a aka je sanca ze v cudzom meste ti cudzia osoba doporuci niekoho koho poznas spred rokov. (a to hovorim o jednom pripade, nie ze sa mi take stava denno denne)
A tiez AKO sa to da spravit, ukaz ako doporucis niekoho niekomu koho nemas v priateloch (a nie ze si ho koli tomu vymazes)....
niečo podobnésa stalo aj mne, len tak zo srandy som tam zadal do vyhladavania nejaké mená a týždeň na to mi ich poskytlo že sug. friends, a to ich nikto nemal v priateloch z mojich priatelov.. trošku divné.. neviete prečo to napr takto mne funguje sem tam?
nečítal som celý koreň "problému" s navrhovaním priateľov ale čo vám na tom prekáža? myslím si Že je to v celku príjemné, spoznať niekoho nového. Možno je to len náhodné. Mne vyberá ľudí zo Slovenska či zahraničia. Podľa toho s kým som v priateľoch a z akého je on štátu. Občas si tiež všimnem že vek je rovnaký a ja ešte nvm čo všetko. Ale je mi to jedno. Veď keď nechcem pridať, nepridám.
dair napísal:a aka je sanca ze v cudzom meste ti cudzia osoba doporuci niekoho koho poznas spred rokov. (a to hovorim o jednom pripade, nie ze sa mi take stava denno denne)
A tiez AKO sa to da spravit, ukaz ako doporucis niekoho niekomu koho nemas v priateloch (a nie ze si ho koli tomu vymazes)....
on sice nemusel vedet ze ty poznas tu osobu.. staci ze ju mal vo friends on, a ptm ti to navrhlo aj jeho priatelov... abo ptm ete druhe riesenie...
Facebook a NASA idu dokopy a sleduju ta
Nema tu niekto na facebooku na predaj v TEXAS HOLDEM PKRI cca 1 milion chipov potreboval by som od niekoho kupit z dvovodu mojho zablokovania uctu a nechce sa mi to od znova vsteko nahrat
Ozvyte sa mi najlepsie do sukromnej spravy
a co mas z toho, ked budes mat ten milion? okrem toho, ze absolutne nic? je rozdiel hrat s milionom pri 10k blindoch, ako mat 1k a hrat pri 10 ?? keby sa s tymi prachmi aspon dalo nieco robit...
i-cube napísal:a co mas z toho, ked budes mat ten milion? okrem toho, ze absolutne nic? je rozdiel hrat s milionom pri 10k blindoch, ako mat 1k a hrat pri 10 ?? keby sa s tymi prachmi aspon dalo nieco robit...
noo tak dostal som sa na 1MEGA tak som chcel hrat tie najvyssie blindy...tak kto am zaujem milion chipov kupujem hned na ruku
Omylom som si klikol pridat osobu do priatelov, ktoru tam nechcem mat a nerad by som, aby ta osoba videla fotky a vsetky info co mam na Facebooku. Lenze som tu ziadost uz odoslal miesto inej ziadnosti, takze teraz ked druha strana potvrdi ziadnost, tak sa ku vsetkemu v mojom profile dostane az do casu, kym si tu osobu nezmazem. Otazka znie, ci sa da odoslana ziadnost nejakym sposobom zrusit???
Poslany request sa zrusit neda, ale malo by fungovat blokovanie danej osoby este aj pred tym, nez ti to acceptne. Tak by sa nemala dostat ani k fotkam.
//treba to vsak spravit co najrychlesie, pretoze je pravdepodobne, ze ma nastavenu mailovu notifikaciu, tak aby si to stihol, nez to FB posle...
Dana ziadost sa bud zrusi Automaticky po 7dnoch bez reakcie na "pozvanku"
Alebo ju mozes nadobro zrusit pomocou blokovania. Vid priloha.
Po zablokovani uzivatela sa prerusia vsetky kontakty a vsetky vytvorene spojenia. Cize ked ho potom odblokujes tak by ta Prakticky nemal mat vo Friend liste.
hojko napísal:7 dni je vela, kedze je tam den co den. Ale uz som to dal bloknut, snad to teda pomoze. Diky moc.
tento sposob (priloha) som vyuzil ja tiez sa mi stalo nieco podobne ale bolo to okamzite a tento ignor list je ina kava niekoho si don pridas a povim ti on si bude myslet ze si sa vymazal
jumper napísal:tento sposob (priloha) som vyuzil ja tiez sa mi stalo nieco podobne ale bolo to okamzite a tento ignor list je ina kava niekoho si don pridas a povim ti on si bude myslet ze si sa vymazal
a nenajde ta v zozname kamaratov nejakeho tvojho kamarata ked ho ma on ako kamarata? zrozumitelnejsie som to sformulovat nevedel