V priebehu 6 hodinVigor napísal:Ono, uz len fakt, ze co mal teraz mat turne, tak v priebehu par dni vypredal 50 koncertov, cize...to o niecom svedci.
Kral Popu Michael Jackson zomrel
Jeho komerčný úspech je dodnes neprekonaný, a v predajnosti albumov prekonal aj samotných The Beatles a Elvisa Presleyho, nehovoriac o jeho oceneniach, ktorými sa stal najoceňovanejším umelcom so ziskom viac ako 600 najrôznejších cien a uznaní, medzi ktoré patria predovšetkým tie hudobné ceny, ako 13 cien Grammy (+ 4 ďalšie ako súčasť projektu We are The World a samotný singel, ktorý Michael napísal a zložil spolu s Lionelom Ritchiem, a jednu so skupinou The Jackson 5 v roku 1971), 18 cien American Music Awards, vrátane ceny Americký Umelec 20. storočia, 22 cien Billboard Music Awards (+ 5 ďalších Billboard Video Awards), 12 cien World Music Awards, vrátane ceny na - Najpredávanejšieho umelca Milénia ocenili za album Thriller zápisom do Guinessovej knihy rekordov za najpredávanejší album všetkých čias. Najúspešnejšia koncertná séria (7x za sebou vypredaný štadión Wembley), Najviac získaných cien Grammy v priebehu jedného udeľovania 1984, Najväčší výnos zo svetového turné (v roku 1988 to bolo 124 mil. dolárov za turné Bad), Najvyšší hudobný kontrakt - viac ako 890 mil. dolárov za 16 rokov spolupráce, Najpredávanejšie video - "The Making Of Thriller", Umelec, ktorý najviac podporoval organizácie rôzneho druhu (viac ako 37 organizácii a spoločností v rámci (nielen) charity s dotáciami viac ako 300 miliónov dolárov), nehoroviac o hitparádových úspechoch ako sú zisky titulu - jediný umelec, ktorého 5 skladieb z jedného albumu (Bad) sa dostalo na vrchol singlového rebríčka v USA, alebo Michael bol prvým umelcom, ktorého singel debutoval priamo na vrchole amerického singlového rebríčka (v roku 1995 skladba - „You are not Alone“), a vrcholom rebríčkových ocenení je počet prvých miest v oficiálnej americkej hitparáde (vznikla 4. augusta 1958), kde dosiahol 13 jednotiek (+ 4 so skupinou The Jackson 5), a stal sa tak najúspešnejším mužským umelcom.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna tieto štatistiky o predajnosti sú nanič kedze nemozu hovoriť ze predal viac nez beatles keď beatles boly kratšie nez on podla mna somarina ak teme : podla mna to nebol žiaden pedofil a podobne somariny podla mna bol to dalsi skvelý UMELEC ktorý do tohto sveta vniesol niečo nove čo tu nebolo
Podla mna bol legenda a uspesny clovek, ved prerazil este ako cierny v "bielej" Amerike, pocuvali ho kvanta ludi a predal x hudobnych nosicov.
Neda sa teda povedat, ze to bol "obycajny clovek".
Ja sam jeho hudbu moc nepocuvam, ale je to nieco jedinecne, co nikto iny nevie napodobnit, ved preco inak by mal predanych tolko listkov na to nadchadzajuce turne? Jeho smrt si urcite zasluzi pozornost, nie iba suche skonstatovanie...
btw, myslite ze budu vracat peniaze za tie listky?
Neda sa teda povedat, ze to bol "obycajny clovek".
Ja sam jeho hudbu moc nepocuvam, ale je to nieco jedinecne, co nikto iny nevie napodobnit, ved preco inak by mal predanych tolko listkov na to nadchadzajuce turne? Jeho smrt si urcite zasluzi pozornost, nie iba suche skonstatovanie...
btw, myslite ze budu vracat peniaze za tie listky?
-
audiotrack
VIP
-
Hotwire
Addict
ta informacia moze mat asi taku doveryhodnost ako ze zitny isiel 200kou v ostrej zakrute ked zrazil ludiaudiotrack napísal:teraz na markíze vraveli že sa predávkovali liekmi, takže samovražda
inac gothar, dobry avatar mas
no neviem, na Wikipedii je tiez pisane, ze sa predavkoval a asi kvoli tomu zlyhalo srdce
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_ja ... 009:_Death
Toy M@ch!n3 napísal:no neviem, na Wikipedii je tiez pisane, ze sa predavkoval a asi kvoli tomu zlyhalo srdcehttp://en.wikipedia.org/wiki/Michael_ja ... 009:_Death
K teme: Bol to pan spevak, a takeho uz nebude... Jeho tvorba sa ani neda porovnavat s tymi srackami co dnes chodia v radiu... Vobec ma netrapi co si par ludi mysli o jeho "pristupu" k detom. Niesu na to absolutne ziadne dokazy, len sa jeden skrachovany zadlzeny foter chcel obohatit na svojom synovi ktory to nakoniec cele poprel.This article is about a person who has recently died. Some information, such as that pertaining to the circumstances of the person's death and surrounding events, may change rapidly as more facts become known.
R.I.P Michael... navzdy si ta cely svet bude pamatat...
Pre všetkých, ktorí spochybňujú jeho prínos:
Jackson priniesol biele ponožky na slovenské diskotéky
//: Pred tým než ma odsúdite tak si to aspoň pozrite, aby nedošlo k omylu
//: Momentálne ma najviac mrzí, že lezie z každej konzervy a všade ho hrajú...
Jackson priniesol biele ponožky na slovenské diskotéky
//: Pred tým než ma odsúdite tak si to aspoň pozrite, aby nedošlo k omylu
//: Momentálne ma najviac mrzí, že lezie z každej konzervy a všade ho hrajú...