kľúčové v tejto kauze bude to či etoo predlži svoju zmluvu- ak áno villa ide do realu poprípade niekde do anglicka ( o čom ale pochybujem ) ak etoo nepredlži a bude predaný tak pôjde Villa s najväčšou pravdepodobnosťou do Barcy - aspoň tak to tvrdia španielske médiá a tak to aj vyzerá- eXo - napísal:ano to iste sa hovorilo aj o Ronaldovy ... podla man ho predaju ved Valenica sa topi v dlhoch musi sa s toho dako vyskrabat
La Liga:Primera Division
Vcera som cital clanok ze Inter pripustil odchod Ibrahimovica ak dostane dostatocne odstupne [cca 80mil] a preto si myslim ze ak Eto'o nepodpise tak bude trade Eto'o <---> IbrahimovicStoffo10 napísal:kľúčové v tejto kauze bude to či etoo predlži svoju zmluvu- ak áno villa ide do realu poprípade niekde do anglicka ( o čom ale pochybujem ) ak etoo nepredlži a bude predaný tak pôjde Villa s najväčšou pravdepodobnosťou do Barcy - aspoň tak to tvrdia španielske médiá a tak to aj vyzerá
Tu je ten spominany clanok http://www.profutbal.sk/clanok74213.htm
http://fotbal.sport.cz/fotbal/la-liga/1 ... hnali.html
"V Itálii se do situace jeden na jednoho nebo dva na dva nedostanete. Tam se všechno řídí zabezpečenou obranou, všichni jsou po chybě hned za balónem. Ve Španělsku je to jiné. Hraje se pro lidi, hodně se útočí."
"Ten španělský styl je těžký pro obránce, protože jsme často pod tlakem ve hře a pak i pod palbou kritiky od novinářů. Hraje se podle taktiky dát o gól více než soupeř… Hráči nejsou příliš svázáni, i já jako střední obránce mohu s balónem vyrazit do útoku"
"Na hřišti mám více práce. V Itálii jsem naběhal za zápas osm a půl kilometru, ve Španělsku mám průměr skoro deset. Je to těžší fyzicky i z hlediska koncentrace. Doma jsme třeba vedli o dva góly, ale během patnácti minut jsme náskok ztratili. To by se v Itálii nestalo! "
pre toto milujem španielsky futbal! hrá sa hlavne pre divákov!
"V Itálii se do situace jeden na jednoho nebo dva na dva nedostanete. Tam se všechno řídí zabezpečenou obranou, všichni jsou po chybě hned za balónem. Ve Španělsku je to jiné. Hraje se pro lidi, hodně se útočí."
"Ten španělský styl je těžký pro obránce, protože jsme často pod tlakem ve hře a pak i pod palbou kritiky od novinářů. Hraje se podle taktiky dát o gól více než soupeř… Hráči nejsou příliš svázáni, i já jako střední obránce mohu s balónem vyrazit do útoku"
"Na hřišti mám více práce. V Itálii jsem naběhal za zápas osm a půl kilometru, ve Španělsku mám průměr skoro deset. Je to těžší fyzicky i z hlediska koncentrace. Doma jsme třeba vedli o dva góly, ale během patnácti minut jsme náskok ztratili. To by se v Itálii nestalo! "
pre toto milujem španielsky futbal! hrá sa hlavne pre divákov!
Nech len pan Perez nakupuje ... chcem vidiet ako sa bude obhajovat ked Realu zas nevyjde sezona to dopadne asi velmi zle.jason007x napísal:Takze Cristiano Ronaldo len pred niekolkymi hodinami podpisal 6-rocnu zmluvu s Madridom na 93 milionov € .... pre mna bohuzial, a i ked to bola len otazka casu..... ale neskutocne prachy teda
http://sportky.topky.sk/c/32254/video-v ... lionov-eur
Ze by sa konecne Villa rozhodol kam pojde ??? Ak ano tak by to bolo uzasne ... neviem sa uz dockat na buducu sezonu ako dostane Real aj so svojim teplym Ronaldom po ustach a spadne na z vysin na zem.
BARCELONA 4EWER
Ze by sa konecne Villa rozhodol kam pojde ??? Ak ano tak by to bolo uzasne ... neviem sa uz dockat na buducu sezonu ako dostane Real aj so svojim teplym Ronaldom po ustach a spadne na z vysin na zem.
BARCELONA 4EWER
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Villa zrejme do Realu uz nepojde, kedze dnes prestupil Karim Benzema, ale kiez by ano, Villu chcem uz dlhodobo.....- eXo - napísal:http://sportky.topky.sk/c/32254/video-v ... lionov-eur
BARCELONA 4EWER
Real by bol uz dementny keby este aj Villu bral ... ten pojde pekne do Barcy a Eto'o do ManCity aj ked mi to je luto lebo Eto'a mam rad.jason007x napísal:Villa zrejme do Realu uz nepojde, kedze dnes prestupil Karim Benzema, ale kiez by ano, Villu chcem uz dlhodobo.....
Je pravda ze celkom dost toho spalil ale ja som si ho nejako oblubil ale zas Villa je vynikajuci a podla mna lepsi ako Eto'o.Vigor napísal:Ak by som fandil Barce celkom by som sa tesil z odchodu Eto`a. Podla mna je to jeden z najvacsich spalovacov sanci. Ak by ziskali kvalitnejsieho zakoncovatela, tak tych golov na ich konte by mohlo byt este nehorazne viac.
A inak Barca zacala zrejme nakupovat vo velkom http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... -neodmieta
No, Mascherano je IMHO jeden z najlepších hráčov na Britských ostrovoch, síce veľa gólov nenastrieľa, ale tá jeho čierna robota je na nezaplatenie, presne takého hráča by Barca potrebovala dajme tomu k Yayovi Tourému. Villa do Barcelony, čo ja viem, už dosť dlho sa to okolo neho ťahá, Real ho nekúpi, včera zobrali Benzemu a 2 takéto prestupy za 2 dni, to by boli fakt debilní..
z etoa sa už viac nevyťaží a vzhľadom k jeho veku a tomu, že ak by sa s ním predlžila zmluva bol by v Barce ešte 3-4 roky a pochybujem, žeby sa stále dokázal držať na vrchole- eXo - napísal:Je pravda ze celkom dost toho spalil ale ja som si ho nejako oblubil ale zas Villa je vynikajuci a podla mna lepsi ako Eto'o.
A inak Barca zacala zrejme nakupovat vo velkom http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... -neodmieta
Praveze co pises ze k Yayovy Touremu by sa hodil Mascherano s tym nesuhlasim pretoze by boli potom dvaja kvalitny defenzivny stredopoliari a nemali by sa kam zmestit. A Mascherano by hral ovela castejsie ako Toure podla mna a potom by Toure chcel odist. Lepsie by podla mn bolo keby Toureho este teraz predali a prisiel by Mascherano. V pripade ze by musel vynechat tak na jeho miesto by sa mohol postavit Bosquets, ten sa za rok celkom slusne vypracoval podla mna.Innocence napísal:No, Mascherano je IMHO jeden z najlepších hráčov na Britských ostrovoch, síce veľa gólov nenastrieľa, ale tá jeho čierna robota je na nezaplatenie, presne takého hráča by Barca potrebovala dajme tomu k Yayovi Tourému. Villa do Barcelony, čo ja viem, už dosť dlho sa to okolo neho ťahá, Real ho nekúpi, včera zobrali Benzemu a 2 takéto prestupy za 2 dni, to by boli fakt debilní..
A inak vysli na vonok zaujimave spravy o prestupe Benzemu do Realu.
http://www.profutbal.sk/clanok74604.htm
A vyzera to ze Ribery sa tiez prejavil ako vidi svoju buducnost.
http://sportky.topky.sk/c/32283/ribery- ... t-do-realu
No možné to je, ja som len povedal alternatívu. Myslím, že aj keď získajú Mascherana, Tourého nepustia a budú ich nejak striedať podľa formy a tak, pretože obidvaja sú kvalitní hráči. Ale máš pravdu, to s dvoma def. midfieldermi som povedal zbrklo, to by musel rozbiť útočný trojlístok, prípadne hrať obranu s tromi mužmi. K tomu Ribérymu - ak prestúpi, myslím, že pôjde o posledný veľký prestup Realu Madrid toto leto - kde ten chlap berie toľko peňazí? A to ešte lietajú mená ako David Silva, Xabi Alonso, Arbeola.. omg. Fakt som zvedavý na "Éru nových Galacticos", či sa zohrajú a pod.
No pochybujem ze to bude posledny prestup musia preboha kupit este niekoho do obrany keby obranu nechali taku aku maju boli by asi vadzy ved preboha nemaju okrem Pepeho stopera, Cannavaro a Metzezlder su uz prec. Odkial berie pan Perez peniaze je jasne spravil si 2 mega pozicky od najvacsich spanielskych bank. A k tej zohratosti ... zohrat sa aj mzou ale bude to trvat podla mna minimalne rok a pri style aky vladne v Reale Madrid uz o pol roka sa bude menit trener a v lete ak budu neuspechy pekne odide Ronaldo aj Kaka a budu skusat kupti MEssiho a Gerrarda a Ibrahimovica.
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
- eXo - napísal:No pochybujem ze to bude posledny prestup musia preboha kupit este niekoho do obrany keby obranu nechali taku aku maju boli by asi vadzy ved preboha nemaju okrem Pepeho stopera, Cannavaro a Metzezlder su uz prec. Odkial berie pan Perez peniaze je jasne spravil si 2 mega pozicky od najvacsich spanielskych bank. A k tej zohratosti ... zohrat sa aj mzou ale bude to trvat podla mna minimalne rok a pri style aky vladne v Reale Madrid uz o pol roka sa bude menit trener a v lete ak budu neuspechy pekne odide Ronaldo aj Kaka a budu skusat kupti MEssiho a Gerrarda a Ibrahimovica.