nemusis sa bat ze si sam lebo u mna tiez nicoho sa nebojim tak ako zubara preto drhnem zuby stale ako divy a ked si raz za cas neumyjem tak som hned nervozny a stve ma to a to staci aj ked si neumyjem len vecer alebo ranoSeymour napísal:Coho sa najviac bojite? Co je vas najvacsi strach/fobia? A este preco tomu tak je... ?
u mna su to zubary... neviem preco...
Strach
Re: Strach
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja sa bojim pavukov, neni to ziadna fobia ale ked zbadam v mojej izbe pavuka tak ho musim hned zabit...a raz som niesol tarantulu ale iba v krabicke ale to som sa vtedy nebal, asi to bolo tou krabickou
...a potom sa este bojim hmyzu hlavne lietajuceho napriklad nejaka vazka brrr
ale ani pozemny hmyz nemusim...a niekde tu na fore je aj taka tema o domacich milacikoch a tam ma niekto taku pakobylku velku na dlani, to ja by som sa rovno asi pos*al...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Už som sem písala, ale ešte to doplním
Bojím sa toho, že napriek tomu, že teraz mám skvelých priateľov a spolužiakov a som obklopená milými ľuďmi, že raz ostanem sama. Nemyslím o pár dní, mesiacov, ale o niekoľko rokov zistím, že som ostala sama, že sa nemám na koho obrátiť a budem cítiť len prázdnotu a samotu. Samozrejme, aby ste si nemysleli, takéto myšlienky ma nenapadajú každý deň, ale raz za čas začnú hlodať niekde vo vnútri a desím sa toho... 
no pavuka musim vzdy zabit aj ja ale c sa mi bude producirovat po izbe?c.a.r.n.e. napísal:ja sa bojim pavukov, neni to ziadna fobia ale ked zbadam v mojej izbe pavuka tak ho musim hned zabit...a raz som niesol tarantulu ale iba v krabicke ale to som sa vtedy nebal, asi to bolo tou krabickou...a potom sa este bojim hmyzu hlavne lietajuceho napriklad nejaka vazka brrr
ale ani pozemny hmyz nemusim...a niekde tu na fore je aj taka tema o domacich milacikoch a tam ma niekto taku pakobylku velku na dlani, to ja by som sa rovno asi pos*al...
-
PAuLi3
Darca
bojim sa pavukov, ale len ked su v mojej blizkosti napr vizbe, tka hned zabijam
, inak vonku mi nejak nevadia
dalej ucholakov to ked vidim taktiez hned zabijam ci uz su vonku alebo vnutri
a nakoniec hady tie neznasam z duse,raz som sa kupal v jednom nedalekom jazere a zrazu som uvidel na hladine plavat hada, odvtedy som sa tam uz nekupal
dalej ucholakov to ked vidim taktiez hned zabijam ci uz su vonku alebo vnutri
a nakoniec hady tie neznasam z duse,raz som sa kupal v jednom nedalekom jazere a zrazu som uvidel na hladine plavat hada, odvtedy som sa tam uz nekupal
To je len film s dobrym scenarom,ale sice niekde sa najde aj takyto exot.Meken napísal:Ja sa bojim smrti, no skor mucenia, ked uz by ma chcel niekto zabit, alebo by som mal zomriet, tak rychlo... nechcem trpiet![]()
(saw)
A mam strasny strach z hadov,ziab,cervikov,zo vselijakych chrobakov,pavukov,z malych priestorov a z velkych vysok.
co je na tom videu take zvlastne?inflater napísal:troska sa bojim pozerat toto video:
upozornenie: nie pre slabe natury a pre deti alebo mladez pod 18 rokov
sranda je 01:54 ked ta zenska so sekacom ma papulu v tvare znacky NIKE, a este 00:04, ten kon co ma tri hlavy a na kazdej jedno oko.. a 03:13 je tez good
ja som tomu vobec nepochopil
-
luculiiik
Light Star
Ja som bojím šoférovania. Už je skoro rok, čo mám vodičák, no za volant ma dostali (nasilu) asi 3x, aj to som šla len do susednej dediny a z auta som vystupovala "rozklepaná".
A prečo sa toho bojím? Ani sama neviem, hoci šoférovať viem (samozrejme potrebujem prax ako každý začiatočník). Možno si dostatočne nedôverujem. 
Hm.. po prvý raz som sa podrobnejšie zamyslel nad tým, čoho sa vlastne bojím. Výsledok? Dospel som k záveru, že najväčší strach mám asi z toho, že ma inú ľudia sklamú
Vždy som sa bál aj v noci alebo večer vkročiť na pole, čo mám priamo za domom ( tá kukurica alebo pšenica mi prichodí hrôzostrašná.
A ešte osa, z tej mám strach.
Mnohokrát som si vyslúžil výsmech od ostatných, keď mi osa sadla na pohár s kofolou a ja som sa odtiahol čo najďalej bleskovou rýchlosťou 
Vždy som sa bál aj v noci alebo večer vkročiť na pole, čo mám priamo za domom ( tá kukurica alebo pšenica mi prichodí hrôzostrašná.
A ešte osa, z tej mám strach.
-
bolek
Guru
Už som sem písala síce, ale ešte mám takú minifóbiu z tmy. Neviem, ako vznikla, asi v detstve spojená s mojou bujnou fantáziou:) Teraz to už viem celkom dobre zvládať, napr. prejdem na WC v noci bez strachu, ale aj tak, keď som sama doma, tak si musím zažať čo najviac svetiel, skontrolovať, či je zamknuté atď. A najlepšie sa mi spí na intráku, keďže sme tam tri na izbe alebo doma, keď niekto pozerá v obývačke TV, ja tam mám totiž posteľ a idem spať.
bolek:Mam presne taky isty pocit ako ty.Vzdy sa mi lepsie zaspavalo ked som vedel ze niekto vo vedlajsej izbe pozera tv alebo robi nieco ine
, tiez mam taky cudny pocit z tmy, vzdy si musim zazat svetlo ked idem v noci po byte. Taktiez musim vzdy skontrolovat ci su zamknute dvere.Dufam, ze sa toho niekedy zbavim.