lekoklatik napísal:winni. nebude to tým vplyvom. bude to tým, že som poukázal na určité "slabosti" ktoré si ľudia možno pred tým nevšímali. Nakoľko som ich teda upozornil, "skotrolovali" si to a aha ono naozaj. Font písma je možno rovnaký, len mi príde natiahnutý dohora a umiestnenie je /aspoň pre mňa/ maximálne nepekné oku. To čo je tam napísané skutočne nerozoberám. To je úplne jedno. A prečo si práve volil papier? Tráva na papiery? Viem že to nemusí dávať zmysel, ale všetko čo urobíš, by si si mal vedieť obhájiť. Tak čo ty na to?
Mnoo.. nwm ci si zakladatel tejto temy ale vsimol som si ze sem prispievas prispevkami uz pekne dlho... cizee podla mna mas u ludi taky "respekt".. uz len koli tomu ze si na umeleckej

ja nwm ae mam taky pocit ze co povies ty, tak tomu ludia veria

vies co by som ja za to dal?!
mnoo... hej natiahnuty?.. mmm nwm ja som to citil ze som ho tam proste dal, s fontom je pravda nehral som sa nejako moc s tym, proste to bol ako "doplnok" k tomu co som spravil... nwm mozno som mal dat opacity trosku.. a fakt s tym umiesnenim sa pohrat

... mnoo trava na papieri?

sak mariska ne?... ale nie nie, proste cojaviem v tutoriali pouzili papier.. a mne sa pacila omnoho viac verzia v jednom s prvych krokov, tak som aj taku pouzil

mno sk kazdemu sa paci nieco ine...
okrem toho este by ma zaujimala jedna vec... od teba by som cel nieco pocut

prostee.. zobrali ma na umelecku tuna v Trencine vies.. teda nevies uz vies.. ide o to ze chcel by som vedet kde beres inspiraciu.. ja viem kreslit, lenze nemam ziadne napady

stve ma to dost.. pretoze taky kamos co nevie vobec kreslit, ae v PSku robi krasne veci... bo to ma na PC.. pls kde na t o chodis?:D ja viem znie to blbo.. aj si nakreslim co vidim, v reale mi vyde prakticky skoro vsetko... ale tak myslim inspirtaciu.. nieco ako kombinaciu viacerych veci... chapes... diky moc