CS 1.6 Server hojko.com
Takže chcel by som sa obrátit na admina serveru hojko konkrétne na draga pretože mi dal ban a ja chcem počuť dôvod a ospravedlnenie,ževraj Wallhack chlapec nevieš ako hrám nebudem vam tu nič dalej písať lebo aj tak mi neuveríte
no ale môžeš tu niečo hodiť nejaké to demo rád by som si ho pozrel a ked si natáčal tak asi veľmi krátko lebo asi to bolo 3-4min. od začiatku new mapy
myslím že sa specatuje aspon 10min. minimálne tak to máš v ligách alebo CWčkách ale vy asi také nepoznáte len vidíte najs fragy a hned banujete nepochopím nikdy váš systém

-
lekoklatik
VIP
diRTY všetko sa vysvetlí. Neurážaj nás a hlavne nás nepleť s nejakým úbohým "systémom" slovenskej "ligy". To si fakt odpusti. K tomu spectatovaniu, ako možeš ty vedieť ako dlho ťa kto nahráva? A keby aj 3-4 minúty. Kde máš napísané že demo má mať viac ako 10 minút?
Síce zabudol som na tvoje pro ligy v ktorých hrávaš... Takže sa ukľudni a o BAN sa pýta krajšie. Počkaj si na Dragove vyjadrenie a nepíš prosím ťa hlúposti
Síce zabudol som na tvoje pro ligy v ktorých hrávaš... Takže sa ukľudni a o BAN sa pýta krajšie. Počkaj si na Dragove vyjadrenie a nepíš prosím ťa hlúposti
Takze dIRTYho som sa rozhodol tocit po viacerych staznostiach niektorych hracov, tak som sa hodil do spectu. Tu je demo.
Zopar veci k tebe. Prve kolo tusim, neviem ako si presne mohol najst hraca s, ktory walkoval a zakempil sa v dome. Za druhe, stale pozeras cez steny. Tusim v kole, v ktorom si dostal BAN, rushnes si to na T spawn ku domu, tam stojis na schodoch a presne dierujes kam je treba. s ti zasa nawalkuje na to iste miesto kde si ho zabil predtym. Ty nabehnes hrrr do domu a zrazu zastanes a cupnes si. Cakas kedy ti dOoM^ vyleze...on samozrejme vyleze po chvili a ty ho opat zabijes. Pre mna si dost podozrivy..
http://www.sendspace.com/file/rqyrub [demo ma tak vela preto, ze po BANe som zabudol dat stopdemo
]
Zopar veci k tebe. Prve kolo tusim, neviem ako si presne mohol najst hraca s, ktory walkoval a zakempil sa v dome. Za druhe, stale pozeras cez steny. Tusim v kole, v ktorom si dostal BAN, rushnes si to na T spawn ku domu, tam stojis na schodoch a presne dierujes kam je treba. s ti zasa nawalkuje na to iste miesto kde si ho zabil predtym. Ty nabehnes hrrr do domu a zrazu zastanes a cupnes si. Cakas kedy ti dOoM^ vyleze...on samozrejme vyleze po chvili a ty ho opat zabijes. Pre mna si dost podozrivy..
http://www.sendspace.com/file/rqyrub [demo ma tak vela preto, ze po BANe som zabudol dat stopdemo
-
lekoklatik
VIP
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
dirty dovidenia, demo som si pozrel, wh ako svina (btw. ban za WH uz odomna dostal, ale dal som mu unban lebo som nemal riadny dokaz) 
a ako aj leko pisal, nepotrebujeme tu takych ako si ty, lebo vies my sme len NS lamky a neznesieme pritomnost profi hraca ako si ty
a este jedna vec...ked mas steam tak mas protocol 48, ale my ficime len na 47...tak ked mas tak vela serverov na vyber, tak naco mas nainstalovane 2 CS v PC???
takze este raz dovi dopo
lamer

a ako aj leko pisal, nepotrebujeme tu takych ako si ty, lebo vies my sme len NS lamky a neznesieme pritomnost profi hraca ako si ty
a este jedna vec...ked mas steam tak mas protocol 48, ale my ficime len na 47...tak ked mas tak vela serverov na vyber, tak naco mas nainstalovane 2 CS v PC???
takze este raz dovi dopo
Tak vám poviem že ste sa položili až pod zem týmito výrokmi
šikám z vás
a demo nemusím pozerať lebo viem ako hrám ale dobre pozrel som si ho a čo?nič na tom nevidím a s tým dierovaním máš pravdu vedel som kde je
lebo mám dobre slúchadlá a tie ti rozlíšia zvuk na cetimeter
ach nepochopím vás ako niečo také môžete s úst vypotiť
a ináč ja poznám ako sa hraje inferno kedže tam bol jeden tuším vybehol som lebo som ho počul odbehnúť niekde do miestnosti oO a tam je strašne veľa miestností v tej časti domu asi že viem ked jeho kroky utíchli že niekde campil tak som pozeral hlavne do rohov nie?len lamy sa skrývajú za bedničky
a tak zbadal som vypálil a čo?dobre no keď vyhrám ligu EU tak vám potom asi všetkým kúpim KOSSY aby ste nemuseli cheatovať ale normálne hrať
btw ten s ma tiež zaujal s akou presnosťou vypaloval guľky ale ja mu to neberem
takže banujte ďalej a čaute možno niektorý admini majú na túto vec iný názor
//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2009, 12:15 )
MAD DAD ešte tak že čo majú spoločné slúchadlá s touto hrou?
ty asi sranduješ?či ty hráš NO Sound?
myslel som si 
//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2009, 12:15 )
MAD DAD ešte tak že čo majú spoločné slúchadlá s touto hrou?
Ako som si vsimol hrac memphis asi chodi na forum a odkedy som ho tu napisal prestal pouzivat cheaty..............MUDROboZk napísal:Chcel by som upriamiť pozornosť adminov na hraca Memphis_7.Podla mna mal WH.
Ip adresa:78.99.213.174
Nick:Memphis_7
Oznam plati ak ešte nedostal BAN pretože ho v tychto chvilach pozoruje nakazznicek...
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 21:13 )
Ešte tu mam jeden typ:`[St0mpD0wnSk1llaz]^diRTY
Ip:92.245.8.102
Točil som ho ale mam Windows Vista len od vcera a nejak sa tu nevyznam cize neviem kde to demo skoncilo.
Admini posviette si nanho.
Vidim ze dirty uz ma BAN...
hehe ta skôr ste mňa pobavili ze tu ide o stereo si sa s tým tak odkúril že možeš sa hanbiť asi si nikdy nemal poriadne slúchadlá na svojich lopúchoch
a keby dačo chlapci nehovoril som že mám slúchadlá za 1000Ečiek takže sa nestrápňujte a nevkladajte mi do úst veci ktoré som nepovedal len som povedal že mám KOSSY 3AA a to je všetko tak čo?a vôbec nestáli 1000Euro
sa sami odkurujete a jak deti píšete jak som sa zasmial až cez smlzy to jaky ko*ot také dačo môže napísať odporúčam a dávam navštívenku ku Psychiatrovi 
okEy ste ma pobavili a táto téma je už uzavretá a nespamujte zvytočne pretože to vám k ničomu nepomôže a nechcem už urážať adminov tak mi nedajte k tomu dôvod
okEy ste ma pobavili a táto téma je už uzavretá a nespamujte zvytočne pretože to vám k ničomu nepomôže a nechcem už urážať adminov tak mi nedajte k tomu dôvod