Tak teda začnem od začiatku, pár týždňov dozadu som spoznal veľmi dobré, príjemné, slušné, inteligentné a skromné dievča.. Hneď, ako som s ňou začal písať som vedel, že preskočí iskra, naše názory na všelijaké veci boli podobné, proste očividne sme si sadli.. Postupne sa mi čoraz viac začínala páčiť, myslím, že aj ja jej, pretože sa na mňa pýtala kamaráta, aký som, často so mnou písala a pod. Dnes som ju stretol, boli sme doobeda von ja s kamarátom a ona s dvoma kamarátkami.. a strašne som to pohnojil, hrozne ma ovládla tá zákerná puberta a správal som sa ako debil, celý čas som kecal, správal sa.. hmm.. no myslím že arogantne, frajersky a sprosto budú vhodné výrazy. Dokonca sa spýtala kamaráta či som nebol na práškoch, že takého ma vôbec nespoznáva. Teraz neviem, čo mám robiť.. aj by som sa snažil zabudnúť na ňu, ale jednoducho to nejde, stále na ňu myslím, neviem si predstaviť, že stratím takú kamarátku, lebo to, čo sa medzi nami rozvinulo je niečo.. veľmi pekné. Vôbec neviem, čo spraviť - mám jej napísať a za všetko sa ospravedlniť, mlčať alebo niečo iné?
Ďakujem za všetky Vaše názory