Strach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Strach

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Seymour napísal:Coho sa najviac bojite? Co je vas najvacsi strach/fobia? A este preco tomu tak je... ?

u mna su to zubary... neviem preco...
nemusis sa bat ze si sam lebo u mna tiez nicoho sa nebojim tak ako zubara preto drhnem zuby stale ako divy a ked si raz za cas neumyjem tak som hned nervozny a stve ma to a to staci aj ked si neumyjem len vecer alebo rano
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja sa bojim pavukov, neni to ziadna fobia ale ked zbadam v mojej izbe pavuka tak ho musim hned zabit...a raz som niesol tarantulu ale iba v krabicke ale to som sa vtedy nebal, asi to bolo tou krabickou :) ...a potom sa este bojim hmyzu hlavne lietajuceho napriklad nejaka vazka brrr :cry: ale ani pozemny hmyz nemusim...a niekde tu na fore je aj taka tema o domacich milacikoch a tam ma niekto taku pakobylku velku na dlani, to ja by som sa rovno asi pos*al...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Už som sem písala, ale ešte to doplním :) Bojím sa toho, že napriek tomu, že teraz mám skvelých priateľov a spolužiakov a som obklopená milými ľuďmi, že raz ostanem sama. Nemyslím o pár dní, mesiacov, ale o niekoľko rokov zistím, že som ostala sama, že sa nemám na koho obrátiť a budem cítiť len prázdnotu a samotu. Samozrejme, aby ste si nemysleli, takéto myšlienky ma nenapadajú každý deň, ale raz za čas začnú hlodať niekde vo vnútri a desím sa toho... :cry:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

c.a.r.n.e. napísal:ja sa bojim pavukov, neni to ziadna fobia ale ked zbadam v mojej izbe pavuka tak ho musim hned zabit...a raz som niesol tarantulu ale iba v krabicke ale to som sa vtedy nebal, asi to bolo tou krabickou :) ...a potom sa este bojim hmyzu hlavne lietajuceho napriklad nejaka vazka brrr :cry: ale ani pozemny hmyz nemusim...a niekde tu na fore je aj taka tema o domacich milacikoch a tam ma niekto taku pakobylku velku na dlani, to ja by som sa rovno asi pos*al...
no pavuka musim vzdy zabit aj ja ale c sa mi bude producirovat po izbe?
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

troska sa bojim pozerat toto video :oops::
upozornenie: nie pre slabe natury a pre deti alebo mladez pod 18 rokov :lol:

sranda je 01:54 ked ta zenska so sekacom ma papulu v tvare znacky NIKE, a este 00:04, ten kon co ma tri hlavy a na kazdej jedno oko :lol:.. a 03:13 je tez good :P
nadl
Medium Star
Medium Star

No veď!

Príspevok od používateľa nadl »

fuCKYou napísal:sex?
Tak to ne je tragedia, najvätšiu obavu mám z hlupáka ten keď ti urobí zle tak o tom ani nevie.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

obcas tmy, krikov, duchov, mimozemstanov, velkej skupiny neznamych ludi s ktorymi sa mam zoznamit...
viac ma nenapada teraz
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ja sa bojim smrti, no skor mucenia, ked uz by ma chcel niekto zabit, alebo by som mal zomriet, tak rychlo... nechcem trpiet :oops:

(saw) :cry:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

bojim sa pavukov, ale len ked su v mojej blizkosti napr vizbe, tka hned zabijam :D , inak vonku mi nejak nevadia
dalej ucholakov to ked vidim taktiez hned zabijam ci uz su vonku alebo vnutri
a nakoniec hady tie neznasam z duse,raz som sa kupal v jednom nedalekom jazere a zrazu som uvidel na hladine plavat hada, odvtedy som sa tam uz nekupal :-D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Meken napísal:Ja sa bojim smrti, no skor mucenia, ked uz by ma chcel niekto zabit, alebo by som mal zomriet, tak rychlo... nechcem trpiet :oops:

(saw) :cry:
To je len film s dobrym scenarom,ale sice niekde sa najde aj takyto exot. :?
A mam strasny strach z hadov,ziab,cervikov,zo vselijakych chrobakov,pavukov,z malych priestorov a z velkych vysok. :cry:
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

No tak ja asi totalnych vysok a potom strasny pocit uzkosti vzdy dostanem vo vytahu a vzdy sa cela trasiem az kym nevystupim.......preto chodim vzdy radsej schodami :lol:
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

inflater napísal:troska sa bojim pozerat toto video :oops::
upozornenie: nie pre slabe natury a pre deti alebo mladez pod 18 rokov :lol:

sranda je 01:54 ked ta zenska so sekacom ma papulu v tvare znacky NIKE, a este 00:04, ten kon co ma tri hlavy a na kazdej jedno oko :lol:.. a 03:13 je tez good :P
co je na tom videu take zvlastne?
ja som tomu vobec nepochopil
Kevin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kevin »

Presne :D Ja som sa skôr smial
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ja som bojím šoférovania. Už je skoro rok, čo mám vodičák, no za volant ma dostali (nasilu) asi 3x, aj to som šla len do susednej dediny a z auta som vystupovala "rozklepaná". :D A prečo sa toho bojím? Ani sama neviem, hoci šoférovať viem (samozrejme potrebujem prax ako každý začiatočník). Možno si dostatočne nedôverujem. :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Hm.. po prvý raz som sa podrobnejšie zamyslel nad tým, čoho sa vlastne bojím. Výsledok? Dospel som k záveru, že najväčší strach mám asi z toho, že ma inú ľudia sklamú :cry:
Vždy som sa bál aj v noci alebo večer vkročiť na pole, čo mám priamo za domom ( tá kukurica alebo pšenica mi prichodí hrôzostrašná.
A ešte osa, z tej mám strach. :roll: Mnohokrát som si vyslúžil výsmech od ostatných, keď mi osa sadla na pohár s kofolou a ja som sa odtiahol čo najďalej bleskovou rýchlosťou :lol:
Z@jo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Z@jo »

ja sa bojim hlbky ci uz hlbokej vody alebo rokliny strasne nieco :nervozita:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Už som sem písala síce, ale ešte mám takú minifóbiu z tmy. Neviem, ako vznikla, asi v detstve spojená s mojou bujnou fantáziou:) Teraz to už viem celkom dobre zvládať, napr. prejdem na WC v noci bez strachu, ale aj tak, keď som sama doma, tak si musím zažať čo najviac svetiel, skontrolovať, či je zamknuté atď. A najlepšie sa mi spí na intráku, keďže sme tam tri na izbe alebo doma, keď niekto pozerá v obývačke TV, ja tam mám totiž posteľ a idem spať.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

bolek:Mam presne taky isty pocit ako ty.Vzdy sa mi lepsie zaspavalo ked som vedel ze niekto vo vedlajsej izbe pozera tv alebo robi nieco ine :D, tiez mam taky cudny pocit z tmy, vzdy si musim zazat svetlo ked idem v noci po byte. Taktiez musim vzdy skontrolovat ci su zamknute dvere.Dufam, ze sa toho niekedy zbavim. :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

plasmon: Dá sa to zmierniť, naučiť sa to ovládať a žiť s tým, ale ten nepríjemný pocit tam asi zostane :?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

plasmon: Tak také niečo mám aj ja, neberiem to ako niečo zlé, treba sa radšej presvedčiť, či je všetko zamknuté. Náhodou by ti nejaký zmrd vošiel do bytu/domu a čo potom? :)
Napísať odpoveď