Kral Popu Michael Jackson zomrel

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Vigor napísal:Ono, uz len fakt, ze co mal teraz mat turne, tak v priebehu par dni vypredal 50 koncertov, cize...to o niecom svedci.
V priebehu 6 hodin :wink:
:(
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

On zomrel, ale jeho hudba bude žiť aj naďalej... Ľudia prichádzajú a odchádzajú, tak to už v živote chodí.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) na odľahčenie

edit: aa pardon je to aj v obrazkovych vtipoch, ale mozno by si to tam niekto nevsimol
Prílohy
jack.jpg
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

dudo02 napísal:Tento hudobnik bol fenomen...Dokazal veci,ktore sa nepodarilo v hudobnom biznise dokazat nikomu......
a to je?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Jeho komerčný úspech je dodnes neprekonaný, a v predajnosti albumov prekonal aj samotných The Beatles a Elvisa Presleyho, nehovoriac o jeho oceneniach, ktorými sa stal najoceňovanejším umelcom so ziskom viac ako 600 najrôznejších cien a uznaní, medzi ktoré patria predovšetkým tie hudobné ceny, ako 13 cien Grammy (+ 4 ďalšie ako súčasť projektu We are The World a samotný singel, ktorý Michael napísal a zložil spolu s Lionelom Ritchiem, a jednu so skupinou The Jackson 5 v roku 1971), 18 cien American Music Awards, vrátane ceny Americký Umelec 20. storočia, 22 cien Billboard Music Awards (+ 5 ďalších Billboard Video Awards), 12 cien World Music Awards, vrátane ceny na - Najpredávanejšieho umelca Milénia ocenili za album Thriller zápisom do Guinessovej knihy rekordov za najpredávanejší album všetkých čias. Najúspešnejšia koncertná séria (7x za sebou vypredaný štadión Wembley), Najviac získaných cien Grammy v priebehu jedného udeľovania 1984, Najväčší výnos zo svetového turné (v roku 1988 to bolo 124 mil. dolárov za turné Bad), Najvyšší hudobný kontrakt - viac ako 890 mil. dolárov za 16 rokov spolupráce, Najpredávanejšie video - "The Making Of Thriller", Umelec, ktorý najviac podporoval organizácie rôzneho druhu (viac ako 37 organizácii a spoločností v rámci (nielen) charity s dotáciami viac ako 300 miliónov dolárov), nehoroviac o hitparádových úspechoch ako sú zisky titulu - jediný umelec, ktorého 5 skladieb z jedného albumu (Bad) sa dostalo na vrchol singlového rebríčka v USA, alebo Michael bol prvým umelcom, ktorého singel debutoval priamo na vrchole amerického singlového rebríčka (v roku 1995 skladba - „You are not Alone“), a vrcholom rebríčkových ocenení je počet prvých miest v oficiálnej americkej hitparáde (vznikla 4. augusta 1958), kde dosiahol 13 jednotiek (+ 4 so skupinou The Jackson 5), a stal sa tak najúspešnejším mužským umelcom.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Cyrus666 napísal:a to je?
No myslim ze napr.album Thriller bol v historii najuspesnejsim a pocet predanych kusov sa dodnes nepodarilo prekonat...

\\Tak Necro to shrnul a ja som si to nevsimol.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

podla mna tieto štatistiky o predajnosti sú nanič kedze nemozu hovoriť ze predal viac nez beatles keď beatles boly kratšie nez on podla mna somarina ak teme : podla mna to nebol žiaden pedofil a podobne somariny podla mna bol to dalsi skvelý UMELEC ktorý do tohto sveta vniesol niečo nove čo tu nebolo
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Idem si hned zabookovat letenku aby som stihol pohreb. :(
Aj ten jeho najväcsi odporca urcite ma aspon jeden song ktory sa mu paci / ktory miluje.
Lenin je vecne zivy, Elvis nikdy nezomrel... som zvedavy aky privlastok prischne jemu. (alebo cim nas este prekvapi)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Jedno je iste, ak mu budu robit voskovu figurinu, co najrealnejsie napodobnit original nebude tazka robota.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Podla mna bol legenda a uspesny clovek, ved prerazil este ako cierny v "bielej" Amerike, pocuvali ho kvanta ludi a predal x hudobnych nosicov.
Neda sa teda povedat, ze to bol "obycajny clovek".
Ja sam jeho hudbu moc nepocuvam, ale je to nieco jedinecne, co nikto iny nevie napodobnit, ved preco inak by mal predanych tolko listkov na to nadchadzajuce turne? Jeho smrt si urcite zasluzi pozornost, nie iba suche skonstatovanie...

btw, myslite ze budu vracat peniaze za tie listky? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

teraz na markíze vraveli že sa predávkovali liekmi, takže samovražda
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Predavkovat sa da aj neumyselne :)

//dakujem :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

audiotrack napísal:teraz na markíze vraveli že sa predávkovali liekmi, takže samovražda
ta informacia moze mat asi taku doveryhodnost ako ze zitny isiel 200kou v ostrej zakrute ked zrazil ludi :P
inac gothar, dobry avatar mas :lol:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

no neviem, na Wikipedii je tiez pisane, ze sa predavkoval a asi kvoli tomu zlyhalo srdce :arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_ja ... 009:_Death
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Toy M@ch!n3 napísal:no neviem, na Wikipedii je tiez pisane, ze sa predavkoval a asi kvoli tomu zlyhalo srdce :arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_ja ... 009:_Death
This article is about a person who has recently died. Some information, such as that pertaining to the circumstances of the person's death and surrounding events, may change rapidly as more facts become known.
K teme: Bol to pan spevak, a takeho uz nebude... Jeho tvorba sa ani neda porovnavat s tymi srackami co dnes chodia v radiu... Vobec ma netrapi co si par ludi mysli o jeho "pristupu" k detom. Niesu na to absolutne ziadne dokazy, len sa jeden skrachovany zadlzeny foter chcel obohatit na svojom synovi ktory to nakoniec cele poprel.

R.I.P Michael... navzdy si ta cely svet bude pamatat...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

no to som fakt nevedel ze sa to moze menit :) tieto posledne informacie tam pribudli len nedavno a viem ze sa urcite este budu menit
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nech uz zomrel ako zomrel,jeho hity nezomru nikdy a pre svojich fanusikov zostane vzdy absolutnym bohom! :aasmile1: :smt115
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pre všetkých, ktorí spochybňujú jeho prínos:
Jackson priniesol biele ponožky na slovenské diskotéky
//: Pred tým než ma odsúdite tak si to aspoň pozrite, aby nedošlo k omylu :)
//: Momentálne ma najviac mrzí, že lezie z každej konzervy a všade ho hrajú... :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kazda kapela sa raz rozpadne.. aj jackson sa rozpadol..
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ale inak nie zeby mi to vadilo,ale Jackson je teraz asi na kazdej internetovej stranke dokonca aj na CNN ide v kuse v kazdych spravach.Toto je proste mega pripad teraz.Svet uz nezaujima kriza... :lol:
Napísať odpoveď