Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

Ivko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

cert napísal: Len taky detail -> Tvojmu tvrdeniu o "ropnej vojne Busha" chybaju dokazy.
Afrika a chudoba - ved prave predvcerom sa staty G8(najbohatsie) rozhodli vyrazne navysit podporu pre chudobne staty(konkretne Palestinu, Afriku a ine). Dokonca aj Bono Vox vyjadril spokojnost s takymto rozhodnutim(Bono presadzuje zrusenie dlhov voci africky statom a pomoc pre taketo staty).
Ano Bono :lol:
Ten je podstatny :lol:
A G.W.Bush odmietol odpustit dlhy tak neviem co dryzgas. A ako keby nestacilo americke kapitalisticke spolocnosti mu prikazali aby za ziadnu cenu nepristupil na Kjotsky protokol takze to bude zase raz tak ze cely svet bude robit jedno a americky kkti druhe

Zasadanie G8 :lol:
uz len ty vytiahnu svet z biedy tak ako svetova banka vytiahla z biedy argentinu :lol:

Pohladam na nete alebo na disku neaky textik o G8 nech vies aspon co to je a nech vies ze proti comu ty Anarchisticky chuligani protestuju
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

cert napísal: S Irakom rovnako dlho rokovalo OSN(ti inspektori kym ich Husajn nevyhodil).

Kym si nezacali na mapach zaznacovat pozicie irackych vojenskych zakladni ze__?? :lol:
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Proti terorizmu sa bojovat neda ci uz amici pouziu Atmovu bombu alebo
M4A1 :wink: .
Sak Japonci sa s tymi dvoma atomovkami este nezmierili, nech zhodia este jednu a uz tu nebudu islamisticky teroristi ale budhysticky :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ja vam poviem jednu dolezitu vec - chcem aby usa znicili terorizmus v irane a severnej korei a to hned. a preco? no preto ze ziadna krajina nemoze bojovat na troch frontoch naraz (irak, afganistan, iran alebo sev. korea). ked to usa skusia, tak sa zrutia a ako stat zaniknu. je na to viac historickych prikladov, a ako vieme historia sa cyklicky opakuje.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Ako už napísali mnohý pred mnou aj ja sa pridávam k NIE! Násilie proti násiliu vyvoláva len svetové vojny, mŕtvych, amerike ropu, siroty!
Násilie nič nerieši. Takisto ako ked syn fajčí a otec ho zbije namiesto rozumného vysvetlenia nemá význam bojovať proti terorizmu násilím!
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

ANO. s teroristami sa nevyjednava. diplomacia nepomaha.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Traktorista napísal: ked to vnimas tak ako to vnimas, som velmi rad ze svetom hybe prave bush, lebo ty si presny priklad slovenskeho politika, len sedia, a veci nechaju plavat, sem tam nieco spravia a obhajuju sa preco nespravili inak, ale preco spravili tak ako spravili nevedia,....
Som fakt rad ze svetom hybe amerika, pretoze chce s terorizmom aj nieco spravit, neprizera sa len tak ako arabi a vsetky tie ich je*** teror. organizacie ovladaju svet,....
Moj mili, len chod do Viedne a hned uvidis kolko je*** Turkov a arabov tam zije, a to ze nosit tie satky a byt cele zahalene v "plastoch", ano, oni to chcu dobrovolne, pretoze su otom presvedcene pomocou ich nabozenstva, ale chceme to aj my? resp chcu to nosit a mat rovnake vierovyznanie aj moderne europske/americke zeny???

//del by t0m4s3 - basa 2dni za urazaky uzivatela Tomasito
Ked urazas spoza compu, citis sa byt vacsi chlap? Je skoda reagovat na niekoho s prejavom aky mas ty, no uz len dodam, ze pokial ide o Wien, na 99,9% tam travim viac casu ako ty. Zaroven ta mozem ubezpecit, ze sa mi vobec nepaci, akym sposobom narastla populacia Turkov prave vo Wien za poslednych 10 rokov a ako je to poznat na charaktere tohto mesta. Avsak bez ohladu na to, ze sa tento problem zdaleka netyka len Turkov, toto s predmetom temy vobec nesuvisi. To aku azylovu politiku si ten-ktory stat, event. EU zvoli zalezi vylucne od toho-ktoreho statu, event. EU. Kludne sa dalej sposobom fanatika vytesuj nad tym, ze svetom hybe Amerika, no aspon sa nabuduce vyjadruj k veci bez toho, aby si bol odkazany na invektiva... Take it easy!
paloo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paloo »

Ali N : Rozmyslal som nad tym, ale aj tak stale nechapem co s tym ma spolocne geograficka poloha KLDR

sa pozri akych ma severnych susedov - Rusko a hlavne Cina to chcem videt ako by sa komunisticka Cina len tak pozerala jak kapitalisticke USA napada jej komunistickeho suseda :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

paloo napísal:Ali N : Rozmyslal som nad tym, ale aj tak stale nechapem co s tym ma spolocne geograficka poloha KLDR

sa pozri akych ma severnych susedov - Rusko a hlavne Cina to chcem videt ako by sa komunisticka Cina len tak pozerala jak kapitalisticke USA napada jej komunistickeho suseda :lol:
No po 1 tam nei ropa a po 2 ako si napisal tak Cina by sa nepozerala, Cina ma celkom pekny a vyspely arzenal zbrani ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

majstersveta napísal:ja vam poviem jednu dolezitu vec - chcem aby usa znicili terorizmus v irane a severnej korei a to hned. a preco? no preto ze ziadna krajina nemoze bojovat na troch frontoch naraz (irak, afganistan, iran alebo sev. korea). ked to usa skusia, tak sa zrutia a ako stat zaniknu. je na to viac historickych prikladov, a ako vieme historia sa cyklicky opakuje.
uplne odveci :roll:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

majstersveta napísal:ja vam poviem jednu dolezitu vec - chcem aby usa znicili terorizmus v irane a severnej korei a to hned. a preco? no preto ze ziadna krajina nemoze bojovat na troch frontoch naraz (irak, afganistan, iran alebo sev. korea). ked to usa skusia, tak sa zrutia a ako stat zaniknu. je na to viac historickych prikladov, a ako vieme historia sa cyklicky opakuje.
No problem je ze podobna situacia v Historii este nikdy nenastala....
Oni by dokonca nebojovali ani na vlastnom uzemi a s ich poctom vojakov a technologickou prevahou by zvladli aj 4 bojiska naraz..... a to este nehovorim o spojencoch!
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

nam to praveze vysvetlovat profesor v skole, ze vzdy ked sa o to nejaka krajina pokusila, tak skoncila. konkretne priklady si nepamatam, ale je to tak.
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

paloo napísal:Ali N : Rozmyslal som nad tym, ale aj tak stale nechapem co s tym ma spolocne geograficka poloha KLDR

Jeden stat komunistickejsi nez druhy, lenze v komunizme stat existovat nemoze a v state nemoze byt komunizmus :!: :!: :!: :!:
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Albert Einstein

Kazde imperium padlo a USA nebude vinimkou, okrem toho ani tento ekonomicky system(kapitalizmus) ktori nici sam seba nebude vecny.
Socializmus alebo zanik ludstva.(Socializmom nemyslym bolsevicku totalitu Exclamation Exclamation Exclamation ) To som len citoval Alberta Einsteina
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

ja som tak pol na pol ale skor nie ako ano cely pristup trapnych USA proti tejto problamatike je smiesny sami si mozu za dvojicky...aj ten irak viem ze je to ospievana pesnicka ale keby slovensko bolo supervelmoc a amerika by bola irak neviem ako by s bushovi pacilo keby sme ho sli "odzbrojovat"a pritom nam slo len o ropu takze aj ked viem ze je to trochu krute dufam ze amikom teroristi riadne v iraku natrhnu prdel a dufam ze odtial pojdu prec tak rychlo ako z vietnamu
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

only napísal:ja som tak pol na pol ale skor nie ako ano cely pristup trapnych USA proti tejto problamatike je smiesny sami si mozu za dvojicky...aj ten irak viem ze je to ospievana pesnicka ale keby slovensko bolo supervelmoc a amerika by bola irak neviem ako by s bushovi pacilo keby sme ho sli "odzbrojovat"a pritom nam slo len o ropu takze aj ked viem ze je to trochu krute dufam ze amikom teroristi riadne v iraku natrhnu prdel a dufam ze odtial pojdu prec tak rychlo ako z vietnamu

Hmm sedem rokov zabijania amerskych vojakov to znie dobre :D
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Edelweiss piraten - Old school

Ti co vladnou terorem
ti proti nemu i bojuji
pkrytectvi moci
nezna zadne meze

Musi me pri do Iraku
Vyvijeji zbrane
Porusujou lidska prava
no tak rychle na ne

Oprit se muzeme
o Turecke spojence
Izrael take udela
Co amerika po nem chce

Jenze v tychto zemich
svoboda moc nekvete
Tihle ze maji branit
spravedlnost na svete?

Ze vsech tech rozporu
mota se mi hlava
no tak bushi uprimne
co ty a lidska prava

Co na tom ze Turecko
Kurdy utlacuje
Byznisu se neprotivi
tak at klidne zije

Co na tom ze izrael
poklidu si zbroji
vzdyt je to nas spojenec
tak at se ho boji

a utisk palestincu?
to je falesna sprava
kde by chudy palestinec
vzal nejaka prava?

sadam to je nepritel
plynem vrazdil civilisty
ted sme si vspomneli
patri medzi teroristy

Tehdy kdyz jevrazdil
kryli sme mu zada
kto moh cekat ze zradi
U.S. kamarada

Ze proti kuvajtu
obrati sva dela
kuvajt je zemne bohata
copak to se dela?

Ale mam aspon zaminku
proc dat prachy vyrobcum zbrani
kdyz na kampan predvolebni
prispeli mi taky nani

Chudi klidne vrazdete se
amerika sere na to :!:
amerika sere na to :!:

jen ten kto zisky ohrozi
jen ten kto zisky ohrozi
spozna k cemu mame NATO
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

neberte to ako spam ale mozem len zatlieskat toto je prispevok dna.. mozno i tyzdna .. tak pekne rymujuca sa pravda.. :aasmile29:
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Edelweiss piraten - Old school

Príspevok od používateľa Ali N »

Ten Ivkov prispevok nema chybu, len sa mi trochu nezda tato cast:
Izrael take udela
Co amerika po nem chce
Skor by som povedal ze to funguje opacne
wolow