Najlepsia futbalova 11

O športe...
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Stoffo: ale jedná podarená sezóna ešte nerobí brankára najlepšieho ( a k tomu aj túto sezónu Valdéz kiksoval, síce nie ako pominulé roky ale kiksoval ).
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Steven666 napísal:Stoffo: ale jedná podarená sezóna ešte nerobí brankára najlepšieho ( a k tomu aj túto sezónu Valdéz kiksoval, síce nie ako pominulé roky ale kiksoval ).
a kto písal, že Valdés je najlepší brankár? ja som písal, že je najlepší za túto sezónu
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

............Van der Sar.........
D. Alves - Terry - Ferdinand - A.Cole
-------------Essien/Xabi Alonso--------
Kuyt-----Gerrard----Fabregas-----C. Ronaldo
--------------Torres---------------------
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

chire napísal:............Van der Sar.........
D. Alves - Terry - Ferdinand - A.Cole
-------------Essien/Xabi Alonso--------
Kuyt-----Gerrard----Fabregas-----C. Ronaldo
--------------Torres---------------------
Na tomto by som zmenil par veci a to ze v obrane isto nie A. Cole ktory je podla mna nesmierne precenovany. Tam by som radsej dal Maicona alebo Sergia Ramosa. Dalej by som v strede vymenil Ferdinanda ktory podla mna uz zacina trochu stracat lesk - miesto neho skor Puyol/Vidic. Poslednou vecou by som zmenil Kuyta a [pri takom rozostaveni ake si vybral] dal tam Messiho ktory na takom poste prakticky hrava aj v Barcelone iba je torchu posunuty dopredu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

- eXo - napísal:Ferdinanda ktory podla mna uz zacina trochu stracat lesk - miesto neho skor Puyol/Vidic.
Nesuhlasim, Ferdinand a Terry su jednoznacne najlepsi stredny obranocvia. Ked Ferdinand chybal, tak Manchester velmi casto inkasoval. Jeho styl hry je taky kludny a sebaisty, vie kedy faulovat kedy nie, a aj ked z tejto pozicii asi tazko hodnotit ale uz to naznacoval aj Fergusson vie velmi dobre organizovat obrannu a je vodcovsky typ. Jednoducho ma vsetko co stoper potrebuje.

Ten Vidic, myslim si ze jeho kvalita prameni najma z toho ze tam ma vedla seba prave Ferdinanda, akonahle bola obrana organizovana Vidicom tak Manchester opat viac inkasoval. A okrem ineho v tejto sezone mal par naozaj velkych kiksov (oba zapasy s Liverpoolom).

A co sa tyka Puyola tak pre mna to nikdy nebude stoper, na stopera je jednoducho az moc maly a hlavickovat tiez zrovna nevie. Dalsia vec je ze je taky ako keby vyplaseny, beha beha a nic z toho. Puyol je jednoducho uzitocnejsi na kraji obrany. A v tejto sezone ho podla mna o dost prekonal Pique ktory mi svojou hro zacina velmi pripominat uz spominaneho Ferdinanda.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal: A co sa tyka Puyola tak pre mna to nikdy nebude stoper, na stopera je jednoducho az moc maly a hlavickovat tiez zrovna nevie. Dalsia vec je ze je taky ako keby vyplaseny, beha beha a nic z toho. Puyol je jednoducho uzitocnejsi na kraji obrany. A v tejto sezone ho podla mna o dost prekonal Pique ktory mi svojou hro zacina velmi pripominat uz spominaneho Ferdinanda.
Zaujimavy nazor. Je pravda ze Pique sa hlavne v druhej casti sezony vynikajuco chytil, dufam ze mu to tak pojde aj dalej. Co sa tyka Puyola neviem ci sledujes zapasy La Ligy ale ja hej. Je pravda ze nie je najvyssi ale ked treba odlhlavickovat dokaze a jeho prednostou je podla mna hlavne pozicna hra - vie kam sa postavit a odkopnut loptu.
kali520
Darca
Darca

- eXo - napísal:Zaujimavy nazor. Je pravda ze Pique sa hlavne v druhej casti sezony vynikajuco chytil, dufam ze mu to tak pojde aj dalej. Co sa tyka Puyola neviem ci sledujes zapasy La Ligy ale ja hej. Je pravda ze nie je najvyssi ale ked treba odlhlavickovat dokaze a jeho prednostou je podla mna hlavne pozicna hra - vie kam sa postavit a odkopnut loptu.
Dobra pozicna hra pre stopera nestaci a okrem toho toto je vec ktoru musi vediet kazdy skusenejsi hrac.

Odhlavickovat moze vediet, ale stoper musi vo vzduchu jednoducho dominovat.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

..................Reina..................
Ferdinand......Terry......Skrtel......A.Cole
C.Ronaldo...Quaresma......Kaka
Gerrard......Torres......Ronaldinho
Formacia 4-3-3. :wink:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

plasmon napísal:..................Reina..................
:shock: No zo všetkých formácií, čo tu boli, sa mi táto zdá najabsurdnejšia
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

kali520 napísal:Nesuhlasim, Ferdinand a Terry su jednoznacne najlepsi stredny obranocvia. Ked Ferdinand chybal, tak Manchester velmi casto inkasoval. Jeho styl hry je taky kludny a sebaisty, vie kedy faulovat kedy nie, a aj ked z tejto pozicii asi tazko hodnotit ale uz to naznacoval aj Fergusson vie velmi dobre organizovat obrannu a je vodcovsky typ. Jednoducho ma vsetko co stoper potrebuje.

Ten Vidic, myslim si ze jeho kvalita prameni najma z toho ze tam ma vedla seba prave Ferdinanda, akonahle bola obrana organizovana Vidicom tak Manchester opat viac inkasoval. A okrem ineho v tejto sezone mal par naozaj velkych kiksov (oba zapasy s Liverpoolom).

A co sa tyka Puyola tak pre mna to nikdy nebude stoper, na stopera je jednoducho az moc maly a hlavickovat tiez zrovna nevie.
Dalsia vec je ze je taky ako keby vyplaseny, beha beha a nic z toho. Puyol je jednoducho uzitocnejsi na kraji obrany. A v tejto sezone ho podla mna o dost prekonal Pique ktory mi svojou hro zacina velmi pripominat uz spominaneho Ferdinanda.
:D :D :D :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

plasmon sorry ale fakt je to dosť čudná formácia, Ferdinand ako pravý bek? v živote som ho ako krajného beka nevidel. Quaresma ako defenzívny záložník? veď on je útočník. A Ronaldinho? posledný polrok zohrieval lavičku náhradníkov v AC.
Plasmon
Darca
Darca

Ale chlapci,ma neserte.
Ved ja viem ze on hraje v strede,ale co som mal dat Terryho na pravu stranu?

Kód: Vybrať všetko

Portugalský záložník Ricardo Quaresma, který patří Italskému Interu Milán a je na hostování v Chelsea je velkým hráčem a technikem a jeho kousky...
A nemozem zato,ze Leonardo nenasadzuje Ronaldinha....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A dat tak na pravu stranu nejakeho...hm, zeby praveho obrancu?

Argumenty ku Quaresmovi fakt stoja zato...

Celkovo je to jedna z najhorsich zostav v tejto teme.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

plasmon: na pravý bek máš na výber - Maicon, Johnson, Alves...
na defenzívneho záložníka - Senna, Diarra, Cambiasso...

Všetci vyššie uvedený by boli lepší na tie posty na ktoré si dosadil Ferdinanda resp. Quaresmu.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Wow tak toto je jednoznacne najhorsia zostava aka tu doteraz bola - Skrtel ??? Nechcem ho podcenovat ale do uplnej svetovej spicky este nepatri ja ked ma potencial sa tam dostat.
Ferdinand napravo ??? Preboha to hadam nie ... taky D. Alves je o 5tried lepsi na tom poste.
K Ashleymu Coleovy som sa uz vyjadril - podla mna je precenovany.
V tom strede by som vymenil posty Quaresmovy a Kaka potom by to mohlo byt ... Ricardo je kridelnik ale aj tak je na jeho mieste vela lepsich hracov ale budis.
Ronaldinho preboha ??? Toho casy uz davno pominuly a uz sa nevratia ak chces pocut moj nazor.
kali520
Darca
Darca

plasmon napísal:A nemozem zato,ze Leonardo nenasadzuje Ronaldinha....
O com ty? Vsak toho uz nenasadzoval Rijkaard v Barcelone. V AC s nim Ancelotti tiez nemal velku trpezlivost.

Inak len pre ozrejmenie jedna sa o temu najlepsia 11 nie najoblubenejsia 11.
GerrardSk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa GerrardSk »

Nj miesto toho Quaresmu byy som dal Jana Kozaka Starsieho :D :D :D sak treba aj dakeho skuseneho kapitana a on ma skusenosti na rozdavanie sak si ho vypocujte nekedy v TV ked bude hovorit :D :D :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

lol, tak toto je ozaj sila :D .... a branit kto bude? Teraz nejde o to koho si tam dal, ved kazdy poklada za najlepsieho niekoho ineho, objektivne sa to asi neda zhodnotit. Ale ide o tie posty ....3 ofenzivni zaloznici a 3 utocnici, a Gerrard v utoku? a ten Ferdinand tiez sila ako pravy obranca, no jak povis Karliku :D .... keby si Ferdinanda nahradil nejakym normalnym pravym obrancom, Ronaldinha a Quaresmu vyhodil (alebo aj 2 inych ofenzivnych zaloznikov) Gerrarda vymenil s Ronaldom a do stredu pridal nejakych 2 kvalitnych tvorcov hry (napr.Senna, Essien, Xavi, Iniesta...atd...) tak by sa z toho dala postavit slusna zostava.
Plasmon
Darca
Darca

Ked este niekto bude mat problem s mojou zostavou tak mu zaje*em. :) Pi*i s takym systemom...

//Dobre, ja som si kritiku vypocul a chyby priznal.Viac sa k tejto teme nevyjadrujem..peace.. :wink:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ale ved mi ti len hovorime aku nezmyselnu zostavu si postavil. Inak tu mas nieco o Quaresmovy. Skus potom povedat ci by si ho tam dal.

http://sport.aktuality.sk/magazin/arena ... dove-chyby
Napísať odpoveď