http://www.sportove-oblecenie.sk/tielko ... -ibol.html
Potenie
sklamem ta, ale nenasaje, to tielko nie je vyrobene na to naco ho ty chces, to co ty chces si neviem predstavit, ako by sa dalo zrealizovat, akurat tak nejakym latexovym tielkom, ale to by zrejme nebolo moc pohodlne, vsak...to tilko funguje tak, ze pot odvadza do dalsich vrstiev oblecenia, teda, sa necitis spoteny a telo si udrziava stabilnu teplotu, ale vidiet to pochopitelne bude, kedze sa to len odvedie, no budes sa vtom citit omnoho prijemnejsiepepan90 napísal:vaha je v norme... cca 80kg a vyska 188cm... chodievam aj cvicit, takze zas az tak vela tuku nemam... no budem musiet to tielko vyskusat, som zvedavy ci pomoze
Presuvam moj problem sem, kedze bola moja tema zavreta... dufam, ze mi niekto poradi
Kód: Vybrať všetko
Ahoj. Mam trochu vacsi problem... buduci tyzden maturujem, ale horsie je, ze mam problem s nadmernym potenim. Skusal som uz driclor(ten mipomaha len ciastocne), salviove caje. Na Maturitu musim ist v obleku a vtychto teplach + stres to bude pre mna utrpenie, navyse maturujem vacsinou pred alebo poobede. Neviete mi poradit ako obmedzit to potenie?Ja len pridavam moju skusenost.
Tiez som sa zvykol dost potit ale odkedy som zacal sportovat a hybat sa, tak sa potim len vtedy kedy treba
teda pri sporte a v situaciach kedy som sa zvykol potit sa uz nepotim, takze oplati sa skusit.
Isteze deodorant je samozrejmost.
Ked uz sme pri deodorantoch, aky odporucate?
Samozrejme predtym som pouzival antiperspirant, takze skus ho pouzit vsade tam kde sa da...chrbat, hrud, podpazusie, dlane.
Vezmi si ho so sebou a pouziho castejsie, postav sa tam kde prudi vzduch.
Tiez som sa zvykol dost potit ale odkedy som zacal sportovat a hybat sa, tak sa potim len vtedy kedy treba
Samozrejme predtym som pouzival antiperspirant, takze skus ho pouzit vsade tam kde sa da...chrbat, hrud, podpazusie, dlane.
Vezmi si ho so sebou a pouziho castejsie, postav sa tam kde prudi vzduch.
Neviem ako vy ale ked je 30 stupnov mam sveter a nepotim sa na langose
))) , a pohodicka ... 175cm a 55kilo
!
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 22:52 )
Mozno mas stastie ja som od 8 do 14 rokocch cvicil floorball , a nepotim sa a ani som sa nepotil.meffisto napísal:Ja len pridavam moju skusenost.
Tiez som sa zvykol dost potit ale odkedy som zacal sportovat a hybat sa, tak sa potim len vtedy kedy trebateda pri sporte a v situaciach kedy som sa zvykol potit sa uz nepotim, takze oplati sa skusit.
a cudujes sa ked mas 55 kilo?Risko napísal:Neviem ako vy ale ked je 30 stupnov mam sveter a nepotim sa na langose))) , a pohodicka ... 175cm a 55kilo
!
Mozno mas stastie ja som od 8 do 14 rokocch cvicil floorball , a nepotim sa a ani som sa nepotil.
U mna nejde len o samotne potenie, ale aj navaly tepla pri hocijakej teplote, pri strese, hocikedy sa mi silno rozbucha srde... co som sa docital na internete, tak to su priznaky pre zeny v menopauze, az na to ze som muz so vsetkym co ma byt...
Mam vyskusat napriklad toto?
MENOFYT sirup
Zmes bylín pre ženy v prechode
Image
Vyvážená bylinná zmes vo forme sirupu spojuje lahodnú chuť a vynikajúce všestranné účinky. Je navrhnutá hlavne pre problémy spojené s menopauzou. Bylinný sirup celkove upokojuje organizmus, mierni návaly tepla, nočné potenie, nespavosť, úzkosť a depresiu, podráždenosť, zmeny nálad. Prispieva k znižovaniu krvného tlaku a búšenia srdca. Posilňuje imunitu a prispieva k regenerácii organizmu. Zlepšuje pamäť. Upravuje obsah cholesterolu v krvi.
Dávkovanie: 3x denne 1 lyžičku (5ml) po dobu jedného mesiaca. Pri dlhodobejšom podávaní je vhodné užívanie po mesiaci na 2 až 3 týždne prerušiť. Dodržujte doporučené dávkovanie.
Mam vyskusat napriklad toto?
MENOFYT sirup
Zmes bylín pre ženy v prechode
Image
Vyvážená bylinná zmes vo forme sirupu spojuje lahodnú chuť a vynikajúce všestranné účinky. Je navrhnutá hlavne pre problémy spojené s menopauzou. Bylinný sirup celkove upokojuje organizmus, mierni návaly tepla, nočné potenie, nespavosť, úzkosť a depresiu, podráždenosť, zmeny nálad. Prispieva k znižovaniu krvného tlaku a búšenia srdca. Posilňuje imunitu a prispieva k regenerácii organizmu. Zlepšuje pamäť. Upravuje obsah cholesterolu v krvi.
Dávkovanie: 3x denne 1 lyžičku (5ml) po dobu jedného mesiaca. Pri dlhodobejšom podávaní je vhodné užívanie po mesiaci na 2 až 3 týždne prerušiť. Dodržujte doporučené dávkovanie.
-
motherfuckinggayfish
Novice
Re: Potenie
Chcel by som sa opýtať z čoho by to mohlo byť,nie som typ ktorý sa nadmerne potí práve že sa sam čudujem že sa potim tak malo a to aj pri športoch ale vždy ráno nezáleži na tom či si dám deodorant/dezodorant alebo nie tak sa v podpazuší potím ale nie je to pot len voda...proste každé ráno to isté,skúšal som aj viac druhou sprejov stále sa to deje a nie je to príjemné.Čím to môže byť a ako to odstrániť? dik
nadmerne potenie
nadmerne sa mi poti hlava ale vlasova časť,poradte nieco na zmiernenie potenia
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vo vlasovej časti hlavy nie je toľko potných žliaz aby sa tam bežne ľudia potili. Takže ak sa tam naozaj potíš, určite je to dôvod na návštevu lekára
Čo ja viem, ja keď som v štádiu je ža potím viac (spravidla horúčava kombinovaná napríklad so stúpaním do kopca), tak sa potím na hlave a svrbí ma "pod vlasmi". Je to blbý pocit.
(Hlavu si umývam minimálne raz denne a nie, vši nemám.
)
Dosť pomôže, keď sa ostriháš.
S vlasmi pod 1,5cm tento problém nemám.
(Hlavu si umývam minimálne raz denne a nie, vši nemám.
Dosť pomôže, keď sa ostriháš.