Mne je úplne jasné že "citi" používať nevieš. Keby si vedel tak ťa Drago nenatočí... Vyser sa ty radšej na počítač a aspoň na rok si sadni k nejakým knihám...minko987 napísal:nehovorim ze neviem co su to citi ale ze neviem ako si ich mam davat
CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
milujem ludi u ktorych obhajoba spociva v tom ze povedia ze "ja neviem zapat cheaty" presne tuto vetu mi hovoril jeden dobry kamos a pritom som vedel ze cheaty pouziva, no nakoniec som to videl aj na vlastne oci a preto som sa na neho aj vykaslal lebo ma klamal a tak.. takze taketo veci ako ze "ja citi neviem zapat" nehovorte lebo tie zapne aj 4 rocne decko uz tazsie je s nimi hrat tak aby si ich zakril..
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
to je vyzva pre cheaterov, nenatahujte to zbytocne a priznajte saminko987 napísal:Priznavam sa ze som mal citi tak ahojte majte sa
//ja jsem gay
- Prílohy
-
- minkorulz6mb.rar
- (5.95 MiB) 80 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Mad Dad
Medium Star
chiti....to je už jaký názov...
gulll: Guláš, som ti vravel, vybav si to so svojím poloretardovaným spolužiakom....nemal si im dávať IP tohoto servera, zbytočne si spravil sebe zle...vedel si že používajú cheaty tak načo...hovorím, dobre ho zdr* aj s ostatnými....
Unban nebude podla mňa...
[for Stupid=He´s my cousin...]
//silly blazer
gulll: Guláš, som ti vravel, vybav si to so svojím poloretardovaným spolužiakom....nemal si im dávať IP tohoto servera, zbytočne si spravil sebe zle...vedel si že používajú cheaty tak načo...hovorím, dobre ho zdr* aj s ostatnými....
[for Stupid=He´s my cousin...]
//silly blazer
-
PepoJr.
Medium Star
gajdy tvoj prispevok je stupidny (server je v serverovni, nie u Hojka doma)
ale na druhej strane ma pravdu, server zacal strasne lagovat...neviem cim to je, tak ak budes mat nato cas (Hojko) tak by si sa nato mohol pozret...stane sa to tak minimalne 5-krat za den...a vsetkym skoci latency na 100
edit// blazer asi nema ziadnu brigadu, ked sa takto strasne moc nudi
ale pekna pracicka 
ale na druhej strane ma pravdu, server zacal strasne lagovat...neviem cim to je, tak ak budes mat nato cas (Hojko) tak by si sa nato mohol pozret...stane sa to tak minimalne 5-krat za den...a vsetkym skoci latency na 100
edit// blazer asi nema ziadnu brigadu, ked sa takto strasne moc nudi
-
PAIN
Light Professional
pozrite pls toto demo vyjadrite sa....podla mna minimalne WH....hrac: Bed Merry
- Prílohy
-
- bad merry.rar
- (4.37 MiB) 28 stiahnutí
Chcel by som upriamiť pozornosť adminov na hraca Memphis_7.Podla mna mal WH.
Ip adresa:78.99.213.174
Nick:Memphis_7
Oznam plati ak ešte nedostal BAN pretože ho v tychto chvilach pozoruje nakazznicek...
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 21:13 )
Ešte tu mam jeden typ:`[St0mpD0wnSk1llaz]^diRTY
Ip:92.245.8.102
Točil som ho ale mam Windows Vista len od vcera a nejak sa tu nevyznam cize neviem kde to demo skoncilo.
Admini posviette si nanho.
Vidim ze dirty uz ma BAN...
Ip adresa:78.99.213.174
Nick:Memphis_7
Oznam plati ak ešte nedostal BAN pretože ho v tychto chvilach pozoruje nakazznicek...
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 21:13 )
Ešte tu mam jeden typ:`[St0mpD0wnSk1llaz]^diRTY
Ip:92.245.8.102
Točil som ho ale mam Windows Vista len od vcera a nejak sa tu nevyznam cize neviem kde to demo skoncilo.
Admini posviette si nanho.
Vidim ze dirty uz ma BAN...
No boha ani mi nevravboZk napísal:praveze tam to demo nieje...
btw. ja tej viste debilnej nerozumiem
A hlasi mi to chybu za chybou ta p... vista... Normalne si pisem cez icq a zrazu mi nahodi, ze "program prestal pracovat" a to iste aj v opere....