Left 4 Dead

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Mám jeden veľký problém s touto hrou. Už dávnejšie som si to kúpil na steam ale vôbec sa to nedá hrať.

Nech hrám akýkoľvek typ hry či už singleplayer, campaing alebo versus mode tak hra mi každú chvíľu sekne, pár sekúnd je seknutý obraz aj zvuk (stále sa opakuje ten istý) a po pár sekundách ide zasa hra ďalej. Lenže nie je to tak, že sekne a potom pokračujem tam kde som skončil, ono to proste pokračuje ako keby sa nič nestalo a kvôli tomu ma vždy zabijú lebo ja nemôžem hrať ale hra prebieha ďalej.

Predtým som mal nonsteam a všetko išlo úplne v pohode ale teraz mi toto robí. Neviem či už mal niekto taký problém.

Môj PC: AMD Athlon X2 Dual 2.6 GHz, 4GB ram, 8600 GT (256MB), XP SP3
(ale v PC by problém nemal byť, keďže NS mi išlo úplne v pohode)

Díky za rady
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Skus reinstal.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

radek21 napísal:Mám jeden veľký problém s touto hrou. Už dávnejšie som si to kúpil na steam ale vôbec sa to nedá hrať.

Nech hrám akýkoľvek typ hry či už singleplayer, campaing alebo versus mode tak hra mi každú chvíľu sekne, pár sekúnd je seknutý obraz aj zvuk (stále sa opakuje ten istý) a po pár sekundách ide zasa hra ďalej. Lenže nie je to tak, že sekne a potom pokračujem tam kde som skončil, ono to proste pokračuje ako keby sa nič nestalo a kvôli tomu ma vždy zabijú lebo ja nemôžem hrať ale hra prebieha ďalej.

Predtým som mal nonsteam a všetko išlo úplne v pohode ale teraz mi toto robí. Neviem či už mal niekto taký problém.

Díky za rady
mne robi presne to iste - a neda sa to hrat... skusim tiez reinstall windowsu
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

radek21 napísal:Mám jeden veľký problém s touto hrou. Už dávnejšie som si to kúpil na steam ale vôbec sa to nedá hrať.

Díky za rady
stim nenarobis nic to je chyba steamu, obcas to aj mne robi, na XP mi to robilo dost casto potom som presiel na win 7 zatial len druha beta tam to robi uz menej
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Mne to ide hrať po sieti ae keď hrám tak mi to nejakom čase sekne. Komplet celý PC sekne. A netuším prečo. Nedávno som preinštaloval Win a seká sa PC pri CoD4, pozeraní filmu a pri L4D :( . Ale L4F sekne PC najpočetnejšie. Neviete čím to môže byť ?
rados915
Guru
Guru

Fatall napísal:stim nenarobis nic to je chyba steamu, obcas to aj mne robi, na XP mi to robilo dost casto potom som presiel na win 7 zatial len druha beta tam to robi uz menej
No ale to je trochu blbá chyba steamu. Ja si poctivo zaplatím za hru a ona sa nedá hrať? Aký to má potom význam? Iní takú chybu na steame nemajú?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vela krat sa s problemami u steam hier pise v suvislosti s pouzivanim ceskej jazykovej verzie. Nemoze byt problem aj tu? Aj ked to samozrejme nedava logiku, ale za vyskusanie to mozno stoji.
rados915
Guru
Guru

KoCi napísal:vela krat sa s problemami u steam hier pise v suvislosti s pouzivanim ceskej jazykovej verzie. Nemoze byt problem aj tu? Aj ked to samozrejme nedava logiku, ale za vyskusanie to mozno stoji.
Češtinu na steame nemám kvôli Source lebo by mi to inak nešlo. Takže netuším kde by mohla byť chyba. Ale dík za snahu
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ja som spravil reinstall windowsu a uz to slape v pohode a konecne si tu hru mozem vychutnat :wink:
rados915
Guru
Guru

rochedo napísal:tak ja som spravil reinstall windowsu a uz to slape v pohode a konecne si tu hru mozem vychutnat :wink:
Iba reinstall winu alebo si úplne preinštaloval PC? Lebo úplny reinstall aj s formátom sa mi nechce robiť, mám na hdd dosť vecí čo by som musel ponapalovať.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

bola to cista kopia windowsu, musel som formatovat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zachytil niekto zlacnenie na steame? Uz to stoji iba 22.99 €, asi takuto cenu som si predstavoval, ked to malo vyjst...
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Potrebujem poradit,chcem hrat split screen vsetko pohodicke ide ale joystick ako keby nefunguje stlacam vsetko a nic nejde,a druhy hrac klavesnica+mys nejak blbne furt ide postava dozadu,nejake rady.
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa tom1597530 »

Máte problém aj vy s Connection with session has been lost? Keď áno, všetci čo poznajú riešenie, sem s ním.
erikmendel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa erikmendel »

cawes chcem sa poradit ako mam zahrat left 4 deat multiplayer ???niaky podrobny navod :roll: :D
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Gregory House »

Ahojte. Určite mnohí z vás už zadávali nejaký ten kód do Developer Console, alebo ju aspoň poznáte. Vždy keď nájdem nejakú výbušninu (pipebomb alebo molotov) a chvíľu na nej podržím myšku, nikto ju neberie. Ak podržím myšku nad zbraňou, tabletkami, muníciou alebo liekmi, pozostalí ich začnú brať. Nepoznáte nejaký kód alebo patch na to, aby tie veci brali?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pouzi mikrofon a vynadaj im do krepych debilov
erikmendel napísal:cawes chcem sa poradit ako mam zahrat left 4 deat multiplayer ???niaky podrobny navod :roll: :D
Jednoducho - nevyberies Play singleplayer, ale das jednu z moznosti Play Campaign, Play versus, Play survival.

.. tie otazky nonsteamakov su vlezle a otravne jak brectan.
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

erikmendel napísal:cawes chcem sa poradit ako mam zahrat left 4 deat multiplayer ???niaky podrobny navod :roll: :D
1. download steam
2. kreditka do ruky
3. vyplnit objednavku

zaklad...
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Gregory House »

KoCi napísal:pouzi mikrofon a vynadaj im do krepych debilov

Jednoducho - nevyberies Play singleplayer, ale das jednu z moznosti Play Campaign, Play versus, Play survival.

.. tie otazky nonsteamakov su vlezle a otravne jak brectan.
To si mi moc nepomohol

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 11:23 )
Raz sa mi stalo, že Francis zobral pipebomb a to som sa tešil, že sa tam v tej hre niečo zmenilo a odvtedy nič. Nepozná fakt niekto niečo?
Difalcone
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Difalcone »

Nazdar vsetci, poznate niekoho kto by akukolvek z epizod l4d uz presiel na experte, iba sam z bot(a)mi a pozor, bez toho, ze by ho co i len raz zabili?

:wink:
Napísať odpoveď