callop napísal:mne to urcite nepomoze ale aspon vieme o co ide... a s tymto si sami urcite neporadite.... chce to spolupracu s nejakym vojenskym ustavom alebo podobne. neviem si predstavit ako to chces dohnat do konca v garazi. a ak je ten napad naozaj dobry tak ta hned nevysmeju

vies vojensky ustav by mi asi zhabal papier a doebal ma co nad takymi vecami rozmyslam, Plus sa bojim toho ze hocikto od fachu ci uz puskari alebo zbrojarsky priemysel by to mohli zneuzit, vylepsit a pekne sa na tom nabalit.--ZA PREDPOKLADU ze take daco uz vymyslene nie je,--teda ten moj model.
Takze som mierne v riti, lebo ako som pisal tieto nove veci ostavaju dlho dlho tajne kdesi pod zemou. taaaakze neviem co s tym, a este aby z toho nebol nejaky pruser nebodaj. Ved to neni sranda. Ked vymyslis novy mixer na orechy tak sa nic nedeje ,ale ked niekto vymysli fakt nieco nove ohladom zbrani tak chapete nie? Sak ja viem ze to moje moze byt absolutna hovadina ale dokym sa to nespytam dakoho co s tym robi tak to nebude iste. . .
a vyrobit sa to tiez len tak neda, a materialy na to ani neviem kde by som zohnal,....plus ako vravim, tam treba vediet to presne vyvazit, presne narysovat, aerodynamika, ... kopec veci . . .
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 16:29 )
pinco napísal:bože ty si naozaj myslíš, že si vynašiel niečo geniálne?
Kedysi dávno som poškrabal otcovu MBečku, lebo som si myslel, že moje sliny odstraňujú škrabance a u teba je to zrejme niečo podobné. Ser na to qwerty, ešte viac sa zhovadíš.
jasne ze nie, prierazne strely su davno na nete mas aj princip ako funguju, ale tak su rozne typy pre rozne zbrane, a z roznych materialov a samozrejme aj urcene na to co maju prerazat a co potom s tym. streliva je kopec druhov tak isto ako aj naplni. Ja nevravim ze som vymyslel nieco neskutocneho, proste ma nieco napadlo a chcem vediet kde sa dozviem ci hovadina alebo dobre daco . . .