CUCFLEK
-
T3RM1X
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
CUCFLEK
Zdar mam taky problem ze vcera mi ho jedna osoba spravila ako nevadi mi to ale teraz by to nedopadlo dobre. Chcem sa spytat ze niaky sposob na zamaskovanie okrem salu rolaku atd... A nechcem ho skryt preto ze som dakoho podviedol ale z osobnych dovodov:)
-
audiotrack
VIP
-
qwerty-xyz
Re: CUCFLEK
bude to krute ale prelep si to velkym stvorcovym, tak teda stvorcovou naplastou. Keby sa ta frajerka pytala povies ze si sa porezal pri holeni. A aj keby ti to chcela odlepit tak ti koza scervenie uz len z toho odlepovania. Ale pochybujem zeby ti to odliepala, ...............taky fest silny, velky a kvalitny tam nacap co ide tazko odlepit a problem je vyrieseny pred kazdym. A frajerka pisem preto lebo si nemyslim ze su to osobne dovody.T3RM1X napísal:Zdar mam taky problem ze vcera mi ho jedna osoba spravila ako nevadi mi to ale teraz by to nedopadlo dobre. Chcem sa spytat ze niaky sposob na zamaskovanie okrem salu rolaku atd... A nechcem ho skryt preto ze som dakoho podviedol ale z osobnych dovodov:)
Fakt, naplast ta velka je najlepsie riesenie, ale neze das az zase tu najvacsiu!!! taku akurat stvorcekovanu -ideaaaalne.
kua niekto ma predbehol, daj tu naplast a nieco si vymysli, skrabla ta spoluziacka, spoluziak, vyhodila sa ti tam hnusne velka vyrazka, bojoval si s nou statocne ale ostal tam po nej este krater tak si to musel prelepit.
-
audiotrack
VIP
nejde o otlačok rúžu, ale popraskané žilky v koži alebo ako to nazvať. Vypadá to ako podliatinaMek napísal:cucflek? ak je to to, co si myslim, aky je problem umyt to?
-
T3RM1X
Medium Expert
nejde o to ze frajerka len vcera bola zurka a nahodou som s dakym bol a ta baba ktora to nema vidiet s nou som bol dnes von a je to zaroven byvala s ktorou ako tak riesim cize nestalo by sa nic kebyze to uvidi ale je to tak lepsie:)qwerty-xyz napísal:bude to krute ale prelep si to velkym stvorcovym, tak teda stvorcovou naplastou. Keby sa ta frajerka pytala povies ze si sa porezal pri holeni. A aj keby ti to chcela odlepit tak ti koza scervenie uz len z toho odlepovania. Ale pochybujem zeby ti to odliepala, ...............taky fest silny, velky a kvalitny tam nacap co ide tazko odlepit a problem je vyrieseny pred kazdym. A frajerka pisem preto lebo si nemyslim ze su to osobne dovody.![]()
Fakt, naplast ta velka je najlepsie riesenie, ale neze das az zase tu najvacsiu!!! taku akurat stvorcekovanu -ideaaaalne.
kua niekto ma predbehol, daj tu naplast a nieco si vymysli, skrabla ta spoluziacka, spoluziak, vyhodila sa ti tam hnusne velka vyrazka, bojoval si s nou statocne ale ostal tam po nej este krater tak si to musel prelepit.
-
qwerty-xyz
ja som vedel ze to bude kvoli kocke nejakej, no urob to s tou stvorcovou naplastou a vyhovor sa na vyrazku, ale to sice pri holke moc romanticke nebude, tak povedz ze ta kusol skrecok,korytnacka, rybicka, nieviem co mas doma. Popalil si sa vriacou vodou, mas alergiu, hocico co bude vyzerat vierohodne . . .T3RM1X napísal:nejde o to ze frajerka len vcera bola zurka a nahodou som s dakym bol a ta baba ktora to nema vidiet s nou som bol dnes von a je to zaroven byvala s ktorou ako tak riesim cize nestalo by sa nic kebyze to uvidi ale je to tak lepsie:)
-
T3RM1X
Medium Expert
diky ale asi pozeras vela filmov:D ale nie:). Zatial celkom stacila kosela s golierom a kus makeup aj ked to bolo tesne:)qwerty-xyz napísal:ja som vedel ze to bude kvoli kocke nejakej, no urob to s tou stvorcovou naplastou a vyhovor sa na vyrazku, ale to sice pri holke moc romanticke nebude, tak povedz ze ta kusol skrecok,korytnacka, rybicka, nieviem co mas doma. Popalil si sa vriacou vodou, mas alergiu, hocico co bude vyzerat vierohodne . . .