Zlepsovaky na chladnicku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Muffi napísal:Nie je to priveľa rečí okolo obyčajného odmrazovania chladničky? :lol: Veď len počkaj pokiaľ sa to trochu roztopí a osekaj kusy ľadu. A vyčisti ju normálne napr. s tým savom.
To je vedy okolo jednej chladničky :roll:
je, ale zvykli sme si. Qwerty má už takú malú imunitu že sa mu somariny čo zakladá nechávajú odomknuté aby sme sa pobavili :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

sundevil napísal:ak mas nejaky hrncek, alebo misku tak nalej vriacu vodu a uloz to do chladnicky, na zaciatok pod vyparnik a neskor sa ti zmesti aj priamo do vyparnika
presne takto sa to robi, nechapem, co tu riesite na dvoch stranach :) A ked voda vychladne, tak zase vymenit a podla potreby opakovat.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Zlepsovaky na chladnicku

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nechcel som zakladat novu temu, tak snad nevadi. mam otazku ohladom vahy polozenej na chladnicku. kolko maximalne chladnicka znesie? mam celkom maly byt a rad by som navrch chladnicky umiestnil 60l akvarko, tj. vaha min. 60kg jedna sa o mensiu chladnicku, konkretne https://www.alza.sk/daewoo-fn-15b3-rnb- ... d=18852759
chladnicka ma velmi hrube steny a posobi, ze je postavena masivne. nevidim dovod preco by tu vahu neudrzala, ale rad by som sa uistil, ci ju nemozem nahodou poskodit. ake mate skusenosti vy? akou vahou ste maximalne zatazili chladnicku, pricom zostala neposkodena po dlhsiu dobu uzivania? snazil som sa najst na stranke vyrobcu alebo vygooglit, ale nenasiel som nic, coho by sa dalo chytit.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Zlepsovaky na chladnicku

Príspevok od používateľa Gothar »

60 l to mozno udrzi, ale ja by som to nepokusal. Steny su hrube kvoli tepelnej izolacii a ta sama o sebe nie je velmi pevna. Chcelo by to skusit na nejakej starej chladnicke. Ale aj keby to kratkodobo udrzala, tak by som sa obaval dlhodobeho posobenia, aby sa ciastocne nezdeformovali steny a potom by sa napriklad nemuseli spravne zatvarat dvere.
Napísať odpoveď