi som ta zle pochopil ospravedlnujem sa ale cast tvojho postu je napisana tak a cast tak ako som to pochopil ja ;) ale to je jedno.

Kludne urobis JB aj bez SIM karty nepotrebujes ju k nicomu. Tvoj iPhone vsak ostane zablokovany.

dodo
jukel
Professional
Professional

dik.. nejake info o ultrasn0w nemáš ? Niekde som čítal že ani nebude iab na 3.0.1 :o
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

http://blog.iphone-dev.org/page/2 tu mas info, trochu nizsie
jukel
Professional
Professional

myslel som aktualne info či a kedy to bude. Malo to vyjsť spolu s redsn0w
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

jukel napísal:dik.. nejake info o ultrasn0w nemáš ? Niekde som čítal že ani nebude iab na 3.0.1 :o
Kedze nepatrim do DEV-Temau :) tak neviem nic blizsie... Vsetky info jedine na ich Webe

dodo
Stopa
King
King

jasne, malo to byt uz v piatok (?) ale asi chcu opravit tie bugy a potom to daju na net
proste- release date: when its done

//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 9:37 )
BEHOLD, the ultrasn0w! http://blog.iphone-dev.org/
jukel
Professional
Professional

Dnes som si cez Cydiu stiahol SBSettings naištaloval a neviem ako mam zapnuť aplikaciu. Na springboarde ju nemam.
Stopa
King
King

treba citat readme pri instalacii :wink:
sbsettings sa zapina slidnutim po hornom pasiku (tam kde je cas, bateria a pod) resp dvojklik na ten isty pasik
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

hosi pomoc !!! mam JB IPhone FW 2.2.1 a cez ITunes som si daval update FW na 3.0 ,itunes to stiahlo uz pisalo ze instaluje novy FW ale potom to vypisalo chybu ze nejde to naistalovat a na IPhone je teraz taky veseli panacik ktory nieco po rusky hovori.
restartoval som IPhone a stale to tam je a co je najhorsie ze ak je pripojeny k PC tak ITunes ho itak nevidi cize neviem jak mam dat restore :(
co mam robit?
Stopa
King
King

sice ti asi nepomozem, ale toto je ten zobrazeny obrazok? myslim, ze on bol povodne pouzivany ako obrazok pri DFU/restore mode
ale ked si uz restart skusal, tak ho skus dostat do toho DFU mode (budes musiet googlit, postup si nepamatam) a zase vyskusat klasicky pokus o restore
Prílohy
steve
steve
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj to je ono...akoze ja ho do DFU modu dam hned ved to je lahke ale co potom?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ked das iPhone do DFU modu tak ho musis obnovit upravenym FW pomocou iTunes tak ze kliknes na Shift (na Macu Alt) + restore a vyberies upraveny FW v tovjom pc potom pockas a do iPhone sa ti nahra novy FW.

dodo
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale kde mam dat to restore ked sa mi to tam nikde neukazuje a kde stiahnem ten upraveny FW
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ked das iPhone do (spravneho) DFU modu a pripojis kablom tak iTunes automaticky rozpozna ze iPhone je v DFU mode a ponukne ti Restore. Potom tam budes mat volbu(tlacitko) Restore.

Upraveny FW stiahnes na forum.iphone.cz v sekcii Slovenská lokalizácia iPhone alebo v navodoch je navod ako Jailbreaknut a unlocknut iPhone na noajnovsi FW 3.0.

dodo
Napísať odpoveď