DLL user32.dll
DLL user32.dll
Pri štarte NB mi vypíše takúto hlášku:
Systémová knihovna DLL user32.dll byla premístena v pameti. Aplikace nebude pracovat správne. Duvodem k premístení
bylo, že knihovna DLL C:/WINDOWS/system32/HHCTRL.OCX zabrala rozsah adres vyčlenený pro systémové knihvny DLL
systému Windows. Dodavatel knihoven DLL by mel dodat novou verzi.
Je tam len položka OK. Kliknem na to, zmizne to a NB ide normálne. Má to nejaký význam?
Dik za radu!
Systémová knihovna DLL user32.dll byla premístena v pameti. Aplikace nebude pracovat správne. Duvodem k premístení
bylo, že knihovna DLL C:/WINDOWS/system32/HHCTRL.OCX zabrala rozsah adres vyčlenený pro systémové knihvny DLL
systému Windows. Dodavatel knihoven DLL by mel dodat novou verzi.
Je tam len položka OK. Kliknem na to, zmizne to a NB ide normálne. Má to nejaký význam?
Dik za radu!
Stiahni si tento update : http://support.microsoft.com/kb/935448
S virusom to nema nic spolocne, kamaratovi to tiez robilo nainstaloval som mu ten update od MS, na ktory dal link deckyp a uz to nepise. Takze gruno ten update by to mal na 99% vyriesit.chrono napísal:Ak by mne vypísalo takúto chybu, začal by som hľadať vírus (alebo niečo podobné). Znamená to totiž, že knižnica hhctrl.ocx sa načítala ešte pred user32.dll (a to nie je úplne normálne).
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vypisuje to aj mne, spôsobuje to ich nejaká nová aktualizácia. Keď som ju odfajčil tak mi to prestalo vypisovať. Včera ju zase stiahlo a znovu mi to vypisuje. Trápny microshit vydáva aktualizácie ktoré nie sú dorobenéchrono napísal:Ak by mne vypísalo takúto chybu, začal by som hľadať vírus (alebo niečo podobné). Znamená to totiž, že knižnica hhctrl.ocx sa načítala ešte pred user32.dll (a to nie je úplne normálne).
//namiesto dristania, si radsej stiahni ten update
kobalt
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak stiahni slovenský.. Mne to pomohlo, tiež som sa najprv uponáhlal, stiahol som eng a že ee.. ale potom český a šlape togruno napísal:No tak som to stiahol, ale nejde to nainštalovať. Vypisuje, že mám iný jazyk XP ako je jazyk aktualizácie (Skúsil som aj CZE, aj ENG). Mám orig XP Home Edition SK. No nič. Dik aj tak. Ale asi som to stiahol ten bordel s ich aktualizáciou, pravidelne si totiž od nich berem aktualizácie ...
Systemova knihovka DLL user32.dll byla premiestnena v pameti.Aplikace nebude pracovat spravne.Dovodom k premiesneniu bolo ze knihovna DLL C:Windows-system32-SHELL32.dll zabrala rozsah adries vycleneny pre systemove knihovny DLL systemu Windows "
mne vypisuje zas toto a potom sa mi vypne instalacia ??co mam robit ?
mne vypisuje zas toto a potom sa mi vypne instalacia ??co mam robit ?
Toto si už skúšal?: http://www.hojko.com/post579651.html#579651
-
kvetoslav0
Novice
pomozte mi
no mne to ties vihadzuje uz som aj preinstaloval kniznicu dll a nepomohlo teras mi vihadzuje ze si mam odinstalovat service pack 3 a ten sa mi neda odinstalovat tomu nechapem kamos mi poradil ze si mam staihnut toto http://74.125.87.132/translate_c?hl=sk& ... GpL72Zxiig
a zase mi vihodilo ze mam odinstalovat service pack 3 pomoste mi nekto ja tomu kompu vobec nechapem
//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 17:28 )
hele chalani neviete kde si stiahnem apple softvare lebo microsodt sa mi uz nepaci
a zase mi vihodilo ze mam odinstalovat service pack 3 pomoste mi nekto ja tomu kompu vobec nechapem
//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 17:28 )
hele chalani neviete kde si stiahnem apple softvare lebo microsodt sa mi uz nepaci