poradte ci sa to enjako neda napravit..
GTA 4
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
akoze optenon nieje pentium D ci co to ma dotycnyFR33RIDER napísal:Mne sa to v pohode da(lo) hrat na opterone 3Ghz, 1Gb RAM a HD 4850 1Gb
EDIT: Nastavenia: rozlisenie 1280*1024 detali som zatim nenastavoval okrem poctu aut na 40
Teraz to uz bohuzial neide kedze pri akejkolvek kombinacii exe suborov/patchov a nespocetne vela reinstallov dava error.
-
Šu-Do
Redeemer
pri GTA IV by som skor povedal, ze ide o CPU.. to urco.. a RAM, az posledna uraduje VGA.. ale zrejme si myslel, ze on ma slabe CPU aj VGA, zatial co kolega so 4850 ma slabe CPU ale silnu VGA.. co je rozdielDAMON88 napísal:akoze optenon nieje pentium D ci co to ma dotycnya navyse on nema HD4850 a pri GTA IV ide hlavne o kartu
optenon je procak stvoreny pre pracovne stanice teda aspon sa mi tak niak zda
-
DAMON88
Professional
no ako ake auticka LFS si asi len tazko zahras pri 25FPSŠu-Do napísal:jasne ze video skresluje a dost...
toto som nahraval frapsom este na starom PC...
fps 20-25.. niekedy 15 (on the fly nahravanie).. niekedy mi to dalo zabrat nevybehnut z trate...
samozrejme nepodarilo sa mi to na 1 krat..
a hlavne toto video..
TDU na starom PC.. wau, bol som rad, ked som mal aspon 25 fps.. + ked pridame fraps = sekanica.. na videu to vyzera byt naozaj plynulejsie.. je to uplne ine ked to hras ako pozeras na videu ci dokonca ked sa pozeras za niekoho chrbtom ako hra..![]()
a este ked si mam predstavit nejaku FPSku hrat na takom fps, to je pohroma..
strategie, auticka, fps.. podla poctu framov by som to tak zoradil.. pri strategiach sa da hrat este na nizsom fps.. aj nejake auticka.. ale strielacky ani za boha..
-
DAMON88
Professional
ano presne tak som to myslelŠu-Do napísal:pri GTA IV by som skor povedal, ze ide o CPU.. to urco.. a RAM, az posledna uraduje VGA.. ale zrejme si myslel, ze on ma slabe CPU aj VGA, zatial co kolega so 4850 ma slabe CPU ale silnu VGA.. co je rozdiel
chcel som si zas zahrat gta, len to skur..vyj... games for windows mi nejako odstranilo profil, nemam sejvnutu hru, nemam achivmenty... mozem zacat od zaciatku. par hodin som sa s tym teraz drbkal, hladal po vsetkych forach nejake riesenie, ale jasne, ze sa mi nic nepodarilo. ani neviem kde je presne problem, cize ani neviem, jak ho mam poriadne riesit. bravo. totalne doje*** system
tak niekedy cez prazdniny
strasne mi to pokazilo chut sa trosku odreagovat a len ma to zbytocne nasralo
tak niekedy cez prazdniny
a to je kde? ten navod to urcuje len pre xp a vo viste sa nevyznam moc..brm napísal:Na to isté miesto ako vo Viste..
no neviem ako tie save tam nahodit..mne nejde ani to home stlacit aby som sa prihlasil..takze ide mi len NOVA HRA...dpc..ale nechapem savy som nakopcil kde sa vytvorili nove tam som dal stare...ale xlive nwm kam presunut..prosim podrobny navod na win 7 abo vistu..hru mam prejdenu na cca 30% a ist od zaciatku tak to ani za milion
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 23:20 )
no ale pozri ja tma nic take nemam..citat viem omg
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 23:20 )
no ale pozri ja tma nic take nemam..citat viem omg
no neviem ci som debil ale asi nie:D v pc sa vyznam..softy programovanie a pod..a toto tam nemozem za toho svateho najst
\AppData\Local\Microsoft
kks poradte mi jako to tam objavim?
windows7 a teda pokyny mozu byt aj na vistu co som sa docital:D
nasiel som to odokryl som subory a hotovo nakopcene x live do microsoft a zlozka rokstar games dokemnty ale aj do LOCAL..nwm sade som to nakopcil uz a furt savy nejdu..zrejme je problem s tym XLIVE teda prihlasenie na moje meno nie? ale mne to nejde stlacam HOME a nic...nechapem tomu preco to robi
\AppData\Local\Microsoft
kks poradte mi jako to tam objavim?
windows7 a teda pokyny mozu byt aj na vistu co som sa docital:D
nasiel som to odokryl som subory a hotovo nakopcene x live do microsoft a zlozka rokstar games dokemnty ale aj do LOCAL..nwm sade som to nakopcil uz a furt savy nejdu..zrejme je problem s tym XLIVE teda prihlasenie na moje meno nie? ale mne to nejde stlacam HOME a nic...nechapem tomu preco to robi