Kam s ?novym? vynalezom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Kam s ?novym? vynalezom?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: jasne jasne,... to tu zase bude po blud hovadin. (vasich)

Bavme sa v hladine teoretickej.
Keby som nahodou rozmyslal nad nejakou novou vecou, kam by som to mal dat? povedzme ze okrem hrubych nakresov nemam nic, okrme toho sa neda overit ci to uz niekto nevymyslel predo mnou.
otazky.
Ako zistit ci take nieco uz niekto nevymyslel predo mnou?
Ako danu vec vyrobit popripade patentovat, ked by sa preukazalo ze som prisiel s niecim novym?

Zatial o tom vedia len dvaja moji kamarati, jeden je dost tupy nato aby s tym nespravil nic a druhy chce spolu so mnou na tom dost popracovat. Ale kolko treba k tomu studovat - tak ach ci pane boze. . . .

okrem toho nie je to prave najzaujimavejsia vec pre niekoho a ako som pisal treba na tom hoooodne popracovat, dokym ju len nakreslime(presne nakresy), nieto este zostrojime alebo vyskusame. . . .
callop
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

zostrojit prototyp a skusat. co chces robit s nakresom? :roll: aj patenty ti spravia len z podrobnych nakresov nie zo skicara

pripadne zajdi do firmy ktorej sa tento "Vynalez" moze tykat a opytaj sa ci by to pomohlo, bolo uzitocne a podobne.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

V prvom rade pouzi internet, ak tu vec nenajdes na nete, je vysoko pravdepodobne, ze si to patentovat nikto pred tebou nedal(ci to uz niekto vymyslel je ina vec). Ja by som to riesil tak nejak. Aj ked dnes je uz celkom tazke v "garazovych" podmienkach vynajst nieco, co tu este nebolo. Ak sa ti to podarilo, gratulujem.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

qwerty-xyz

jankyi napísal:V prvom rade pouzi internet, ak tu vec nenajdes na nete, je vysoko pravdepodobne, ze si to patentovat nikto pred tebou nedal(ci to uz niekto vymyslel je ina vec). Ja by som to riesil tak nejak. Aj ked dnes je uz celkom tazke v "garazovych" podmienkach vynajst nieco, co tu este nebolo. Ak sa ti to podarilo, gratulujem.
no a teraz trochu rozmyslania do toho, myslis si ze na nete najdes dajme tomu vojenske veci?
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

podla mna bz si mal zbehnut do nejakej firmy ktora by mohla mat s tym cosik spolocneho.. povies ze si vymyslel cosik co by im pomohlo.. pokecas si z riaditelom.. myslim ze on by mal vedet co je asi na trhu uz, a ci to je nova vec.. nesmies mu avsak ukazat ako to pracuje, a co toje.. ani nakresy proste nic.. mohol by to zneuzit...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to snáď nie je ani pravda... atómový neuralizér naozaj existuje?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

"vojenske veci" omg, co si mam pod tym predstavit, sak nemas 10 rokov, tak specifikuj. Lebo napriklad ked sa velmi snazis a mas stastie, mozno sa ti na nete podari najst nieco o tankoch. :shock:

//:Presne ako vravi callop. A podla tychto klucovych slov by som hladal na internete, lebo by ma to nic nestalo a bolo by to prve co by som v takej situacii robil.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

asi vymysleli novu stihacku chlapci :roll: vojenske veci...

da sa to povedat aj konkretnejsie. napriklad vynasiel som vec ktora pomoze zvysit priepustnost siete, ziarovku s vysokou svietivostou a malym prikonom, novu technologiu klavesnice bla bla bla.. nie "vojenske veci"
qwerty-xyz

callop napísal:asi vymysleli novu stihacku chlapci :roll: vojenske veci...

da sa to povedat aj konkretnejsie. napriklad vynasiel som vec ktora pomoze zvysit priepustnost siete, ziarovku s vysokou svietivostou a malym prikonom, novu technologiu klavesnice bla bla bla.. nie "vojenske veci"
novy typ prierazno-zapalnej strely pre velkorazove zbrane, pomoze ti to ? A jej modifikacie, preto to nie je take lahke, napad je, ale dat take daco na papier, urcit materialy, balistika to neni len tak . . .
:roll: uz sa tesim na tie poznamky, no sorry ale na nete nie su uvedene vsetky prierezy tychto striel . . . a moj je o dost iny . . .
plus dalsich par podobnych veci co ma napadaju pri kadecom moznom . . .
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mne to urcite nepomoze ale aspon vieme o co ide... a s tymto si sami urcite neporadite.... chce to spolupracu s nejakym vojenskym ustavom alebo podobne. neviem si predstavit ako to chces dohnat do konca v garazi. a ak je ten napad naozaj dobry tak ta hned nevysmeju :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bože ty si naozaj myslíš, že si vynašiel niečo geniálne?

Kedysi dávno som poškrabal otcovu MBečku, lebo som si myslel, že moje sliny odstraňujú škrabance a u teba je to zrejme niečo podobné. Ser na to qwerty, ešte viac sa zhovadíš.
qwerty-xyz

callop napísal:mne to urcite nepomoze ale aspon vieme o co ide... a s tymto si sami urcite neporadite.... chce to spolupracu s nejakym vojenskym ustavom alebo podobne. neviem si predstavit ako to chces dohnat do konca v garazi. a ak je ten napad naozaj dobry tak ta hned nevysmeju :wink:
vies vojensky ustav by mi asi zhabal papier a doebal ma co nad takymi vecami rozmyslam, Plus sa bojim toho ze hocikto od fachu ci uz puskari alebo zbrojarsky priemysel by to mohli zneuzit, vylepsit a pekne sa na tom nabalit.--ZA PREDPOKLADU ze take daco uz vymyslene nie je,--teda ten moj model.
Takze som mierne v riti, lebo ako som pisal tieto nove veci ostavaju dlho dlho tajne kdesi pod zemou. taaaakze neviem co s tym, a este aby z toho nebol nejaky pruser nebodaj. Ved to neni sranda. Ked vymyslis novy mixer na orechy tak sa nic nedeje ,ale ked niekto vymysli fakt nieco nove ohladom zbrani tak chapete nie? Sak ja viem ze to moje moze byt absolutna hovadina ale dokym sa to nespytam dakoho co s tym robi tak to nebude iste. . .
a vyrobit sa to tiez len tak neda, a materialy na to ani neviem kde by som zohnal,....plus ako vravim, tam treba vediet to presne vyvazit, presne narysovat, aerodynamika, ... kopec veci . . .

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 16:29 )
pinco napísal:bože ty si naozaj myslíš, že si vynašiel niečo geniálne?

Kedysi dávno som poškrabal otcovu MBečku, lebo som si myslel, že moje sliny odstraňujú škrabance a u teba je to zrejme niečo podobné. Ser na to qwerty, ešte viac sa zhovadíš.
jasne ze nie, prierazne strely su davno na nete mas aj princip ako funguju, ale tak su rozne typy pre rozne zbrane, a z roznych materialov a samozrejme aj urcene na to co maju prerazat a co potom s tym. streliva je kopec druhov tak isto ako aj naplni. Ja nevravim ze som vymyslel nieco neskutocneho, proste ma nieco napadlo a chcem vediet kde sa dozviem ci hovadina alebo dobre daco . . .
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

1) takéto veci sa nepýtaj na diskusnom fóre, zabrús do odborných vôd...
2) bacha na nelegálne ozbrojovanie...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

skus sa obratit na SAV alebo podobnu instituciu, pripadne napisat nejaky inteligentny list na ministerstvo obrany (inteligentny v tom zmysle, ze prezradis cast pointy, aby to bolo dost doveryhodne a aby sa nad tym aspon zamysleli, ci im to za to stoji). a ak si myslis, ze to ma naozaj nejaku realnu sancu uplatnit sa, tak nedas nic za to, aby si napisal mail aj do nejakej zbrojarskej spolocnosti (ci uz u nas- to je ale nerealne- alebo vo svete)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

a co tej firme podla Teba asi tak napise?
mam s kamosmi skicu na hajzlovom papieri ale myslim, ze by to mohol byt fakt skvely delostrelecky granat? ked si to precitaju tak sa urcite zacnu predbiehat kto to skor kupi a vybavia mu novu identitu aby im nikto tohto zazracneho vynalezcu nezabil, sak kto bude mat qwertyho granaty vladne svetu

P.S.
Qwerty, majstre, a nerobite toho pre svet az prilis mnoho?
qwerty-xyz

Stoporko napísal:1) takéto veci sa nepýtaj na diskusnom fóre, zabrús do odborných vôd...
2) bacha na nelegálne ozbrojovanie...
napad nie je nelegalne ozbrojovanie, .... :wink: takze zatial pohoda

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 17:52 )
axXis napísal:a co tej firme podla Teba asi tak napise?
mam s kamosmi skicu na hajzlovom papieri ale myslim, ze by to mohol byt fakt skvely delostrelecky granat? ked si to precitaju tak sa urcite zacnu predbiehat kto to skor kupi a vybavia mu novu identitu aby im nikto tohto zazracneho vynalezcu nezabil, sak kto bude mat qwertyho granaty vladne svetu

P.S.
Qwerty, majstre, a narobite toho pre svet az prilis mnoho?
vole, co tu melies o delostreleckom granate? ja vravim o strele, projektil - toto co vyjde z nabojnice ked strielas z pusky, nechapando? a tie strely maju svoj tvar, a svoj vzor. Kokos fakt nechapem co s tym ma delostrelecky granat . . . :roll: Milujem takychto idiotov - proste cisto blbec.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ty zas poznas sarkazmus, ze? :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no dokazal by som sa s tebou bavit v teoretickej rovine, ale nie hladine.... :D

riadne si se*es do huby inak - napises ze na nete niesu dostupne detaily a nakresy a o par pismen dalej ale vies ze take nieco ako si ty vymyslel neexistuje...a ako to mozes vediet? ved sa zamysli nad svojimi dristami preboha...

k teme - bez dobrych nakresov, odskusaneho prototypu a vypracovanych informacnych materialov na najroznejsie otazky si mozes trhnut nohou a nie si dat nieco patentovat....
jedine co by si si mohol dat patentovat uz teraz je tvoja neskutocna debilita.... viem ze je dnes konkurencia velka, ale ty si proste PAN, ty konkurenciu nemas...
qwerty-xyz

Maki napísal:no dokazal by som sa s tebou bavit v teoretickej rovine, ale nie hladine.... :D

riadne si se*es do huby inak - napises ze na nete niesu dostupne detaily a nakresy a o par pismen dalej ale vies ze take nieco ako si ty vymyslel neexistuje...a ako to mozes vediet? ved sa zamysli nad svojimi dristami preboha...

k teme - bez dobrych nakresov, odskusaneho prototypu a vypracovanych informacnych materialov na najroznejsie otazky si mozes trhnut nohou a nie si dat nieco patentovat....
jedine co by si si mohol dat patentovat uz teraz je tvoja neskutocna debilita.... viem ze je dnes konkurencia velka, ale ty si proste PAN, ty konkurenciu nemas...
su ale nie toho co mam ja, ty si debil? Tak sa rozrezu najznamejsie strely, to mozem porovnat so svojou nie? tym padom ked vidim ze taka ako mam ja neni na nete tak mozem povedat ze taka NENI, ale tak ty vies alebo ja viem ci taka naozaj neni? to ze neni na nete este neznamena ze neni .... fajn blbo som to napisal ale ty urcite nie si az taky tupec akeho tu zo seba hras tak to isto iste pochopis . . .
a osm povedal ze to je napad. . . booze maki ty si proste fakt vol, uz ta len zapriahnut aby si mohol pole orat. . .
Napísať odpoveď