Sprosté správanie = koniec?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Sprosté správanie = koniec?

Príspevok od používateľa Innocence »

Zdravím,

Tak teda začnem od začiatku, pár týždňov dozadu som spoznal veľmi dobré, príjemné, slušné, inteligentné a skromné dievča.. Hneď, ako som s ňou začal písať som vedel, že preskočí iskra, naše názory na všelijaké veci boli podobné, proste očividne sme si sadli.. Postupne sa mi čoraz viac začínala páčiť, myslím, že aj ja jej, pretože sa na mňa pýtala kamaráta, aký som, často so mnou písala a pod. Dnes som ju stretol, boli sme doobeda von ja s kamarátom a ona s dvoma kamarátkami.. a strašne som to pohnojil, hrozne ma ovládla tá zákerná puberta a správal som sa ako debil, celý čas som kecal, správal sa.. hmm.. no myslím že arogantne, frajersky a sprosto budú vhodné výrazy. Dokonca sa spýtala kamaráta či som nebol na práškoch, že takého ma vôbec nespoznáva. Teraz neviem, čo mám robiť.. aj by som sa snažil zabudnúť na ňu, ale jednoducho to nejde, stále na ňu myslím, neviem si predstaviť, že stratím takú kamarátku, lebo to, čo sa medzi nami rozvinulo je niečo.. veľmi pekné. Vôbec neviem, čo spraviť - mám jej napísať a za všetko sa ospravedlniť, mlčať alebo niečo iné?

Ďakujem za všetky Vaše názory :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ospravedlniť, a možno jej môžeš poslať tento svoj príspevok mierne upravený :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Myslim, ze ked jej povies, ze si bol z nej totalne mimo tak jej to este aj zalichoti.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Kazdy niekedy nieco pohnoji a ked jej povies ze to bolo koli nej ze si na nu chcel zaposobit alebo nieco take tak jej to mozno fakt aj polichoti. Len hlavne necakaj velmi dlho lebo to si skor o tebe pomysli ze ked ta videla sa tak spravat a ty sa potom neozves ze si taky blbec akeho si zo seba robil.
Innocence
VIP
VIP

Tak ste ma posmelili chlapci..
Julka (18:12): jeeežiš to nerieš :-D.. veď sa nič nestalo ja som sa na tom smiala :-D
Ďakujem, všetkým trom odovzdaná karma, dúfam, že čoskoro sa všetko vráti do starých koľají.. :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

neber to ako zazehnane este... nikdy nevies kedy si na to spomenie a kedy to vytiahne...mozno prave vtedy ked sa ti to bude najmenej hodit.... zeny su svine a zvyknu si pamatat taketo veci
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Maki napísal:".... zeny su svine"
Viem ze je to vytrhnute z kontextu ale toto je silna kava (presne to patri do tejto temy) :wink:
Innocence
VIP
VIP

Neberiem to ako zažehnané, budem si pri nej dávať pozor, vlastne, myslím, že čosi takéto som aj potreboval, lebo veľmi vysoko som mal ego.. Toto ma schladilo a pri každom ďalšom stretnutí s akýmkoľvek dievčaťom na to budem myslieť. Prirovnanie ženy k svini sa tu vo viacerých témach hodí, ale tu nie, tu som bol tou sviňou ja, za čo sa hanbím a ešte dlho mi potrvá, nech na to zabudnem.. Ale Ď. za radu do budúcna..

:)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Napriek všetkému mám z tvojich príspevkov taký príjemný pocit, neviem prečo. Vyznievajú tak milo, úprimne a inteligentne. Takže držím palce, nech to nepohnojíš a nech hormóny veľmi nešantia nabudúce:)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

bolek napísal:Napriek všetkému mám z tvojich príspevkov taký príjemný pocit, neviem prečo. Vyznievajú tak milo, úprimne a inteligentne. Takže držím palce, nech to nepohnojíš a nech hormóny veľmi nešantia nabudúce:)
jj zaklad je zdravy, uz len stavat...
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

omluv se ji a rada pro priste, nehraj si na neco co nejsi. nesnasim frajery co si o sobe mysli ze jsou reditele zemekoule. nediv se jeji reakci...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

uz je to davno vyriesene ja by som dal :lock:
Zamknuté