Left 4 Dead
Mám jeden veľký problém s touto hrou. Už dávnejšie som si to kúpil na steam ale vôbec sa to nedá hrať.
Nech hrám akýkoľvek typ hry či už singleplayer, campaing alebo versus mode tak hra mi každú chvíľu sekne, pár sekúnd je seknutý obraz aj zvuk (stále sa opakuje ten istý) a po pár sekundách ide zasa hra ďalej. Lenže nie je to tak, že sekne a potom pokračujem tam kde som skončil, ono to proste pokračuje ako keby sa nič nestalo a kvôli tomu ma vždy zabijú lebo ja nemôžem hrať ale hra prebieha ďalej.
Predtým som mal nonsteam a všetko išlo úplne v pohode ale teraz mi toto robí. Neviem či už mal niekto taký problém.
Môj PC: AMD Athlon X2 Dual 2.6 GHz, 4GB ram, 8600 GT (256MB), XP SP3
(ale v PC by problém nemal byť, keďže NS mi išlo úplne v pohode)
Díky za rady
Nech hrám akýkoľvek typ hry či už singleplayer, campaing alebo versus mode tak hra mi každú chvíľu sekne, pár sekúnd je seknutý obraz aj zvuk (stále sa opakuje ten istý) a po pár sekundách ide zasa hra ďalej. Lenže nie je to tak, že sekne a potom pokračujem tam kde som skončil, ono to proste pokračuje ako keby sa nič nestalo a kvôli tomu ma vždy zabijú lebo ja nemôžem hrať ale hra prebieha ďalej.
Predtým som mal nonsteam a všetko išlo úplne v pohode ale teraz mi toto robí. Neviem či už mal niekto taký problém.
Díky za rady
-
Royalflush
Guru wannabe
mne robi presne to iste - a neda sa to hrat... skusim tiez reinstall windowsuradek21 napísal:Mám jeden veľký problém s touto hrou. Už dávnejšie som si to kúpil na steam ale vôbec sa to nedá hrať.
Díky za rady
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
stim nenarobis nic to je chyba steamu, obcas to aj mne robi, na XP mi to robilo dost casto potom som presiel na win 7 zatial len druha beta tam to robi uz menejradek21 napísal:Mám jeden veľký problém s touto hrou. Už dávnejšie som si to kúpil na steam ale vôbec sa to nedá hrať.
Díky za rady
No ale to je trochu blbá chyba steamu. Ja si poctivo zaplatím za hru a ona sa nedá hrať? Aký to má potom význam? Iní takú chybu na steame nemajú?Fatall napísal:stim nenarobis nic to je chyba steamu, obcas to aj mne robi, na XP mi to robilo dost casto potom som presiel na win 7 zatial len druha beta tam to robi uz menej
Češtinu na steame nemám kvôli Source lebo by mi to inak nešlo. Takže netuším kde by mohla byť chyba. Ale dík za snahuKoCi napísal:vela krat sa s problemami u steam hier pise v suvislosti s pouzivanim ceskej jazykovej verzie. Nemoze byt problem aj tu? Aj ked to samozrejme nedava logiku, ale za vyskusanie to mozno stoji.
Iba reinstall winu alebo si úplne preinštaloval PC? Lebo úplny reinstall aj s formátom sa mi nechce robiť, mám na hdd dosť vecí čo by som musel ponapalovať.rochedo napísal:tak ja som spravil reinstall windowsu a uz to slape v pohode a konecne si tu hru mozem vychutnat
-
tom1597530
Zablokovaný
-
erikmendel
Medium Expert
-
Gregory House
Zablokovaný
Ahojte. Určite mnohí z vás už zadávali nejaký ten kód do Developer Console, alebo ju aspoň poznáte. Vždy keď nájdem nejakú výbušninu (pipebomb alebo molotov) a chvíľu na nej podržím myšku, nikto ju neberie. Ak podržím myšku nad zbraňou, tabletkami, muníciou alebo liekmi, pozostalí ich začnú brať. Nepoznáte nejaký kód alebo patch na to, aby tie veci brali?
pouzi mikrofon a vynadaj im do krepych debilov
.. tie otazky nonsteamakov su vlezle a otravne jak brectan.
Jednoducho - nevyberies Play singleplayer, ale das jednu z moznosti Play Campaign, Play versus, Play survival.erikmendel napísal:cawes chcem sa poradit ako mam zahrat left 4 deat multiplayer ???niaky podrobny navod![]()
1. download steamerikmendel napísal:cawes chcem sa poradit ako mam zahrat left 4 deat multiplayer ???niaky podrobny navod![]()
2. kreditka do ruky
3. vyplnit objednavku
zaklad...
-
Gregory House
Zablokovaný
To si mi moc nepomoholKoCi napísal:pouzi mikrofon a vynadaj im do krepych debilov
Jednoducho - nevyberies Play singleplayer, ale das jednu z moznosti Play Campaign, Play versus, Play survival.
//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 11:23 )
Raz sa mi stalo, že Francis zobral pipebomb a to som sa tešil, že sa tam v tej hre niečo zmenilo a odvtedy nič. Nepozná fakt niekto niečo?