...lebo je plne policajnych deciek...
To iste ti mozem povedat ja...Florida je plna mafianikov...a sam dobre vies, ze maju obrovsku imunitu....policia im nic nemoze...
Vo floride ani v elpase som sa nikdy este so ziadnymi vrecuskami ani drogami kamo nestretol.
Ano, ved prave preto tam pravidelne nabehuju kuklaci....
ked im to robi radost ma osahavat pri stene.
Ano s tym, ze ma v ruke nejaky automat, neprestrelnu vestu na sebe, kuklu na hlave, vrieksa ti do ucha ze mas drzat hubu, a okamzite ruky nad hlavu....a ked sa nedajboze ozves tak si aj kopnu...hm....ma to daco spolocne s homosexualitou?
a beloska rozsirila medzi 6 ludi ne medzi 50!!!
Bol to len jeden priklad...tak isto ako ich napocitas urcite viac keby si hladal...tak isto z cernoskej strany a tak isto aj z beloskej....
to je sakris rozdiel a ja som slovaka ktory by v zaludku mal napchatych kilko heroinu este nevidel v spravach zato ciernej populacie co to robi je hodne.
Nemieril som na to, aby Slovak pasoval drogy, ale na to, ze aj Slovaci robia bordel v inych krajinach....nebud naivny....maximalne sa vyjadrujes rasisticky....a ani si to asi neuvedomujes.
Vydis problemy len na ciernych a celkovo na inych rasach, odlisnych od teba
Nedokazete si uvedomit, ze sa to riesit neda, teda ja navrhujem riesenie: Chytim cernochca/ belocha, alebo inu rasu ako porusuje zlocin na Slovensku? =sud....Slovensky, podla Slovenskych zakonov...ved tak to ma byt nie? To ako teraz ked Bin Ladin je moslim ci co...tak teraz pojdem a vystrielam vsetkych moslimov na svete, lebo Bi n Ladin bol terorista....takto to ma byt? Podla toho co tu pisete...hej....toto tu cely cas pisete.
Zakladne ludske prava....kazdy clovek ma pravo si vybrat partnera a ma moznost si vybrat si kde bude zit....tu hned skocim na Patrickov prispevok, kde sa obranuje tym, ze AFA berie prava ludske atd....co robite vy? ‚praviciari‘?
Vy antifašisti máte plné ústa slobody a anarchie a pritom potláčate názory ktoré sú vám nepohodlné. Veď anarchia je o slobode pre každého, tak si aspoň stojte za svojimi názormi a nie takto že chvíľu chcete slobodu a potom potlačiť všetky iné názory.
A aby som sa neopieral iba o Patrickov prispevok, ale aby mal moj dokaz aj nejaku hodnotu, hned prvy link na AFA stranke, pise, o POPIERANI LUDSKYCH PRAV zo strany PRAVICIAROV, citujem:
‚
V sobotu 20. června se konal v jihočeském Táboře pochod gayů a leseb Queer Pride. Proběhl bez problémů, i když neonacisté původně plánovali, že ho opět násilně napadnou, podobně jako to učinili v loňském roce v Brně.‘
Cely clanok:
http://www.antifa.cz/251-mzdomova-arijs ... -hana.html
Dalsie potlacanie ludskych prav:
http://www.topky.sk/cl/10/490087/Bili-i ... -vypadnite
(kazdy si zhodnotne zdroj, kedze sam osobne nemam rad tento spravodajsky portal, ale myslim si, ze ‚nieje na tom nic cudne‘ ked biely bez priciny zbiju cierneho....
Dokaz o tom ,ze praviciari sami nemaju v hlave jasno, ze za co vlastne bojuju
konkretny clanok s fotkou
Ale toto neni téma o pospolitosti tak ich sem stále nepleť.
Tak isto nebud naivny...a nemysli si, ze si otvoris trapnu temu s este trapnejsim prvym prispevkom, ktory urcite viacerim ludom nedava zmysel a logiku...a prispevok hodny 8rocneho dietata....logika uplne inde. Sorry ak sa ta to dotklo, ale je to tak... ale fakty zostanú faktami.
A ty si ak omyslis, ze si otvoris temu a zacnes do niekoho rypat a kydat s tym, ze poslusne niekto bude drzat usta? Ty si uvedomujes, ze utekas od reality?