takze zbiera tu niekto futbalove dresy? ktore dresy su podla vas najkrajsie, najskaredsie atd.
ja som zacal so zbierkou len pred dvoma rokmi, ako prvy som dostal k narodeninam dres Celticu-je to specialna edicia k 40 vyrociu vitazstva Celticu nad Lisabonom, ako druhy som dostal opat k narodeninam(minuly rok) dres West Hamu. Neskor som bol na vylete v Manchestri kde som si za 20 libier kupil dres Man City, v lete mi brat z dovolenky priniesol dres FC Porta.. Poslednymi prirastkami su: AC Milano(sice len treningovy) a trosku paradoxne Arsenal(moje najoblubenejsie muzstvo, kto by nevedel)
Samozrejme doma mam asi styri dresy z detskych cias.. Su to vsak velmi zle kopie kupene povacsine v Polsku a na trhoch na Slovensku..
V buducnosti by som chcel zbierku rozsirit o menej mainstreamove kluby(skandinavia, druha a tretia anglicka liga). Nedavno som bol na vylete v Bratislave, chcel som si kupit dres(preferoval som Inter), ale akosi som ho nevedel najst. Nasiel som len dres Artmedie, ale ked som videl cenu