Taliansko - cesta favoritom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
widow222
Novice
Novice

Taliansko - cesta favoritom

Príspevok od používateľa widow222 »

Zdravim vas , potreboval by som radu ohladne cesty do Talianska. Z kamosmi sme dali dokopy favorita - komplet generalka , a chceli sme sa vzbrat na taky "trip" do talianska - konkretne lingano sabbiadoro. Bojim sa ale toho ze sa predsa len moze nieco stat z autom. Neviete mi poradit ako pritom postupovat zeby to vyslo co najlacnejsie .... mam poistku alianz a sluzbu mondial asistance ... neviete poraditako to funguje ??? dakujem ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ty mas poistku a nevies ako funguje hej ? nevies ani co stoji v tvojej zmluve ? ... coho sa konkretne bojis ? ked sa ti pokazi auto a nevies ho opravit svojpomocne tak ho nechas odtiahnut do prveho servisu ktory ti vie pomoct ... ked sa vyburas tak postupujes podla prirucky mladych svistov :-) ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak sa ti pokazi auto a nebudes ho vediet opravit sam, tak ho radsej spust dole svahom a vrat sa domov stopom, odtahovka a oprava ta bude stat viac ako je jeho hodnota.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Juicy napísal:Ak sa ti pokazi auto a nebudes ho vediet opravit sam, tak ho radsej spust dole svahom a vrat sa domov stopom, odtahovka a oprava ta bude stat viac ako je jeho hodnota.
A prave na preplatenie tychto nakladov by mala byt ta poistka :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

GothaR napísal:A prave na preplatenie tychto nakladov by mala byt ta poistka :)
je rec o zakonnej alebo havarijnej poistke? pokial viem, tak mondial asistance (ci ako sa to vola) je sluzba k havarijnej poistke, navyse toto plati len pre SVK a CZ. ak sa mylim, opravte ma.

k teme: ist favoritom do IT je imho dost odvazne.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Taliansko - cesta favoritom

Príspevok od používateľa begbeee »

widow222 napísal:S kamosmi sme dali dokopy favorita - komplet generalka , a chceli sme sa vzbrat na taky "trip" do talianska.
Kámo tak ty si fakt odvážny dobrodruh alebo šialenec :cookies:

Naťukaj si nejakú www stránku poisťovne, máš to dopodrobna vysvetlené na každej.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla toho, kolko ma ten favorit rokov a v akom je stave- my sme isli pred par rokmi do chorvatska formanom, tiez pohoda. a minuly rok som v grecku videl hrdzavu feldu s komarnanskou znackou. ako takto ti poviem- nemusi sa stat nic, ale mozete skoncit uz za prvou zakrutou. ak hovoris, ze mate auto po generalke, s poistkou atd, tak by som siel
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

My sme napriklad sli 10 rocnou Nexiou cez celu Europu a prezil sme :)
Z UK na SVK....bolo to utrpenie, ale dalo sa....problemy vecasie sme nemali, iba sme museli menit ziarovku v brzdovom svetle, kedze sa odpalila...a inac take vazne problemy sme nemali co ja viem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neviem preco by bol dobrodruh alebo sialenec ... odsere sa aj nove auto ... akurat pri nom musis hned volat nejaky assist a cakat tri dni kym to spravia ... vo favine tristvrte poruch opravis svojpomocne (ak zozenies material) ... rozhodne keby som si bol vedomy ze to auto preslo v poriadku STK a ze sa on staram tak ako sa o auto ma, tak neni problem sa vybrat hocikam ... to len par sudruhov si mylsi ze ked prejdes s autom starsim ako 15 rokov dalej ako 100km od baraku tak sa ti hned posere ...

... ovsem s pohodlim na taku cestu to bude uz cosi ine ... bez klimy, na neslavnych sedackach ... :-) ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja osobne by som urcite nesiel ved chrbtica by bola po 5 hodinach fuc :D .
a to este nespominam klimu ako nordkapp, pootvarate okna a mate pekny prievan, ale ked vas zacnu boliet usi tak mate po dovolenke :wink:
Napísať odpoveď