NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

čítal som, že Havlát je ochotný zľaviť ale ako oplátku požaduje dlhodobý kontrakt - ale tiež to s jeho pôsobením v Hawks nevidím ružovo :? , ale snád si zoberie príklad z nášho Hossu a upusti z ceny aby mohol zostať za účelom získania SC. :oops:

mirak2 - je to dosť nereálne ale nie nemožné, je iste, že ak ostane niektorý z brankárov pôjde preč, skôr Huet - o ktorého sa zaujíma Oilers, ktorí potrebujú jednotku do brány namiesto Rolosona
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

chicago ma priestor pod stropom nejakych 13 melka...myslis ze tretinu odseru na havlata ked maju este 15 RFA a malo hracov podpisanych? to by musel byt gm chicago magor aby podpisal havlata
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Chicago je nabuducu sezonu maximalny favorit.
Hossa by kludne mohol byt aj kapitan :)
@mirak2: Perryho mozes vola aj pán Lakeť :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Super, Hossa meiri do jedného z mojich obľúbených klubov, mladé perspektívne mužstvo, už by som mu SC prial.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak to myslia s útokom na pohár vážne, jedného z dvojice Chabibulin - Huet by si mali rozhodne nechať.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Scott Niedermayer spat v Ducks! YEAH!

//stevens bol zakerne prasa, chudak kariya, este teraz citim ako ho zrusil...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To bolo relatívne očakávané.
Už pri drafte sa vyjadril, či bude pokračovať v kariére (čo bolo ultimátum GM, aby mohol zvoliť stratégiu na drafte) a v interview sa hneď vyjadril, že by najradšej zostal v Ducks. Je už starý má rád svoje isté :P
Moj druhy najoblubenejsi obranca vobec (po Scottovi Stevensovi).

//: Gáborík sa zranil!!!
//: Keď zdvíhal telefón... :D

//:Hossa dává v krátké době vale druhému týmu. Zajistil si další stadión, kde ho budou vítat pískotem. Někteří komentátoři se nebojí častovat kontrakt přívlastky „nehorázný, nestydatý“. Rodák ze Staré Lubovně je samozřejmě výborný hokejista a 5,2 miliónu může být v příštích třech – čtyřech letech za hráče takových kvalit dokonce velmi rozumná cena. Ale co zbylých osm – devět let?

Novináři také poukazují, že Hossa podepisuje v době, kdy je platový strop pravděpodobně na svém vrcholu. Pro příští rok vzroste minimálně, pak lze očekávat stagnaci a dost možná i jeho snížení. Co hodlá Dale Tallon dělat potom, komentuje lakonicky server Sporting News: „To je problém pro jiný den…“
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak mňa uplne dorazila tá zmluva, strašne dlhá, ale zase na druhej strane nemusí ju dodržať, ale fakt strašne zarážajúce, inak to s Gabbym myslíš vážne alebo len ftip :wink:

Anderson môže byť celkom zaujimavý týpek v AVS, asi sa vedenie snaží urobiť niečo také ako bolo niekedy u Wild Fernadez a Roloson, ale neviem či to bude prospešné.. Osobne si myslím že ak bude táto sezona zo strany AVS podobne tragická ako táto tak Budaj už skončí, aj keď ho majú fanúšikovia radi, a to zavážilo aj na rozhodovaní, ale zase treba pripomenúť že AVS má komplet nový manažment tak nikto nevie čo zamýšlajú, možno Andersona tradnu spolu s nejakým útočníkom do Chicaga za Nika 8)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Špaček do Canadiens za 11,5 mil na 3 roky.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

NYI získali Rolosona na 2 roky za 5mega

Mike Knuble k Ovečkinovcom za 2,8 na sezonu na dva roky

Colton Orr na 4 roky za 4mega do Torontam NYR prišli o bitkára heh
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Avs sa zase pokusia spravit z druhotriedneho brankara jednotku :roll: . Fandovia musia byt "nadseni".

Co sa tyka Maja Hossu, podla mna sa rozhodol spravne, Chicago ma urcite perspektivu no ci az taku, ab vyhrali pohar, to neviem. Uvidime, ak by sa im podarilo udrzat aj Havlata, bol by to suverenne jeden z naj utokov ligy.

A este teraz sa smejem na Montreale, Gomeza, ach :D .

Capitals podla mna potrebuju hlavne kvalitneho defenzivneho beka.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Brian Boucher do Philly, možno čakajú výkon aký podával v Phoenixe a jeho tuším 6 shotoutov v rade/ked tak ma opravte hh/
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

BoBor89 napísal:Colton Orr na 4 roky za 4mega do Torontam NYR prišli o bitkára heh
ale nahradili ho podľa mna ešte lepším bitkárom Donaldom Brashearom :)

čo sa Caps týka - potrebovali nahradiť Fedorova, ktorý odišiel do KHL, nahradili ho Knublom

a Chabibulin definitívne fuč, podpísal Oilers, takže Huet asi zostane v Chicagu :D

BoBor89 - súhlasim, že je mladší, ale oveľa väčší rešpekt ma Donald, tento rok mal celkom dobré bitky, najmä s Jodym Shelleym bola paradna, v závere sezony dostal KO od Belaka, trošku bol nepozorny, ale vo vzájomných konfrontáciach s Orrom mal navrh vždy Donald :) , a tak podľa mna je to najlepší pästiar ligy, mimochodom počas výluky dokonca profesionálne boxoval 8)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Bulin do Edmontonu? :shock:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak Emonton musel získať nejakú náhradu, za Rolosona :wink: , teraz ešte Gabbyho a budem rad, Olejkári sú sice z rovnakej divizie jak AVS ale tá naša divizia je fakt najlepšia 8) , len nech AVS nejsú posledný :lol:

// Eric Cole predlžil v Caroline

J.O.S.E - ale Orr bol mladý, zato Donald už podla mňa patrí do starého železa, ako samozrejme hodí pár dobrých hákov, ale Orr vedel aj dopredu podla mňa hrať lepšie, Donaldove časy z Philly už dávno vypršali podla mňa...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

brashear na rozdiel od orra vie hrat aj rukami (s hokejkou) a hlavou a nie len zakerne, spinavo a pastami
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Havlát k žabám.
Clemmensen na Floridu.
Komisarek intezívne rokuje s Isles. Povodom je Long Islandu :)

The Detroit News: "Marián Hossa svojím prestupom len ešte viac rozdúchal oheň rivality medzi Red Wings a Chicago Blackhawks."

Ottawa Citizen: "Najväčšia ryba skočila znovu do kvalitného rybníka."

AP: "Blackhawks si presunuli Hossu z Detroitu a poistili si ho na 12 rokov."

Examiner: "Hossa spálil ďalší most, dostal veľký kontrakt."

ESPN: "Ďalší veľký tresk! Hawks stavili na Hossovu spoľahlivosť a jeho schopnosť dávať góly, čo by mohlo priviesť Chicago k Stanley Cupu."

AFP: "Večne na titul čakajúci muž Hossa sa o Stanley Cup pokúsi teraz v Chicagu."
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

cosi mi hovori, ze o rok vyhra Detroit..., aby sa potvrdilo, ze Hossa je skvely hokejista, ale bez medajly... :( neuveritelnu smolu ma
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hossa chcel dlhsi kontrakt, ale 12 rokov je az moc, vzhladom na to, ze ma uz 30 rokov. Pochopil by som, keby podpisal este na polovicnych 6 rokov, ale na 12 sa mi zda prehnane.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Napísať odpoveď