Futbalove dresy

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Futbalove dresy

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

prisaham, ze som tuto temu nenasiel.. :)
takze zbiera tu niekto futbalove dresy? ktore dresy su podla vas najkrajsie, najskaredsie atd.

ja som zacal so zbierkou len pred dvoma rokmi, ako prvy som dostal k narodeninam dres Celticu-je to specialna edicia k 40 vyrociu vitazstva Celticu nad Lisabonom, ako druhy som dostal opat k narodeninam(minuly rok) dres West Hamu. Neskor som bol na vylete v Manchestri kde som si za 20 libier kupil dres Man City, v lete mi brat z dovolenky priniesol dres FC Porta.. Poslednymi prirastkami su: AC Milano(sice len treningovy) a trosku paradoxne Arsenal(moje najoblubenejsie muzstvo, kto by nevedel) :oops:
Samozrejme doma mam asi styri dresy z detskych cias.. Su to vsak velmi zle kopie kupene povacsine v Polsku a na trhoch na Slovensku..

V buducnosti by som chcel zbierku rozsirit o menej mainstreamove kluby(skandinavia, druha a tretia anglicka liga). Nedavno som bol na vylete v Bratislave, chcel som si kupit dres(preferoval som Inter), ale akosi som ho nevedel najst. Nasiel som len dres Artmedie, ale ked som videl cenu :lol: tusim vyse 70€ur to bolo..no proste, slovenske dresy v mojej zbierke asi budu chybat. :)
Prílohy
100_1558.JPG
100_1557.JPG
100_1556.JPG
100_1555.JPG
100_1554.JPG
100_1553.JPG
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Strašne by som chcel zbierať.. ale nemám príležitosť, dá sa povedať že nikde nechodím, Snina je zapadákov takže nemám kde čo i len kópiu kúpiť.. ale v budúcnosti by som si spravil nejakú zbierku.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ono je to taka nekonecna zbierka(asi tak ako moj znamy, ktory zbiera pivne tacky/podpivniky/-uz bol aj v reflexe, ci v akej onej..), pretoze vzdy vznikaju nove a nove dresy, asi som sa vybral zlou cestou, mal som sa sustredit len na dresy arsenalu :)
momentalne mam vyhliadnuty tento: https://www.soccerpro.com/images/632975 ... sey_zm.jpg
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

zaujímavá vášen...ja by som tiež chcel zbierať dresy, ale nemám momentálne na to finančné prostriedky a na slovensku je všetko príliš drahé..zatiaľ mám len žilinský dres Šestáka
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nooo neda sa povedat ze zbieram , ale mam originalne dresy mojich oblubenych klubov Manchester united a FC Barcelona , jeden ten manchestrovsky mi doniesli z Anglicka a ten barcelonsky mi doniesol oco zo Singapuru.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Innocence: ved ja som tiez zacal zbierat az ked som mal 21..nikdy nie je neskoro zacat :wink:
Giussepe: vidis, tak toho Sestaka ti i celkom zavidim..je to original od hraca alebo kupeny v obchode? vedel by si mi povedat za kolko by som zohnal Zilinu(po pripade dresy inych klubov slovenskej ligy)
kubodinho: pekne, barcelonu sa chystam kupit uz dost dlho..inac moj 9rocny synovec ma asi (neprehanam) 10 roznych dresov MUFC, len z tejto sezony ma asi 4, potom ma dres ked este mufc sponzoroval SHARP :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Key5ers0ze napísal:Innocence: ved ja som tiez zacal zbierat az ked som mal 21..nikdy nie je neskoro zacat :wink:
Giussepe: vidis, tak toho Sestaka ti i celkom zavidim..je to original od hraca alebo kupeny v obchode? vedel by si mi povedat za kolko by som zohnal Zilinu(po pripade dresy inych klubov slovenskej ligy)
kubodinho: pekne, barcelonu sa chystam kupit uz dost dlho..inac moj 9rocny synovec ma asi (neprehanam) 10 roznych dresov MUFC, len z tejto sezony ma asi 4, potom ma dres ked este mufc sponzoroval SHARP :)
tak tvj bratranec je riadny zberatel , ja by som chcel , keby sa podarilo nejaky zo starsich dresov z 80. rokov , ale tie su velmi drahe a je tazke ich zohnat.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kubo: ale da sa na Ebayi..sem-tam su tam skvele ponuky a za par korun doslova..a potom tu je este Toffs, s ktorymi mam velmi dobre skusenosti. :wink:
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

ak by ste niekto mali zaujem,tak ponukam uplne novy originalny dres FC Barcelona na sezonu 09/10. Kupovany priamo vo fanshope na Nou Campe. Velkost je XL.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Môžem poslať Elbera z Bayernu. Zvyšok cez SS.

Mám ešte aj Batistutu - Argentina, ale ten nepustím :oops:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Deco napísal:ak by ste niekto mali zaujem,tak ponukam uplne novy originalny dres FC Barcelona na sezonu 09/10. Kupovany priamo vo fanshope na Nou Campe. Velkost je XL.
Za kolko ??? Teor ak by to nebolo drahe by som to aj vzal.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

begbeee napísal:Môžem poslať Elbera z Bayernu. Zvyšok cez SS.

Mám ešte aj Batistutu - Argentina, ale ten nepustím :oops:
no jo, takych mam niekolko.. :) 'dresy' predavane v Polsku a na roznych jarmokoch a trhoch. Dokonca aj spominaneho Elbera mam :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No Elbera som vyčenčoval, možno je z poľska. Ronalda (Inter Milano) a Batistutu (Argentina) som kupoval na štadione Nou Camp v Barcelone. (kde som kupil aj veľkú klubovú vlajku Barcy) :wink:
bacardy
Novice
Novice

Re: Futbalove dresy

Príspevok od používateľa bacardy »

Chalani mam dres Johna Terryho original kupeny na Stamford Bridge a potom dodatocne podpisany na zapase v Ziline. Potom mam sal Chelsea Londyn tiez kupeny vo fanshope Chelsea s podpismi Petra Cecha, Johna Terryho, Carlo Ancheloti, Benaju, Alex, Branislav Ivanovic, Michal Esien, Patrik Fan Anholt, Daniel Sturridge a Josua McEachran
Dalej neonovy dres Chelsea Londyn s podpisom Johna Terryho, Petra Čecha a Solomona Kalou. Vsetko je podlozene fotografiami pri podpisovani.
Ja dresy nezbieram a ak by som niekoho tym potesil tak sa toho rad vzdam. Ponuky mi mozte poslat na [email protected]
katka220
Novice
Novice

Príspevok od používateľa katka220 »

Ahojte, citam tu, ze zbierate dresy. ak by ste nahodou mali zaujem, mam ich zopar na stranke www.bazos.sk, ak zadate moj mail [email protected] tak vam najde vsetky, ktore mam. Zrusili sme zbierku, tak rozpredavame za smiesne ceny, staci napisat :smt006
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vcera som vydrazil messiho narodny dres za 4.99 :respect:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pripojím sa k tejto téme.

Už dlhšiu dobu mám záujem o dres Gerrarda a teraz som jeden objavil na stránke http://www.fotbalove-dresy.com/index.ph ... ts_id=2759 , ale 88€ sa mi vidí moc. Je to vôbec originál? :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vyzera to tak, ze ano..ale asi sa ti viac oplati toto:
http://www.sportsdirect.com/adidas-live ... d-8-379128
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ak by som mal poradiť kde sa dajú kúpiť najlepšie dresy a za dobru cenu tak jedine ebay.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gerrardovych neni vela ani na ebayi. a vacsinou su tam z predchadzajucich sezon. avsak je pravda, ze vyjdu v konecnom uctovani lacnejsie
Napísať odpoveď