Najlepsia futbalova 11
a kto písal, že Valdés je najlepší brankár? ja som písal, že je najlepší za túto sezónuSteven666 napísal:Stoffo: ale jedná podarená sezóna ešte nerobí brankára najlepšieho ( a k tomu aj túto sezónu Valdéz kiksoval, síce nie ako pominulé roky ale kiksoval ).
Na tomto by som zmenil par veci a to ze v obrane isto nie A. Cole ktory je podla mna nesmierne precenovany. Tam by som radsej dal Maicona alebo Sergia Ramosa. Dalej by som v strede vymenil Ferdinanda ktory podla mna uz zacina trochu stracat lesk - miesto neho skor Puyol/Vidic. Poslednou vecou by som zmenil Kuyta a [pri takom rozostaveni ake si vybral] dal tam Messiho ktory na takom poste prakticky hrava aj v Barcelone iba je torchu posunuty dopredu.chire napísal:............Van der Sar.........
D. Alves - Terry - Ferdinand - A.Cole
-------------Essien/Xabi Alonso--------
Kuyt-----Gerrard----Fabregas-----C. Ronaldo
--------------Torres---------------------
Nesuhlasim, Ferdinand a Terry su jednoznacne najlepsi stredny obranocvia. Ked Ferdinand chybal, tak Manchester velmi casto inkasoval. Jeho styl hry je taky kludny a sebaisty, vie kedy faulovat kedy nie, a aj ked z tejto pozicii asi tazko hodnotit ale uz to naznacoval aj Fergusson vie velmi dobre organizovat obrannu a je vodcovsky typ. Jednoducho ma vsetko co stoper potrebuje.- eXo - napísal:Ferdinanda ktory podla mna uz zacina trochu stracat lesk - miesto neho skor Puyol/Vidic.
Ten Vidic, myslim si ze jeho kvalita prameni najma z toho ze tam ma vedla seba prave Ferdinanda, akonahle bola obrana organizovana Vidicom tak Manchester opat viac inkasoval. A okrem ineho v tejto sezone mal par naozaj velkych kiksov (oba zapasy s Liverpoolom).
A co sa tyka Puyola tak pre mna to nikdy nebude stoper, na stopera je jednoducho az moc maly a hlavickovat tiez zrovna nevie. Dalsia vec je ze je taky ako keby vyplaseny, beha beha a nic z toho. Puyol je jednoducho uzitocnejsi na kraji obrany. A v tejto sezone ho podla mna o dost prekonal Pique ktory mi svojou hro zacina velmi pripominat uz spominaneho Ferdinanda.
Zaujimavy nazor. Je pravda ze Pique sa hlavne v druhej casti sezony vynikajuco chytil, dufam ze mu to tak pojde aj dalej. Co sa tyka Puyola neviem ci sledujes zapasy La Ligy ale ja hej. Je pravda ze nie je najvyssi ale ked treba odlhlavickovat dokaze a jeho prednostou je podla mna hlavne pozicna hra - vie kam sa postavit a odkopnut loptu.kali520 napísal: A co sa tyka Puyola tak pre mna to nikdy nebude stoper, na stopera je jednoducho az moc maly a hlavickovat tiez zrovna nevie. Dalsia vec je ze je taky ako keby vyplaseny, beha beha a nic z toho. Puyol je jednoducho uzitocnejsi na kraji obrany. A v tejto sezone ho podla mna o dost prekonal Pique ktory mi svojou hro zacina velmi pripominat uz spominaneho Ferdinanda.
Dobra pozicna hra pre stopera nestaci a okrem toho toto je vec ktoru musi vediet kazdy skusenejsi hrac.- eXo - napísal:Zaujimavy nazor. Je pravda ze Pique sa hlavne v druhej casti sezony vynikajuco chytil, dufam ze mu to tak pojde aj dalej. Co sa tyka Puyola neviem ci sledujes zapasy La Ligy ale ja hej. Je pravda ze nie je najvyssi ale ked treba odlhlavickovat dokaze a jeho prednostou je podla mna hlavne pozicna hra - vie kam sa postavit a odkopnut loptu.
Odhlavickovat moze vediet, ale stoper musi vo vzduchu jednoducho dominovat.
plasmon napísal:..................Reina..................
Ferdinand......Terry......Skrtel......A.Cole
C.Ronaldo...Quaresma......Kaka
Gerrard......Torres......Ronaldinho
Formacia 4-3-3.
kali520 napísal:Nesuhlasim, Ferdinand a Terry su jednoznacne najlepsi stredny obranocvia. Ked Ferdinand chybal, tak Manchester velmi casto inkasoval. Jeho styl hry je taky kludny a sebaisty, vie kedy faulovat kedy nie, a aj ked z tejto pozicii asi tazko hodnotit ale uz to naznacoval aj Fergusson vie velmi dobre organizovat obrannu a je vodcovsky typ. Jednoducho ma vsetko co stoper potrebuje.
Ten Vidic, myslim si ze jeho kvalita prameni najma z toho ze tam ma vedla seba prave Ferdinanda, akonahle bola obrana organizovana Vidicom tak Manchester opat viac inkasoval. A okrem ineho v tejto sezone mal par naozaj velkych kiksov (oba zapasy s Liverpoolom).
A co sa tyka Puyola tak pre mna to nikdy nebude stoper, na stopera je jednoducho az moc maly a hlavickovat tiez zrovna nevie. Dalsia vec je ze je taky ako keby vyplaseny, beha beha a nic z toho. Puyol je jednoducho uzitocnejsi na kraji obrany. A v tejto sezone ho podla mna o dost prekonal Pique ktory mi svojou hro zacina velmi pripominat uz spominaneho Ferdinanda.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
plasmon sorry ale fakt je to dosť čudná formácia, Ferdinand ako pravý bek? v živote som ho ako krajného beka nevidel. Quaresma ako defenzívny záložník? veď on je útočník. A Ronaldinho? posledný polrok zohrieval lavičku náhradníkov v AC.plasmon napísal:..................Reina..................
Formacia 4-3-3.
Ale chlapci,ma neserte.
Ved ja viem ze on hraje v strede,ale co som mal dat Terryho na pravu stranu?
A nemozem zato,ze Leonardo nenasadzuje Ronaldinha....
Ved ja viem ze on hraje v strede,ale co som mal dat Terryho na pravu stranu?
Kód: Vybrať všetko
Portugalský záložník Ricardo Quaresma, který patří Italskému Interu Milán a je na hostování v Chelsea je velkým hráčem a technikem a jeho kousky...Wow tak toto je jednoznacne najhorsia zostava aka tu doteraz bola - Skrtel ??? Nechcem ho podcenovat ale do uplnej svetovej spicky este nepatri ja ked ma potencial sa tam dostat.plasmon napísal:..................Reina..................
Formacia 4-3-3.
Ferdinand napravo ??? Preboha to hadam nie ... taky D. Alves je o 5tried lepsi na tom poste.
K Ashleymu Coleovy som sa uz vyjadril - podla mna je precenovany.
V tom strede by som vymenil posty Quaresmovy a Kaka potom by to mohlo byt ... Ricardo je kridelnik ale aj tak je na jeho mieste vela lepsich hracov ale budis.
Ronaldinho preboha ??? Toho casy uz davno pominuly a uz sa nevratia ak chces pocut moj nazor.
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
lol, tak toto je ozaj silaplasmon napísal:..................Reina..................
Formacia 4-3-3.
Ale ved mi ti len hovorime aku nezmyselnu zostavu si postavil. Inak tu mas nieco o Quaresmovy. Skus potom povedat ci by si ho tam dal.
http://sport.aktuality.sk/magazin/arena ... dove-chyby
http://sport.aktuality.sk/magazin/arena ... dove-chyby