Zhodneme sa tu však asi viacerí, že za týždeň je nemožné spraviť relatívne dobrú kondíciu. Účinky cvičení sa prejavujú oveľa neskôr. A jeden týždeň je tak na udržanie už tak dobrej kondície, alebo na jej MIERNE vylepšenie. Musel by si sa veľmi snažiť, aby si to trochu zlepšil. Ale ak je tvoja kondícia chabá, tak pri tom, čo si tam napísal môžeš kľudne skončiť na dovolenke, či kam to ideš, v teplotách (to sa stávalo mne, keď som veľa trénoval, proste som to presral a dostal som teploty a horúčky z únavy a potom následná choroba, ktorá sa na moje oslabené telo "nalepila"). Poradil by som ti behať do nemoty a po pláži ti to ani nebude chcieť behať ďaleko. Po piesku sa behá kurevsky ťažko. Poviem ti to takto

som volejbalový nahrávač, nemám problém odbehať a na plný plyn odmakať(to nehovorím o psychickej záťaži, nakoľko musíš neustále nad hrou premýšlať a leží ti na pleciach celý tím)celý turnaj, čo je niekedy aj 8 zápasov. Ale minule som prišiel na piesok(na pieskové ihriská) si zahrať beach a po prvom sete som myslel, že zdochnem. Včera to bolo už oukej. Aklimatizácia mi trvala asi tri dni. Hovorím, neviem, ako si na tom s kondičkou a preto je aj ťažké vypracovať aký taký tréningový plán.