Proste nemam ziadne sebavedomie, podcenujem sa (sice ani neviem ci nejaku cenu mam) a neviem si najst ziadny vztah...
Doteraz som to neriesil, ale ked mi zomrela osoba ktora ma vychovala, nemam na tomto svete prakticky preco zit, nemam sa komu vyrozpravat nemam sa s kym vobec porozpravat, hanbim sa, nie som ani pekny ani velmi spolocensky, po tych rokoch v skole zakladnej aj strednej kedy si ma kazdy len doberal som ziskal aj nejaky komplex a potrebujem si najst cloveka(dievca) ktoremu vyliat srdce a vsetky problemy ktore mam ktore by ma pochopilo a ktore ma dobre srdce potrebujem si najst lasku ale neviem ako na to, nemam odvadu sa vobec s dievcatom podozpravat, maximalne v praci kvoli pracovnym veciam aj tak sa vzdy zacnem cervenat a neviem mysliet na nic ine iba na to ako sa na mna ludia pozeraju, pred par rokmi ked to vsetko zacalo som sa uplne uzavrel do seba a sveta pocitacovych hier a nic mi nechybalo lebo som stale vedel ze je tu niekto kto ma ma rad, bohuzial uz nie je. Neviem dat svoje city najavo vzdy vsetko drzim v sebe a to nie je dobre snazim sa vyzerat ako normalny clovek trocha tvrdas ale vo vnutri som taky smutko.
Chcem, potrebujem najst zmysel zivota a neviem kde a ako zacat prosim o kazdu radu.