Sieť sa nedá prehľadávať.
Sieť chýba alebo nie je spustená.
Ak chcete získať ďalšie informácie, kliknite na tlačidlo Pomocník.
Surne s tym potrebujem helfnut, nechcem formatovat a davat novy windows
skusal som pingnut pokial viem sietovu tlaciaren a to slo, aj internet ide, sietovka je nadstavena na automaticky ako ostatne kompy ale vobec mi nezobrazi ziadne kompy, ani nazov siete, ani nic, akoby ziadna siet ani nebola.....zajtra pingnem aj ostatne kompy a hned napisem vysledokMajo053 napísal:Však skús z toho pc pingnúť tie ostatné a potom sem napíš...
skupina je rovnaka, a zdielanie povolene, ale myslim ze ta skupina problem nebude, lebo s notebookmi sa pripojim na siet a som v inej sieti, v pohode vidim aj tych co su na druhej sieti, ale tento pocitac je akoby mrtvy, skusal som aj prepojenie cez wifi-kluc ci to nie je v kabli, ale to iste staleJancuk napísal:Ste v rovnakej pracovnej skupine a mate povolene zdielanie suborov ?
Kód: Vybrať všetko
http://img406.imageshack.us/img406/3527/radkinachyba.jpgskusal som vypnut aj firewall, aj antivirak, stale ta ista hlaska, akoby nebola nainstalovana siet, chcem to spojazdnit zdielanie, presnejsie zdielanie tlaciarne....Majo053 napísal:...a nie je to iba nejaka blbost ako fw? Lebo tazko povedat takto kde je problem.
Inak co presne chces spravit? Zdielanie?
takze, ku druhemu pc je pripojena, nainstalovana a zdielana tlaciaren, a ja nechcem nic viac len to aby mi naslo ten pc a aby som mohol tlacit...zo vsetkych ostatnych to ide bez problemov, jediny tento je mrtvy....adresu mi pingne aj ked je daky podozrivo nizky ping pise 0ms....ale ked dam do total comandera alebo len do explorera \\192.168.1.35 tak napise ze nemoze spojit, ked sa tam preklikavam cez "Microsoft Windows Network" tak vypise to co som vyssie odfotil prinscreenom............ak to dako dnes nevyriesim tak zajtra formatujem diskMajo053 napísal:Skus este pozriet ci mas nainstalovany v TCP/IP "client fot MS" a "File and Printer sharing"... Ale to asi budes mat. Chces zdielat tlaciaren na tomto pc alebo na inom v lan? Ak by sa dalo popis najlepsie obrazkom tu siet, ip a tak...
Vies co problem ze ten pc nevidi ostatne bude asi v netbiose. Aspon tak sa mi zda. Skus pingnut ten pc kde je nazdielana tlaciaren. Tak ze pingnes nie ip adresu ale nazov pc.Pedro9260 napísal:takze, ku druhemu pc je pripojena, nainstalovana a zdielana tlaciaren, a ja nechcem nic viac len to aby mi naslo ten pc a aby som mohol tlacit...zo vsetkych ostatnych to ide bez problemov, jediny tento je mrtvy....adresu mi pingne aj ked je daky podozrivo nizky ping pise 0ms....ale ked dam do total comandera alebo len do explorera \\192.168.1.35 tak napise ze nemoze spojit, ked sa tam preklikavam cez "Microsoft Windows Network" tak vypise to co som vyssie odfotil prinscreenom............ak to dako dnes nevyriesim tak zajtra formatujem disk
rano to vyskusam, ak to nepojde tak to budem musiet dako inak vyriesit:) ale format to isti, hned ked skusim tak napisem vysledokMajo053 napísal:Vies co problem ze ten pc nevidi ostatne bude asi v netbiose. Aspon tak sa mi zda. Skus pingnut ten pc kde je nazdielana tlaciaren. Tak ze pingnes nie ip adresu ale nazov pc.
Este by si mohol skusit pridat tlaciaren na tom pc a zadat nie ip ale \[nazov pc kde je nazdielana tlaciaren].
takze pingne mi aj nazov pc ,, odozva zase 0ms,, ale ked zadam adresu na pc tak ta ista chyba...volim format, a dufam ze sa to tym vyriesiPedro9260 napísal:rano to vyskusam, ak to nepojde tak to budem musiet dako inak vyriesit:) ale format to isti, hned ked skusim tak napisem vysledok