[PROTOTYPE]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ledenaster »

Hej ludia....hra super...hravam to len neviem ako prejst hned na zaciatku mam sa pretvorit na nejakeho z jedneho agentov ci co....skusal som najvecsi zmetok spravit v meste no ziadne ine jednotky okrem policajnych na mna nestrielaju....a ked sa dam za policajta pretvorit tak mi pise ze to nie je dobre atd.....skoda ze tam je mapa ale ziadna sipka kde ist atd....
diky za pomoc
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ked mas niekoho skonzumovat, ukaze ti (mozno nie na mape, ale nad clovekom) take slabo-modre akoby DNA v kruzku. Toho mas spapat. Nepamatam si ze by som mal nejaky problem s papanim ludi na zaciatku :/
Skus viac opisat situaciu(misiu) :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mozem s istotou povedat ze toto je druha hra ktora ma oslovila (este aj mirrors edge) proste niet co tej hre vytknut.
a tu pisete ze by to malo byt realnejsie , ved to je hra tak mozog chce vypnut a vsetko nicit a nie riesit problemy ludi :)
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

Filipito napísal:mozem s istotou povedat ze toto je druha hra ktora ma oslovila (este aj mirrors edge) proste niet co tej hre vytknut.
a tu pisete ze by to malo byt realnejsie , ved to je hra tak mozog chce vypnut a vsetko nicit a nie riesit problemy ludi :)
presne tak :)
BX
Addict
Addict

Filipito napísal:ved to je hra tak mozog chce vypnut a vsetko nicit a nie riesit problemy ludi :)
S tymto uplne suhlasim :) Po Crysis Warhead je toto konecne hra pre mna :D (po dlhom case)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ja sa cudujem ze nespravili aj multiplayer.
Dufam ,ze casom sa dockam .
Prototype easy 100%
medium 100%
teraz pojdem na hard. aspon to bude troska akcnejsie :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

celkom zabavna hra
to behanie a skakanie po meste ma bavi :) taku hru, kde je hl.postava UBERclovek som chcel uz dlhsie
az na tu trapnu misiu na zaciatku, co cez okno skakalo viac a viac tych potvor. neviem, ktory kreten tu misiu vymyslel, ale hrozne nieco...furt ma to nahana, otravuje, odhadzuje. to sa nedalo zvladnut
na treti krat som to zmakol :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja som to dnes zmazal :) ma nebavilo toho super huntera na x krat nahanat a potom som ho i tak nezabil :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ani nevies oco si prisiel koniec hry je fakt pekny :)
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

tak moj problem co som mal zo sekanim vo viste x64 som stale nevyriesil...skusil som nainstalovat windows XP 32bit verziu a tam mi to vobec neseka...nemate niekto riesenie alebo odpoved na moj problem preco mi to vo 64bit viste seka??
Zostava:
AMD Athlon X2 3,0Ghz
4GB Ram DDR2 800mhz
Asus 9800GT 512MB DDR3
Windows Vista x64 Ultimate
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja mam 2 gb ram 9600gt, taktiez vistu ale 32bit a na 1280x1024 mi to vobec nesekne, neviem ake od toho cakas rozlisenie :wink:
BX
Addict
Addict

Kamaratovi to na viste x64 trhalo (ako som tu pred nedavnom pisal) a raz mi len zavolal a hovori: "Prototype mi ide normalne!" Ja ze coo? :D Len tak z riti sa mu to napravilo. Neviem ako sa to stalo, mozno aktualizacie :? spytam sa ho ked s nim budem co robil :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Mne sa táto hra dosť pači..tak na odreagovanie..pekná rozbíjačka..možno keby to je lineárne ako wolverine,super schopnosti tak by to mohlo byť ešte lepšie..ťažko povedať..ale je to fasa :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

neviete mi niekto pomoct?
akurat to instalujem uz to je uplne na konci tie zelene palicky akoze to instaluje a stale pise ze insert disk proste akoze to vyhodi ten disk z deamonu ...a ked ho dam zase po chvili to iste nechapem ... neviete co to je? toto sa mi este nestalo...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nainštaloval som hru, spustil nastavil všetko na high rozlíšenie to 16xx niečo a hra mi ide nenormálne rýchlo. Všetko je zrýchlené. Nemám šancu rozumieť čo hovoria, nestíham vidieť filmy nič. Proste všetko rýchlo prebeháva. Mám AMD phenom 2,2GHz, ati radeon 3870 512MB tuším 4 GB ram, Vista 32bit
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

PROTOTYPE HELP

Príspevok od používateľa Rosssoneri »

Cafa pls potrebujem pomoc s gameskou prototype mam IMAGE ktory som dostal tak zesom pospajal party cez HJsplit.. ..pripojim image ale nejde spustit ziadne setup kliknem a nic sanedej tak skusam ako admin tak mi vybehen takato tabulka
Prílohy
HM.JPG
Henky.Lukas
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Henky.Lukas »

Hosi,

vcera som mal nainstalovany Windows 7 x64bit...dnes som nahodil naspať XP...vcera mi hra na Win7 isla...dnes na XP ani za nic...vypise mi chybu...stara znama hlaska windowsu...odoslat...neodoslat :-D...neviete v čom by to mohlo byť :) nejake ovladace..kravinyk..díky moc :-)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

som v misi kde mam zozbiera nejaky geneticky material, ktory je v takych velkych nadrziach a ked sa k nejaej priblizim tak exploduje a vyjdu z nej tie prisery... v pravom rohu mam ukazovatel toto genet. mat. ae stale je prazdny co mam robit ????neviem ako ho nazbierat, dik za pomoc
BX
Addict
Addict

Ak si spavne pamatam, tak gen. materiall som zbieral tak, ze z budovy to padalo pred nu nie?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

profik. Daj si na ruky "kladivá" a z diaľky si zameraj "TAB" na nádrž ktorú máš vyznačenú na radare. No a keď k nej prídeš tak ju musíš rozbiť skôr, ako za rozbije sama a víde od tiaľ tá príšera. Chápeš? Proste to musíš urobiť rýchlo. Priskoč rýchlo k nádrži a udieraj do nej. Potom len pozbieraj také žlté poletujúce prkotiny. To je to čo máš zbierať. A potom bude ešte ďalšia úloha, pozbierať ďalšie tie prkotiny ale bude ich viac a budú len tak vyletovať z budovy ktorá je zamorená. Len pobehuj hore-dolu a zbieraj žlté poletujúce hlúposti :)
Napísať odpoveď