Problem so Sims 3
Problem so Sims 3
Zdravim vie mi niekdo poradit nahral som si do hry patch ktory odstranuje cenzuru lenze to bolo este pre prvim spustenim hry a ked som to hral a pretacal cas nic sa nedalo sims sa kus kikval rychlejsie ale cas isiel stale rovnako nasledne som si zohnal original subor toho co som prepisal patchom ale nepomohlo ani to v dvojke ked som dal dvojnasobnu rychlost isiel aj cas aj simak rychlejsie a teraz ked stalcim akukolvek rychlost je stale rovnako rychli to tak ma byt alebo ako co s mam robiť diky ?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Si si isty ze je to stale rovnako rychle? Skus sa pozriet, ako sa mierne zrychli odpocet casu na hodinach dole v paneli. Tak rychlo, ako sa dal cas pretacat v Sims 2, to uz nejde, takze sa napriklad pocas pritomnosti Sima v praci pekne nacakas...Patch na odstranenie tych kociek to istotne neovplyvni...
-
natala312645
Novice
the sims castaway
POTREBUJEM PORADIť KDE MAM CHYTIť TOTU RYBU PLATESA SA TUšIM VOLA MAM HRU THE SIMS CASTAWAY NA MOBILE A DOSť DLHO SA POKUšAM JU NAJSť ALE NEMOžEM PLS PORADTE .......POTREBUJEM SURNEEEEEE [email protected]