WIFI..vytiahnem kabel z routera a nejde
WIFI..vytiahnem kabel z routera a nejde
Takze problem spociva v tom, ze z internetoveho pripojenia ide kabel do wifi routera ( edimax BR-6204WLg) a z neho mne do PC. Wifi ide kazdemu, kto to potrebuje. Ale akonahle si vytiahnem kabel od wifi s PC, internet mi samozrejme nejde inak vsetkym slape bez problemov.
Ked si pustim pripojenie do siete, najde mi wifi siete, mezdi nimi aj moju, ale je tam cerveny krizik a napisane: ,,Nastavenie siete ulozene v tomto pocitaci nesplna poziadavky siete.
Ked si pustim pripojenie do siete, najde mi wifi siete, mezdi nimi aj moju, ale je tam cerveny krizik a napisane: ,,Nastavenie siete ulozene v tomto pocitaci nesplna poziadavky siete.
-
vladenko007
VIP
Re: WIFI..vytiahnem kabel z routera a nejde
Dufam ze toto nepovazujes za problem?batko152 napísal:Ale akonahle si vytiahnem kabel od wifi s PC, internet mi samozrejme nejde inak vsetkym slape bez problemov.
keby som nepovazoval, tak by som nepisal..vladenko007 napísal:Dufam ze toto nepovazujes za problem?
tak z akeho dovodu to nejde?
ved internet ide do routru, tak co ma potom router este spolocne so mojim pc.. alebo to tak musi byt, ze router musi byt bezpodmienecne zapojeny do neakeho pc?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No pekne si to poplietol takze...internet mas zapojene do routra cize do WAN.hej ? cez notas sa pripajas na net wifi a pc mas zapojene cez kabel do"LAN1"...akonahle vyberies kabel (rj-45) z pc na notasoch cez wifi nejde net??
..ak som nieco zle pochopil upravte ma..

//Edit Skontroluj to co ti napisal hrban nebudem to iste napisat...
..ak som nieco zle pochopil upravte ma..
//Edit Skontroluj to co ti napisal hrban nebudem to iste napisat...
tak tak..presnejsie ==> internetovy kabel = modem ==> z modemu do routeru (wan) ==> wifi kabel z LAN do PC == internet ide v pohode
==> vytiahnem z PC ==> mne NEJDE
ani net ani wifi
==> ostatnym ide wifi bez problemov
wifi najde, ale je pri nej cerveny krizik... a neviem to odstranit a vyhladat na novo, alebo upravit nastavenia..
a toto potrebujem, nastavit moj PC na to wifi, aby som nebol pripojeny na kabel.. mozno zlozito, ale jednoduchsie to opisat neviem, sorry
wifi najde, ale je pri nej cerveny krizik... a neviem to odstranit a vyhladat na novo, alebo upravit nastavenia..
a toto potrebujem, nastavit moj PC na to wifi, aby som nebol pripojeny na kabel.. mozno zlozito, ale jednoduchsie to opisat neviem, sorry
-
vladenko007
VIP
Nie router nemusi byt bezpodmienecne zapojený v pc. Ked mas pripojeny sietový kábel s routra do PC a na router su pripojene noteboky trebars aj 5 alebo len jeden to je jedno ked ten sietový kabel ktory ti ide od routra do PC odpojis tak normalne na notebokoch musi internet fachcit dalej. Ved linku mas privedenu od splitera do routra a s routra sa síri dalej. Router proste nepotrebuje byt pripojeny kablom k PC aby širil internet dalej.batko152 napísal:keby som nepovazoval, tak by som nepisal..
tak z akeho dovodu to nejde?
ved internet ide do routru, tak co ma potom router este spolocne so mojim pc.. alebo to tak musi byt, ze router musi byt bezpodmienecne zapojeny do neakeho pc?
Nehnevaj sa tak som to pochopil podla tohto
Ale akonahle si vytiahnem kabel od wifi s PC, internet mi samozrejme nejde inak vsetkym slape bez problemov.