DLL user32.dll

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gruno
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

DLL user32.dll

Príspevok od používateľa gruno »

Pri štarte NB mi vypíše takúto hlášku:

Systémová knihovna DLL user32.dll byla premístena v pameti. Aplikace nebude pracovat správne. Duvodem k premístení
bylo, že knihovna DLL C:/WINDOWS/system32/HHCTRL.OCX zabrala rozsah adres vyčlenený pro systémové knihvny DLL
systému Windows. Dodavatel knihoven DLL by mel dodat novou verzi.

Je tam len položka OK. Kliknem na to, zmizne to a NB ide normálne. Má to nejaký význam?

Dik za radu!
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ak by mne vypísalo takúto chybu, začal by som hľadať vírus (alebo niečo podobné). Znamená to totiž, že knižnica hhctrl.ocx sa načítala ešte pred user32.dll (a to nie je úplne normálne).
deckyp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deckyp »

Stiahni si tento update : http://support.microsoft.com/kb/935448
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

chrono napísal:Ak by mne vypísalo takúto chybu, začal by som hľadať vírus (alebo niečo podobné). Znamená to totiž, že knižnica hhctrl.ocx sa načítala ešte pred user32.dll (a to nie je úplne normálne).
S virusom to nema nic spolocne, kamaratovi to tiez robilo nainstaloval som mu ten update od MS, na ktory dal link deckyp a uz to nepise. Takze gruno ten update by to mal na 99% vyriesit.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

chrono napísal:Ak by mne vypísalo takúto chybu, začal by som hľadať vírus (alebo niečo podobné). Znamená to totiž, že knižnica hhctrl.ocx sa načítala ešte pred user32.dll (a to nie je úplne normálne).
vypisuje to aj mne, spôsobuje to ich nejaká nová aktualizácia. Keď som ju odfajčil tak mi to prestalo vypisovať. Včera ju zase stiahlo a znovu mi to vypisuje. Trápny microshit vydáva aktualizácie ktoré nie sú dorobené :(

//namiesto dristania, si radsej stiahni ten update
kobalt
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjYax »

Mne to tiez robi ... idem skusit ten update
chrono
VIP
VIP

Ďalšia úžasná vlasnosť Windows. Najskôr sa načíta nejaké zbytočné ocx pre htmlhelp, a až potom sa načítava user32.dll. :lol: (Microsoft ma vždy dokáže prekvapiť nejakou novou "vlastnosťou").
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjYax »

No nefunguje mi to ... stale to vyhadzuje :? mate niekto este nejaky napad?
chrono
VIP
VIP

Vyskúšaj spustiť hijackthis.exe (či sa nespúšťa nejaká "zaujímavá" služba).
gruno
Light Expert
Light Expert

No tak som to stiahol, ale nejde to nainštalovať. Vypisuje, že mám iný jazyk XP ako je jazyk aktualizácie (Skúsil som aj CZE, aj ENG). Mám orig XP Home Edition SK. No nič. Dik aj tak. Ale asi som to stiahol ten bordel s ich aktualizáciou, pravidelne si totiž od nich berem aktualizácie ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

gruno napísal:No tak som to stiahol, ale nejde to nainštalovať. Vypisuje, že mám iný jazyk XP ako je jazyk aktualizácie (Skúsil som aj CZE, aj ENG). Mám orig XP Home Edition SK. No nič. Dik aj tak. Ale asi som to stiahol ten bordel s ich aktualizáciou, pravidelne si totiž od nich berem aktualizácie ...
tak stiahni slovenský.. Mne to pomohlo, tiež som sa najprv uponáhlal, stiahol som eng a že ee.. ale potom český a šlape to
gruno
Light Expert
Light Expert

Chcel som, ale nie je tam v ponuke ...
Upravujem: Dik moc, našiel som balík CS a stým to išlo. Reštart a už to nevypisuje! Ste super !!!
Dik aj za ten tip na registrybooster. Prehnal som to cez NB a našlo mi to nejakých 136 errorov v keyoch... Fuha...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Systemova knihovka DLL user32.dll byla premiestnena v pameti.Aplikace nebude pracovat spravne.Dovodom k premiesneniu bolo ze knihovna DLL C:Windows-system32-SHELL32.dll zabrala rozsah adries vycleneny pre systemove knihovny DLL systemu Windows "
mne vypisuje zas toto a potom sa mi vypne instalacia ??co mam robit ?
chrono
VIP
VIP

kvetoslav0
Novice
Novice

pomozte mi

Príspevok od používateľa kvetoslav0 »

no mne to ties vihadzuje uz som aj preinstaloval kniznicu dll a nepomohlo teras mi vihadzuje ze si mam odinstalovat service pack 3 a ten sa mi neda odinstalovat tomu nechapem kamos mi poradil ze si mam staihnut toto http://74.125.87.132/translate_c?hl=sk& ... GpL72Zxiig
a zase mi vihodilo ze mam odinstalovat service pack 3 pomoste mi nekto ja tomu kompu vobec nechapem

//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 17:28 )
hele chalani neviete kde si stiahnem apple softvare lebo microsodt sa mi uz nepaci
Napísať odpoveď