Odchod na 11 dni

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
johny141
Star
Star

Odchod na 11 dni

Príspevok od používateľa johny141 »

Odchod na jedenast dnii:(. Moja laska ide prec na dovolenku. Co by ste robili cely ten cas?smutily by ste?sme spolu 3roky a neznasame taketo dovolenky. Ju este samu nepustaju na dovolenky somnou, a az o rok mozem ist snimy ja. jej otecko povedal :D. Takze nevem. Bude mi hrozne chybat a bojim sa ze celych 11dni budem utrapeni a pod...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Hej trap sa rez sa bud emo a bude ti lepsie.Jednoducho nebud ko*ot.Mal som zensku z PP ja som z LM (60Km) a myslis si ze som sa isiel posrat ked som ju videl raz za tyzden?Ano chybala mi ale nevyrevuval som sa na hojku
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

len počkaj keď budete pracovať a stane sa vám to, že ty budeš v robote od rána do poobedia a ona od poobedie do neskorej noci. Vtedy s ňou budeš a zároveň nebudeš.
11 dní je krátka doba, akurát sa budeš neskutočne tešiť na jej príchod. Neboj sa nič, ubehne to ako voda.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Len sa nepotentuj. :roll:
Ja som dievca svoje vyvolene nevidel pomaly tri tyzdne. Nehorazne mi chyba, ked spolu zase budeme, zbozkavam ju na kost, rozmackam v objati a budem ju drzat tak dlho ako bude mozne, aby mi zase neubzikla.
11 dni zvladnes. Budes smutny. Ak ju naozaj lubis, stratis naladu, budes nad nou stale premyslat... aspon u mna je to tak. Myslim na nu skor ako rano otvorim oci, myslim na nu cez den, zaspavam s myslienkami pri nej.
Vcera som dokonca dal vankusu pusu... :roll: Ja som naozaj zufaly, Ty koki. :lol:

Po troch dnoch Ta amok uplnej beznadeje prejde a zacnes veci vidiet ruzovsie. Ty aspon vies, kedy sa vrati a zase budete spolu. Ja to neviem co sa mojho pripadu tyka. Neboj, Vas vztah to moze este upevnit. Po troch rokoch... fiha. :) Drzim palce.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To ubehne ako voda. Keby ti odišla na celé prázdniny, ale 11 dní je nič:)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ste spolu 3 roky a teba ide odrovnat nejakych 11 dni ??? Musite mat velmi "zaujimavy" vztah. Take silne naviazanie na partnera nikdy nekonci dobre.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zatial mozes vymyslat, ako ju privitas. mozes sa medzitym ucit gramatiku, skusit dospiet alebo tak... ver tomu, ze budu aj horsie veci. ak ste spolu naozaj 3 roky, tak to musi byt velmi zaujimave (cca po 3 rokoch zalubenosti sa menia aj vylucovane hormony- endorfiny sa menia postupne na oxytocin, co je hormon "rodiny", takze uz by ti nemala az tak chybat :D )
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Co sa trases boze. Ved nejde na 11 dni s partiou chalanov ktory ju budu zvadzat.... Ide na obycajnu smiesnu dovolenku za tych 11 dni urob co si inak bezne pri nej nemohol ... a prejde ti to ako nic
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Presne.Ako kamarata ked som sa pytal co nesiel s frajerkou na artfilm tak vravel : "Co si chory?Konecne sa mozem solidne s kamosmi naje*at" :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

11 dni volna..mal by si sa tesit ..alebo chod aj ty tam za nou a ser na jej otca :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

panenko skákavá ... :modlenie: :modlenie: :modlenie:

co sa tym ludom stalo preboha ? ... kedy nastal ten zlom ? ... po 3 rokoch sa mas tesit ze s nou dva tyzdne nebudes a nie tu vyplakavat jak maly pepin ... konecne mas cas iba sam pre seba a nikto ti nepovie milacik radsej na tu akciu nechod ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

11 dni si hon aby si nevysiel z cviku :lol: mat tvoje problemy som stastny clovek :) venuj sa tomu co ta bavi ,surfuj na nete ,bav sa s kamosmi niekde krcme ,chata a diska je taka no ,neviem ako ste medzi sebou na to m ci by jej to nevadilo a tak :)
johny141
Star
Star

Takto vam poviem. je mi zanou preto tak velmi smutno, pretoze sme kazdy jeden den boli skoro spolu. Je mi tak cudne bez nej. mam pocit prazdnoty. viem je to mozno pre vas divne. ale ti ktory miluju naozaj mozno to chapu. to odlucenie. aj ekd to nieje na mesiac, rok, dva ale o 11dni. uz mi odisla. a je to hrozne tazke beznej. mal by som tak vela veci robit ale proste nechce sa mi ale potom sa nudim a stale myslim nanu. Mal by som sa cim zamestnat ale proste nechce sa mi. a nevem ako to vsetko prekonat ako si povedat ze je to len par a bude doma. ja si to aj hovorim ale proste nic to nerobi stale mam taky cudny pocit stoho celeho. :( chyba mi
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Tuto situaciu mam na stole uz tri tyzdne. Tato tema ma zacala naozaj zaujimat.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Suhlasim s Nordkappom.
Aspon budes mat chvilku pokoj a cas na seba. ;)
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Tak mne minule przadniny holka odisla na 2 tyzdne. Ale uzival som si to, chodil sa s kamosmi a partiou kupat, popijat, stihol som vela veci, cosi si odbrigadoval nech su peniazky. Vyuzi ten cas
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Johny141 : Ona teraz odíde preto aby sa ti vrátila. Toto si hovor vždy keď si na ňu spomenieš. Niekedy proste musí odísť. Ale to iba preto, aby si si uvedomil, ako veľmi ti chýba, keď si s ňou deň čo deň, na to jednoducho nemôžeš prísť. Ber to ako oddych od nej, ja by som to vôbec nebral tak, že sa 11 dní budem trápiť. Skôr by som obtelefonoval všetkých kamarátov, ktorých som kvôli nej zanedbal, či by konečne neskočili na pifčo. A uvidíš, nakoniec ti aj dobre padne, že na chvíľku idišla :)
sola
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sola »

no ja som uz 3 tyzdne odlucena a caka ma este dalsich 7 tyzdnov :( tiez mi hrozne chyba a aj mi to pripada divne sa zobudit v prazdnej posteli....
ale mne pomaha to, ze robim veci ktore ho neskor, ked pridem potesia cim si aj kratim chvilu a tym ze to robim pre neho mam aspon nejaku motivaciu nieco robit :) teda aspon u mna to funguje
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

johny141 napísal:Takto vam poviem. je mi zanou preto tak velmi smutno, pretoze sme kazdy jeden den boli skoro spolu. Je mi tak cudne bez nej. mam pocit prazdnoty. viem je to mozno pre vas divne. ale ti ktory miluju naozaj mozno to chapu. to odlucenie. aj ekd to nieje na mesiac, rok, dva ale o 11dni. uz mi odisla. a je to hrozne tazke beznej. mal by som tak vela veci robit ale proste nechce sa mi ale potom sa nudim a stale myslim nanu. Mal by som sa cim zamestnat ale proste nechce sa mi. a nevem ako to vsetko prekonat ako si povedat ze je to len par a bude doma. ja si to aj hovorim ale proste nic to nerobi stale mam taky cudny pocit stoho celeho. :( chyba mi
s tymto chod k psychologovi :)
johny141
Star
Star

Preto ze mi niekto chyba mam ist k psychologovi?
Napísať odpoveď