Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
jj, to ma byt vyhladavanie v celom iP... teda netusim preco by to inak bolo aj v cistom OS 3i-cube napísal:nikde som to na nete nenasiel.. bratranec si kupil iPhone 3G an springboarde, ked scrollne smerom dolava, tak sa mu otvori search. ako je to mozne? je to tym novym OS 3 ? alebo mi nieco unika? :p diks
Boze ludia chcete nieco mat a neviete o tom ani hovno (pardon za vyraz). Jukel preco si najprv neprestudujes nieco o tom na co sa pytas? Vsak je toho plny net...
Jailbreak nie je na odblokovanie iPhone! Sluzi len na pristup do suborovej struktury iPhone nic viac.
Ty potrebujes urobit unlock aby si tam mohol vlozit inu sim kartu ako tu z T-Mobile. Ak ho chces odblokovat tak musis pouzit yellowsn0w (ak mas este FW 2.x (su tam aj ine podmienky na odblok treba nastudovat)) alebo redsn0w ak uz pouzivas FW 3.0. Ak na to najdes na forum.iphone.cz alebo na strankach iclarified.com.
dodo
Jailbreak nie je na odblokovanie iPhone! Sluzi len na pristup do suborovej struktury iPhone nic viac.
Ty potrebujes urobit unlock aby si tam mohol vlozit inu sim kartu ako tu z T-Mobile. Ak ho chces odblokovat tak musis pouzit yellowsn0w (ak mas este FW 2.x (su tam aj ine podmienky na odblok treba nastudovat)) alebo redsn0w ak uz pouzivas FW 3.0. Ak na to najdes na forum.iphone.cz alebo na strankach iclarified.com.
dodo
Dodo_mt :
Ja viem že sa JB neodblokuje mobil na ine sim karty. Pytal som sa iba či sa spusti lebo chcem spraviť JB a nahadzať tam aplikacie. Čakam na Ultrasn0w ale na ten už musim mať JB tak si zatial chcem spraviť aspoň ten JB a na ultra si počkám aj bez volania.
Ide mi oto či viem spraviť JB aj s orange kartou či sa Iphone vôbec zapne alebo iba nebude mať signál inak bude plne funkčný . -- Toto som sa pýtal možno som sa iba zle vyjadril ale iphone.cz fórum čítam.
Ja viem že sa JB neodblokuje mobil na ine sim karty. Pytal som sa iba či sa spusti lebo chcem spraviť JB a nahadzať tam aplikacie. Čakam na Ultrasn0w ale na ten už musim mať JB tak si zatial chcem spraviť aspoň ten JB a na ultra si počkám aj bez volania.
Ide mi oto či viem spraviť JB aj s orange kartou či sa Iphone vôbec zapne alebo iba nebude mať signál inak bude plne funkčný . -- Toto som sa pýtal možno som sa iba zle vyjadril ale iphone.cz fórum čítam.
http://blog.iphone-dev.org/page/2 tu mas info, trochu nizsie
jasne, malo to byt uz v piatok (?) ale asi chcu opravit tie bugy a potom to daju na net
proste- release date: when its done
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 9:37 )
BEHOLD, the ultrasn0w! http://blog.iphone-dev.org/
proste- release date: when its done
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 9:37 )
BEHOLD, the ultrasn0w! http://blog.iphone-dev.org/
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hosi pomoc !!! mam JB IPhone FW 2.2.1 a cez ITunes som si daval update FW na 3.0 ,itunes to stiahlo uz pisalo ze instaluje novy FW ale potom to vypisalo chybu ze nejde to naistalovat a na IPhone je teraz taky veseli panacik ktory nieco po rusky hovori.
restartoval som IPhone a stale to tam je a co je najhorsie ze ak je pripojeny k PC tak ITunes ho itak nevidi cize neviem jak mam dat restore
co mam robit?
restartoval som IPhone a stale to tam je a co je najhorsie ze ak je pripojeny k PC tak ITunes ho itak nevidi cize neviem jak mam dat restore
co mam robit?
Ked das iPhone do (spravneho) DFU modu a pripojis kablom tak iTunes automaticky rozpozna ze iPhone je v DFU mode a ponukne ti Restore. Potom tam budes mat volbu(tlacitko) Restore.
Upraveny FW stiahnes na forum.iphone.cz v sekcii Slovenská lokalizácia iPhone alebo v navodoch je navod ako Jailbreaknut a unlocknut iPhone na noajnovsi FW 3.0.
dodo
Upraveny FW stiahnes na forum.iphone.cz v sekcii Slovenská lokalizácia iPhone alebo v navodoch je navod ako Jailbreaknut a unlocknut iPhone na noajnovsi FW 3.0.
dodo