Problem so Sims 3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem so Sims 3

Príspevok od používateľa N@pster »

Zdravim vie mi niekdo poradit nahral som si do hry patch ktory odstranuje cenzuru lenze to bolo este pre prvim spustenim hry a ked som to hral a pretacal cas nic sa nedalo sims sa kus kikval rychlejsie ale cas isiel stale rovnako nasledne som si zohnal original subor toho co som prepisal patchom ale nepomohlo ani to v dvojke ked som dal dvojnasobnu rychlost isiel aj cas aj simak rychlejsie a teraz ked stalcim akukolvek rychlost je stale rovnako rychli to tak ma byt alebo ako co s mam robiť diky ?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Si si isty ze je to stale rovnako rychle? Skus sa pozriet, ako sa mierne zrychli odpocet casu na hodinach dole v paneli. Tak rychlo, ako sa dal cas pretacat v Sims 2, to uz nejde, takze sa napriklad pocas pritomnosti Sima v praci pekne nacakas...Patch na odstranenie tych kociek to istotne neovplyvni...
natala312645
Novice
Novice

the sims castaway

Príspevok od používateľa natala312645 »

POTREBUJEM PORADIť KDE MAM CHYTIť TOTU RYBU PLATESA SA TUšIM VOLA MAM HRU THE SIMS CASTAWAY NA MOBILE A DOSť DLHO SA POKUšAM JU NAJSť ALE NEMOžEM PLS PORADTE .......POTREBUJEM SURNEEEEEE [email protected]
Napísať odpoveď