CUCFLEK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

CUCFLEK

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Zdar mam taky problem ze vcera mi ho jedna osoba spravila ako nevadi mi to ale teraz by to nedopadlo dobre. Chcem sa spytat ze niaky sposob na zamaskovanie okrem salu rolaku atd... A nechcem ho skryt preto ze som dakoho podviedol ale z osobnych dovodov:)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

netreba všetko maskovať keď chceš aby to ludia nevideli, môžeš si napríklad spraviť ďalších 8 na rukách a povedať že máš nákazlivé kožné ochorenie :)
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Diky toto iste povedal aj ujo google:D
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

nech ti mamka pozica daky kryci makeup :-)...
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

to som tiez rozmyslal lenze vydrzi makeup aj rano po zobudeni lebo idem na jedno miesto a ked vstanem tak chcem byt cisty:D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Daj si tam leokoplast a povies ze si sa porezal pri holeni. Dufam ze nemas 12 :)
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:D nie 12 nemam:Dale krk si este neholim:)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

aj keby si povedal, že si sa poškrabal/porezal, ten leukoplast by bol podozrivý, ale s fascinujúcim príbehom by to mohlo prejsť. Daj si šatku a povedz, že ťa bolí hrdlo.
qwerty-xyz

Re: CUCFLEK

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

T3RM1X napísal:Zdar mam taky problem ze vcera mi ho jedna osoba spravila ako nevadi mi to ale teraz by to nedopadlo dobre. Chcem sa spytat ze niaky sposob na zamaskovanie okrem salu rolaku atd... A nechcem ho skryt preto ze som dakoho podviedol ale z osobnych dovodov:)
bude to krute ale prelep si to velkym stvorcovym, tak teda stvorcovou naplastou. Keby sa ta frajerka pytala povies ze si sa porezal pri holeni. A aj keby ti to chcela odlepit tak ti koza scervenie uz len z toho odlepovania. Ale pochybujem zeby ti to odliepala, ...............taky fest silny, velky a kvalitny tam nacap co ide tazko odlepit a problem je vyrieseny pred kazdym. A frajerka pisem preto lebo si nemyslim ze su to osobne dovody. :D
Fakt, naplast ta velka je najlepsie riesenie, ale neze das az zase tu najvacsiu!!! taku akurat stvorcekovanu -ideaaaalne.

kua niekto ma predbehol, daj tu naplast a nieco si vymysli, skrabla ta spoluziacka, spoluziak, vyhodila sa ti tam hnusne velka vyrazka, bojoval si s nou statocne ale ostal tam po nej este krater tak si to musel prelepit.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

porez sa na tom inkriminovanom mieste s nozikom alebo nieco ostrym (nie moc) alebo jednoduchu si to tam s niecim poskriab aby ti tam vznikla jazvicka, a ked sa bude niekto pytat povedz ze si sa poskriabal o konar stromu :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

cucflek? ak je to to, co si myslim, aky je problem umyt to?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Mek napísal:cucflek? ak je to to, co si myslim, aky je problem umyt to?
nejde o otlačok rúžu, ale popraskané žilky v koži alebo ako to nazvať. Vypadá to ako podliatina
qwerty-xyz

jak podrina ne? len este cervena :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Aha, no super. Tak dobre, uz budem mudrejsi, ale ved vy ste tu experti :D
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:bude to krute ale prelep si to velkym stvorcovym, tak teda stvorcovou naplastou. Keby sa ta frajerka pytala povies ze si sa porezal pri holeni. A aj keby ti to chcela odlepit tak ti koza scervenie uz len z toho odlepovania. Ale pochybujem zeby ti to odliepala, ...............taky fest silny, velky a kvalitny tam nacap co ide tazko odlepit a problem je vyrieseny pred kazdym. A frajerka pisem preto lebo si nemyslim ze su to osobne dovody. :D
Fakt, naplast ta velka je najlepsie riesenie, ale neze das az zase tu najvacsiu!!! taku akurat stvorcekovanu -ideaaaalne.

kua niekto ma predbehol, daj tu naplast a nieco si vymysli, skrabla ta spoluziacka, spoluziak, vyhodila sa ti tam hnusne velka vyrazka, bojoval si s nou statocne ale ostal tam po nej este krater tak si to musel prelepit.
nejde o to ze frajerka len vcera bola zurka a nahodou som s dakym bol a ta baba ktora to nema vidiet s nou som bol dnes von a je to zaroven byvala s ktorou ako tak riesim cize nestalo by sa nic kebyze to uvidi ale je to tak lepsie:)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

neboj sa niekedy zazijes...mozno :lol:
qwerty-xyz

T3RM1X napísal:nejde o to ze frajerka len vcera bola zurka a nahodou som s dakym bol a ta baba ktora to nema vidiet s nou som bol dnes von a je to zaroven byvala s ktorou ako tak riesim cize nestalo by sa nic kebyze to uvidi ale je to tak lepsie:)
ja som vedel ze to bude kvoli kocke nejakej, no urob to s tou stvorcovou naplastou a vyhovor sa na vyrazku, ale to sice pri holke moc romanticke nebude, tak povedz ze ta kusol skrecok,korytnacka, rybicka, nieviem co mas doma. Popalil si sa vriacou vodou, mas alergiu, hocico co bude vyzerat vierohodne . . .
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:ja som vedel ze to bude kvoli kocke nejakej, no urob to s tou stvorcovou naplastou a vyhovor sa na vyrazku, ale to sice pri holke moc romanticke nebude, tak povedz ze ta kusol skrecok,korytnacka, rybicka, nieviem co mas doma. Popalil si sa vriacou vodou, mas alergiu, hocico co bude vyzerat vierohodne . . .
diky ale asi pozeras vela filmov:D ale nie:). Zatial celkom stacila kosela s golierom a kus makeup aj ked to bolo tesne:)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Inak na rychlejsie vyliecenie cucfleku pouzi nejaky krem s vitaminom K alebo krem s fytonadionom. :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

daj si na to zubnú pastu a nechaj vyschnut fluor ti to vytaha a bude uz aspon trosku bledsi a potom nejakym make upom alebo niecim takym
Napísať odpoveď