Taliansko - cesta favoritom
Taliansko - cesta favoritom
Zdravim vas , potreboval by som radu ohladne cesty do Talianska. Z kamosmi sme dali dokopy favorita - komplet generalka , a chceli sme sa vzbrat na taky "trip" do talianska - konkretne lingano sabbiadoro. Bojim sa ale toho ze sa predsa len moze nieco stat z autom. Neviete mi poradit ako pritom postupovat zeby to vyslo co najlacnejsie .... mam poistku alianz a sluzbu mondial asistance ... neviete poraditako to funguje ??? dakujem ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A prave na preplatenie tychto nakladov by mala byt ta poistkaJuicy napísal:Ak sa ti pokazi auto a nebudes ho vediet opravit sam, tak ho radsej spust dole svahom a vrat sa domov stopom, odtahovka a oprava ta bude stat viac ako je jeho hodnota.
je rec o zakonnej alebo havarijnej poistke? pokial viem, tak mondial asistance (ci ako sa to vola) je sluzba k havarijnej poistke, navyse toto plati len pre SVK a CZ. ak sa mylim, opravte ma.GothaR napísal:A prave na preplatenie tychto nakladov by mala byt ta poistka
k teme: ist favoritom do IT je imho dost odvazne.
Re: Taliansko - cesta favoritom
Kámo tak ty si fakt odvážny dobrodruh alebo šialenecwidow222 napísal:S kamosmi sme dali dokopy favorita - komplet generalka , a chceli sme sa vzbrat na taky "trip" do talianska.
Naťukaj si nejakú www stránku poisťovne, máš to dopodrobna vysvetlené na každej.
podla toho, kolko ma ten favorit rokov a v akom je stave- my sme isli pred par rokmi do chorvatska formanom, tiez pohoda. a minuly rok som v grecku videl hrdzavu feldu s komarnanskou znackou. ako takto ti poviem- nemusi sa stat nic, ale mozete skoncit uz za prvou zakrutou. ak hovoris, ze mate auto po generalke, s poistkou atd, tak by som siel
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem preco by bol dobrodruh alebo sialenec ... odsere sa aj nove auto ... akurat pri nom musis hned volat nejaky assist a cakat tri dni kym to spravia ... vo favine tristvrte poruch opravis svojpomocne (ak zozenies material) ... rozhodne keby som si bol vedomy ze to auto preslo v poriadku STK a ze sa on staram tak ako sa o auto ma, tak neni problem sa vybrat hocikam ... to len par sudruhov si mylsi ze ked prejdes s autom starsim ako 15 rokov dalej ako 100km od baraku tak sa ti hned posere ...
... ovsem s pohodlim na taku cestu to bude uz cosi ine ... bez klimy, na neslavnych sedackach ...
...
... ovsem s pohodlim na taku cestu to bude uz cosi ine ... bez klimy, na neslavnych sedackach ...