Odchod na 11 dni
Odchod na 11 dni
Odchod na jedenast dnii:(. Moja laska ide prec na dovolenku. Co by ste robili cely ten cas?smutily by ste?sme spolu 3roky a neznasame taketo dovolenky. Ju este samu nepustaju na dovolenky somnou, a az o rok mozem ist snimy ja. jej otecko povedal
. Takze nevem. Bude mi hrozne chybat a bojim sa ze celych 11dni budem utrapeni a pod...
Len sa nepotentuj.
Ja som dievca svoje vyvolene nevidel pomaly tri tyzdne. Nehorazne mi chyba, ked spolu zase budeme, zbozkavam ju na kost, rozmackam v objati a budem ju drzat tak dlho ako bude mozne, aby mi zase neubzikla.
11 dni zvladnes. Budes smutny. Ak ju naozaj lubis, stratis naladu, budes nad nou stale premyslat... aspon u mna je to tak. Myslim na nu skor ako rano otvorim oci, myslim na nu cez den, zaspavam s myslienkami pri nej.
Vcera som dokonca dal vankusu pusu...
Ja som naozaj zufaly, Ty koki.
Po troch dnoch Ta amok uplnej beznadeje prejde a zacnes veci vidiet ruzovsie. Ty aspon vies, kedy sa vrati a zase budete spolu. Ja to neviem co sa mojho pripadu tyka. Neboj, Vas vztah to moze este upevnit. Po troch rokoch... fiha.
Drzim palce.
Ja som dievca svoje vyvolene nevidel pomaly tri tyzdne. Nehorazne mi chyba, ked spolu zase budeme, zbozkavam ju na kost, rozmackam v objati a budem ju drzat tak dlho ako bude mozne, aby mi zase neubzikla.
11 dni zvladnes. Budes smutny. Ak ju naozaj lubis, stratis naladu, budes nad nou stale premyslat... aspon u mna je to tak. Myslim na nu skor ako rano otvorim oci, myslim na nu cez den, zaspavam s myslienkami pri nej.
Vcera som dokonca dal vankusu pusu...
Po troch dnoch Ta amok uplnej beznadeje prejde a zacnes veci vidiet ruzovsie. Ty aspon vies, kedy sa vrati a zase budete spolu. Ja to neviem co sa mojho pripadu tyka. Neboj, Vas vztah to moze este upevnit. Po troch rokoch... fiha.
zatial mozes vymyslat, ako ju privitas. mozes sa medzitym ucit gramatiku, skusit dospiet alebo tak... ver tomu, ze budu aj horsie veci. ak ste spolu naozaj 3 roky, tak to musi byt velmi zaujimave (cca po 3 rokoch zalubenosti sa menia aj vylucovane hormony- endorfiny sa menia postupne na oxytocin, co je hormon "rodiny", takze uz by ti nemala az tak chybat
)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Takto vam poviem. je mi zanou preto tak velmi smutno, pretoze sme kazdy jeden den boli skoro spolu. Je mi tak cudne bez nej. mam pocit prazdnoty. viem je to mozno pre vas divne. ale ti ktory miluju naozaj mozno to chapu. to odlucenie. aj ekd to nieje na mesiac, rok, dva ale o 11dni. uz mi odisla. a je to hrozne tazke beznej. mal by som tak vela veci robit ale proste nechce sa mi ale potom sa nudim a stale myslim nanu. Mal by som sa cim zamestnat ale proste nechce sa mi. a nevem ako to vsetko prekonat ako si povedat ze je to len par a bude doma. ja si to aj hovorim ale proste nic to nerobi stale mam taky cudny pocit stoho celeho.
chyba mi
-
Royalflush
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
Johny141 : Ona teraz odíde preto aby sa ti vrátila. Toto si hovor vždy keď si na ňu spomenieš. Niekedy proste musí odísť. Ale to iba preto, aby si si uvedomil, ako veľmi ti chýba, keď si s ňou deň čo deň, na to jednoducho nemôžeš prísť. Ber to ako oddych od nej, ja by som to vôbec nebral tak, že sa 11 dní budem trápiť. Skôr by som obtelefonoval všetkých kamarátov, ktorých som kvôli nej zanedbal, či by konečne neskočili na pifčo. A uvidíš, nakoniec ti aj dobre padne, že na chvíľku idišla 
-
sola
Light Expert
no ja som uz 3 tyzdne odlucena a caka ma este dalsich 7 tyzdnov
tiez mi hrozne chyba a aj mi to pripada divne sa zobudit v prazdnej posteli....
ale mne pomaha to, ze robim veci ktore ho neskor, ked pridem potesia cim si aj kratim chvilu a tym ze to robim pre neho mam aspon nejaku motivaciu nieco robit
teda aspon u mna to funguje
ale mne pomaha to, ze robim veci ktore ho neskor, ked pridem potesia cim si aj kratim chvilu a tym ze to robim pre neho mam aspon nejaku motivaciu nieco robit
s tymto chod k psychologovijohny141 napísal:Takto vam poviem. je mi zanou preto tak velmi smutno, pretoze sme kazdy jeden den boli skoro spolu. Je mi tak cudne bez nej. mam pocit prazdnoty. viem je to mozno pre vas divne. ale ti ktory miluju naozaj mozno to chapu. to odlucenie. aj ekd to nieje na mesiac, rok, dva ale o 11dni. uz mi odisla. a je to hrozne tazke beznej. mal by som tak vela veci robit ale proste nechce sa mi ale potom sa nudim a stale myslim nanu. Mal by som sa cim zamestnat ale proste nechce sa mi. a nevem ako to vsetko prekonat ako si povedat ze je to len par a bude doma. ja si to aj hovorim ale proste nic to nerobi stale mam taky cudny pocit stoho celeho.chyba mi