je, ale zvykli sme si. Qwerty má už takú malú imunitu že sa mu somariny čo zakladá nechávajú odomknuté aby sme sa pobaviliMuffi napísal:Nie je to priveľa rečí okolo obyčajného odmrazovania chladničky?Veď len počkaj pokiaľ sa to trochu roztopí a osekaj kusy ľadu. A vyčisti ju normálne napr. s tým savom.
To je vedy okolo jednej chladničky
Zlepsovaky na chladnicku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
presne takto sa to robi, nechapem, co tu riesite na dvoch stranachsundevil napísal:ak mas nejaky hrncek, alebo misku tak nalej vriacu vodu a uloz to do chladnicky, na zaciatok pod vyparnik a neskor sa ti zmesti aj priamo do vyparnika
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Zlepsovaky na chladnicku
nechcel som zakladat novu temu, tak snad nevadi. mam otazku ohladom vahy polozenej na chladnicku. kolko maximalne chladnicka znesie? mam celkom maly byt a rad by som navrch chladnicky umiestnil 60l akvarko, tj. vaha min. 60kg jedna sa o mensiu chladnicku, konkretne https://www.alza.sk/daewoo-fn-15b3-rnb- ... d=18852759
chladnicka ma velmi hrube steny a posobi, ze je postavena masivne. nevidim dovod preco by tu vahu neudrzala, ale rad by som sa uistil, ci ju nemozem nahodou poskodit. ake mate skusenosti vy? akou vahou ste maximalne zatazili chladnicku, pricom zostala neposkodena po dlhsiu dobu uzivania? snazil som sa najst na stranke vyrobcu alebo vygooglit, ale nenasiel som nic, coho by sa dalo chytit.
chladnicka ma velmi hrube steny a posobi, ze je postavena masivne. nevidim dovod preco by tu vahu neudrzala, ale rad by som sa uistil, ci ju nemozem nahodou poskodit. ake mate skusenosti vy? akou vahou ste maximalne zatazili chladnicku, pricom zostala neposkodena po dlhsiu dobu uzivania? snazil som sa najst na stranke vyrobcu alebo vygooglit, ale nenasiel som nic, coho by sa dalo chytit.
Re: Zlepsovaky na chladnicku
60 l to mozno udrzi, ale ja by som to nepokusal. Steny su hrube kvoli tepelnej izolacii a ta sama o sebe nie je velmi pevna. Chcelo by to skusit na nejakej starej chladnicke. Ale aj keby to kratkodobo udrzala, tak by som sa obaval dlhodobeho posobenia, aby sa ciastocne nezdeformovali steny a potom by sa napriklad nemuseli spravne zatvarat dvere.