vaše grafické výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

winni. To si urobil ty sám?
10/10

ok ok. chcel som ťa nachytať. Zarazilo ma že si hneď nespomenul to, že je to podľa tutoriálu... Keby sa ťa niekto neopýtal, asi by sme si mysleli že je to Čistota tvojej práce :)
inak ti dávam tak 3/10.
Nechápem to pozadie. Prečo je na ňom jasné Že je to papier a nie tráva. Font písma pod "trávnatým textom" mi maximálne nesedí. Farebne či umiestnením alebo len samotným vzhľadom. jediné čo sa ti podarilo je ten rfekt ktorý je v tutoriály popísaný.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Mnoo... hej aj od jedneho kamosa som sa dozvedel zeby sa tam hodila "sladsia" cervena :) ale nechapal som ako, ani teraz stale nechapem kde ju mam dat..
inac robil som to podla tutorialu :) cize tak celkom to nieje moja praca :wink: tutorial je tuto
ale som rad ze sa vam to paci... fakt :) povodne som cel pod to dat iny slogan, lenze vsetko co sa mi pacilo bolo az moc dlhe, napokon som vybral tento.. sice aj ten bol dlhy ale nejako som to popchal do 2och riadkov :)

hej viem ze to ": P" tam nemuselo byt... sam by som tam radsej hodil to srdiecko :oops:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

mne sa to paci..pekna praca :book:
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

winni podla tutorialu ze :)

inac moje prace nejdem jednotilovo pridavat , ak chcete mozte pozriet tu

:arrow: http://www.leniv3c.deviantart.com/
(nepridavam za ucelom reklamy)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ak si Leniv3c z G4U tak ťa poznám prakticky od Tvojich grafických začiatkov a spravil si veľký pokrok, pekné práce ;)
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Ano som to ja, ano bolo to davno :) Pekne zaciatky, dobre spomienky. Inac dakujem ...
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Innocence
VIP
VIP

Teraz mám chuť položiť otázku či je to 3D model alebo editnutá foto, ale videl som Tvoje predošlé príspevky, robíš 3D, takže asi to bude Tvoje vlastné dielo.. veľmi reálne a pekné.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Naozaj velmi pekne. Raz budem aj ja take vediet :P :lol:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:...
hej hej podarilo sa ma nachytat :) a mojim cielom aj bolo aby pozadie vypadalo ako papier... proste som to tak cel, teda myslel som si ze to tak ma byt.. mnoo.. a to pismo pod textom je take iste ako je aj to horne :wink:... ale to je jedno pre buducnost sa polepsim :) mmm kritiku primam... jedine co ma zaraza je, ze po tvojom prispevku sa objavili dalsie kladne odpovede... ja len kukam, ludia majte rozum trosku.. znamena to snad, ze co povies ty tak tak to beru aj ostatny?.. tomu ja nechapem, nemate snad vlastny nazor?.. malokto sa vyjadril inac... ale tak vasa vec :)
(cojaviem si asi dost vplyvny... :D )
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

2 ma3ix: velmi REALNE!!! fakt pekna praca klobuk dole :aasmile1:
lekoklatik
VIP
VIP

winni. nebude to tým vplyvom. bude to tým, že som poukázal na určité "slabosti" ktoré si ľudia možno pred tým nevšímali. Nakoľko som ich teda upozornil, "skotrolovali" si to a aha ono naozaj. Font písma je možno rovnaký, len mi príde natiahnutý dohora a umiestnenie je /aspoň pre mňa/ maximálne nepekné oku. To čo je tam napísané skutočne nerozoberám. To je úplne jedno. A prečo si práve volil papier? Tráva na papiery? Viem že to nemusí dávať zmysel, ale všetko čo urobíš, by si si mal vedieť obhájiť. Tak čo ty na to?
Innocence
VIP
VIP

Dnes večer som sa pohral s PS, snažil som sa o čo najreálnejšiu kópiu svojho mobilu vo Photoshope :)
Prílohy
nokia.png
lekoklatik
VIP
VIP

až na tie ľavé okraje /horný aj dolný sú oproti pravej strane ostré/ mobilu by som si myslel že je to SKORO ako fotografia. Pekná práca
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:winni. nebude to tým vplyvom. bude to tým, že som poukázal na určité "slabosti" ktoré si ľudia možno pred tým nevšímali. Nakoľko som ich teda upozornil, "skotrolovali" si to a aha ono naozaj. Font písma je možno rovnaký, len mi príde natiahnutý dohora a umiestnenie je /aspoň pre mňa/ maximálne nepekné oku. To čo je tam napísané skutočne nerozoberám. To je úplne jedno. A prečo si práve volil papier? Tráva na papiery? Viem že to nemusí dávať zmysel, ale všetko čo urobíš, by si si mal vedieť obhájiť. Tak čo ty na to?
Mnoo.. nwm ci si zakladatel tejto temy ale vsimol som si ze sem prispievas prispevkami uz pekne dlho... cizee podla mna mas u ludi taky "respekt".. uz len koli tomu ze si na umeleckej :) ja nwm ae mam taky pocit ze co povies ty, tak tomu ludia veria :) vies co by som ja za to dal?! :D
mnoo... hej natiahnuty?.. mmm nwm ja som to citil ze som ho tam proste dal, s fontom je pravda nehral som sa nejako moc s tym, proste to bol ako "doplnok" k tomu co som spravil... nwm mozno som mal dat opacity trosku.. a fakt s tym umiesnenim sa pohrat :) ... mnoo trava na papieri? :) sak mariska ne?... ale nie nie, proste cojaviem v tutoriali pouzili papier.. a mne sa pacila omnoho viac verzia v jednom s prvych krokov, tak som aj taku pouzil :) mno sk kazdemu sa paci nieco ine...

okrem toho este by ma zaujimala jedna vec... od teba by som cel nieco pocut :) prostee.. zobrali ma na umelecku tuna v Trencine vies.. teda nevies uz vies.. ide o to ze chcel by som vedet kde beres inspiraciu.. ja viem kreslit, lenze nemam ziadne napady :? stve ma to dost.. pretoze taky kamos co nevie vobec kreslit, ae v PSku robi krasne veci... bo to ma na PC.. pls kde na t o chodis?:D ja viem znie to blbo.. aj si nakreslim co vidim, v reale mi vyde prakticky skoro vsetko... ale tak myslim inspirtaciu.. nieco ako kombinaciu viacerych veci... chapes... diky moc :)
lekoklatik
VIP
VIP

ok ok. neprispievam dlho a prispievam škaredosťami :-P
Tak teda vyjadril si sa k papieru. Zaudol som ti ešte napísať že tiež farba písma podľa mňa bije do očí. Ak je to plánované tak aj tak. Farba sa mi tam moc nehodí. Jak si sám napísal 100 ľudí 100 chutí
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Innocence napísal:Dnes večer som sa pohral s PS, snažil som sa o čo najreálnejšiu kópiu svojho mobilu vo Photoshope :)
Nejak mi tam nesedia tie farebne tlacitka
Innocence
VIP
VIP

To už je vec názoru, každopádne, na mobile to tak mám a preto nevidím dôvod niečo meniť.. Jediná farba, ktorá nie je taká ako na telefóne je farba písma na klávesnici (z modrej som ju dal sivú, modrá mi tam nejako nepasovala)
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Trosku som sa dal inspirovat z tejto temy a je to moj prvy takyto vytvor.
Vsetko okrem toho co je na display som kreslil.
Ak by ste mali nejaku radu alebo nejaky navod ako spravit realnejsie tan kovovy okraj leskly tak by som bol vdacny lebo niejak realnejsie sa mi to nepodarilo spravit a toto nieje bohvieco.
Prílohy
E51_4.jpg
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

jorg22 napísal:Trosku som sa dal inspirovat z tejto temy a je to moj prvy takyto vytvor.
Vsetko okrem toho co je na display som kreslil.
Ak by ste mali nejaku radu alebo nejaky navod ako spravit realnejsie tan kovovy okraj leskly tak by som bol vdacny lebo niejak realnejsie sa mi to nepodarilo spravit a toto nieje bohvieco.
Klávesnica (až na to, že tam nie su žiadne čísla ani písmená) je veľmi solídna. Tie okraje mi prídu trochu neprirodzené. Ale tá strieborná je celkom pekná. Skús doladiť tie okraje, a bude to ešte lepšie. Inak celkom dobré, si myslím.

:wink:
Napísať odpoveď