Našiel som niečo podobné, http://www.directgamekeys.com/, na nete je že to je scam ale našiel som aj že je iný majiteľ a teraz posielajú... tak neviem.
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 11:25 )
Takže zistil som že posielajú
A proti G2play už ani jedného zlého slova nemôžem povedať.. poslali použitý síce key ale ja som mal bug takže MP nešiel a kamoš ho mal ako použitý... tak poslali refund.
No a chcel by som sa spýtať, aký je rozdiel medzi CUT a UNCUT verziou L4Dead, ktorú ponúkajú (jedná sa o nejaké bonusové misie, komentáre vývojarov, alebo čo? )
jeden prispevok vyssie som pisal ze mi prisiel do 5 minut platil som cez paypal, ale ono to zalezi od toho ako platis a ci maju key v zasobe, napr na L4D key som cakal jeden den...
btw sa mi teraz stala sranda...som si pozeral hry co tam maju..a zrazu mi vybehol v okne taky obrazok postavicky a ze vraj preto ze som sa zdrzal na danej stranke dlhsiu dobu asi mam zaujem o tu hru a mi ponukaju este naviac zlavu 6% ked som klikol na ten obrazok vygenerovalo mi to kod..ktory som zadal pri platbe a odpocitalo mi to este 6% (co nieje nejak vela napr z 10€ iba 60centov ale tak aj to potesi )
webmasterr napísal:jeden prispevok vyssie som pisal ze mi prisiel do 5 minut platil som cez paypal, ale ono to zalezi od toho ako platis a ci maju key v zasobe, napr na L4D key som cakal jeden den...
btw sa mi teraz stala sranda...som si pozeral hry co tam maju..a zrazu mi vybehol v okne taky obrazok postavicky a ze vraj preto ze som sa zdrzal na danej stranke dlhsiu dobu asi mam zaujem o tu hru a mi ponukaju este naviac zlavu 6% ked som klikol na ten obrazok vygenerovalo mi to kod..ktory som zadal pri platbe a odpocitalo mi to este 6% (co nieje nejak vela napr z 10€ iba 60centov ale tak aj to potesi )
njn mne dalo to iste len skoda ze nemam paypal,by som si odtial daco kupil
->slavo<- napísal:to gta4sa oplati ale to dostanes len cd key na MP ne?
Ano, je to napisane tu: http://www.g2play.net/store/Grand-Theft ... D-Key.html
"This product might show ideal for gamers with the original CD/DVD of the game but there CD-KEY was banned, stolen etc. Please note that the publisher of the game might not support direct digital download of the game from its website / servers."
//neautoeditácia príspevku ( 01 Jul 2009, 18:13 )
@Filipito: Kluce pridu ihned. Samozrejme to aj zalezi od zakaznika. Ja ako premiovy zakaznik mam kluc do 30sec ako uskutocnim platbu na PayPale.
Novy zakaznici sa mi zda maju tam cakacku 30min. Kvoli tomu ci peniaze nepochadzaju z kradnuteho PayPal uctu a pod. bo takych pripadov tam mali vela.
g2play mi tou cenovou politikou smrdel vzdy, ale toto je smrad jak svina.
Tu uz sa obavam toho, kolko mi zaslany licencny kluc vydrzi (ak teda vobec Win aktivuje).
Aj ked - po prepocte odporucanych cien v dolaroch u OEM verzie, to neposobi az tak nerealne, no ak uz si mam za system platit, tak nejak cakam, ze je nadobudnuty legalne (platit za verziu, ktora je sice plne funkcna, ale po stranke legality je napadnutelna, je skoro rovnaka vtakovina ako platit za cracknuty win)