nedal by sa neako zmenit moj hlas? radsej by som dal hlas lesovi, lebo tie jeho "vyroky" alebo ako to nazvat , nemaju chybu a hlavne v teme USA tam co hovoril ze si so sebou zoberie zbran alebo nieco na ten sposob , som nemohol stoho.
ale smola ze som tu nebol ked tu on chodil
Filipito napísal:nedal by sa neako zmenit moj hlas? radsej by som dal hlas lesovi, lebo tie jeho "vyroky" alebo ako to nazvat , nemaju chybu a hlavne v teme USA tam co hovoril ze si so sebou zoberie zbran alebo nieco na ten sposob , som nemohol stoho.
ale smola ze som tu nebol ked tu on chodil
lesa mozno uniesli komunisti a o par rokov sa vrati s novymi pribehmi
Dnes som sa pozrel na toho Lesa, čo to je za týpka.. A ono to je vážne srandista, príklad jeho príspevku: http://www.hojko.com/post111522.html#111522 (Tomu vravím obhajoba názoru ako hrom! )
tvorivo uderna dvojica mičau a gengy to proste vyhravaju tu nieje o čom. Inač nerozmyšlali ste o tvorivo satiristickej relacii ktroru by ste si kamerovali a potom hadzali na youtube. a kazdy tyzden by ste poslali link semka?
Jeremy napísal:tvorivo uderna dvojica mičau a gengy to proste vyhravaju tu nieje o čom. Inač nerozmyšlali ste o tvorivo satiristickej relacii ktroru by ste si kamerovali a potom hadzali na youtube. a kazdy tyzden by ste poslali link semka?
hej a prvy diel by mohli urobit rozhovor s qwertym, podtitul relacie by bol "mozno sa taka narodila..."
Jeremy napísal:tvorivo uderna dvojica mičau a gengy to proste vyhravaju tu nieje o čom. Inač nerozmyšlali ste o tvorivo satiristickej relacii ktroru by ste si kamerovali a potom hadzali na youtube. a kazdy tyzden by ste poslali link semka?
Neprichadza do uvahy, mi-chau sa strasne hanbi za to ako vyzera...
u mňa vyhráva gangy aj ked som dal hlas qwertymu,gangy je proste "zabijak",naproti tomu je qwerty len napodobenina Lesa(inak veľká legenda),ktorý má vlastný svet.
Gangy napísal:Neprichadza do uvahy, mi-chau sa strasne hanbi za to ako vyzera...
No tak by som bol kameraman, no...
hojko napísal:Tripmaster: Pretoze polovica jeho postov je maximalne trapna a ta druha nestoji za nic.
Ale vzdy ma potesis ked mi nieco pekne napises do karmy.. ty si take moje slniecko
Gangy napísal:A to si nas este nepocul po dvoch flasiach martini, jednej flasi Danielsa a siestich vodnych fajkach. Nabuduce spravime podcast.
Hej, a zas ranajky o 16:00 nie? Tyzden rekonvalescencie po kazdej relacii, co som robocop?
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 11:11 )
To sa neda, a teraz bud vtipny.. vies kolko stoji Daniels?